günaydın kızlar dün öğleden tutan migren ağrım hala devam ediyor. dün akşam 7 de yattım 12 saat uyumaya çalıştım 2 kes parol içtim ama yok yok geçmiyor. bu ağrılar sürekli devam ederse ne yapacağım bilmiyorum. en son 30 aralıkta olmuştu. resmen hayattan zevk alamıyorum birde boynum tutulmuş ondan mı ağrıyor anlayamıyorum
Gunaydnlr k.k guzel hatunlari mutlu gun diliyrm bugun cok enerji doluym nedensne
Tskler canlar hepimizn neseyle gecsn gunuAyyy neguzel inan bugun bendede var o enerji. İnsallah gununde bu enerjiyle gecer...
Kiz bu ay battasz:2:Gunaydin kizlarrr... Sabah sabah basarisiz bir yum operasyonusonrasi darisi aksama diyorum... Hava bugun o kadar guzelki icim acildi resmen...
Su canim benim bat tarihi 29 ocak olacak msj artim sana... Ufak bi duzeltme...
Canim canini sıkmsk istemem ama baya yuksek cikmis degerin.Prolaktin hormonu kadınlarda adet siklusu içerisinde değişmeler gösterse de yaklaşık olarak değeri 13-15 µg/L civarındadır. Adet döneminin ortasında yani yumurtlama (ovulasyon) günlerine yakın günlerde biraz daha yükseklik gösterebilir. Sonuç olarak üreme çağındaki kadınlarda genellikle 20 µg/L (ng/mL) üzerindeki değerler anormal yüksek kabul edilirler. Doktorunda bu konuda seni bilgilendiricektir.kızlar günaydın bende her ay çift çizgiyi heyecanla bekleyenlerdeniz ama yaklaşık 9 aydır göremedim çift çizgiyi. dün doktora gittim ve 3. gün testlerini yaptırdım. değerlerimden prolaktin 32.19 çıktı sizce yüksek mi?:18:
Ayyyy insallah canim ya gelmesin su bat artik. Ne nazli tazeymis benim yumurtalar anlamadim gitti. Bi arkadas ol bi tanis kaynas ama yok. 4 aydir gonderdigim hicbir adayi begenmedi gicikKiz bu ay battasz:2:Heyecani beraber yasyacz
Kiz valla guldrdun beni:2:Canim canini sıkmsk istemem ama baya yuksek cikmis degerin.Prolaktin hormonu kadınlarda adet siklusu içerisinde değişmeler gösterse de yaklaşık olarak değeri 13-15 µg/L civarındadır. Adet döneminin ortasında yani yumurtlama (ovulasyon) günlerine yakın günlerde biraz daha yükseklik gösterebilir. Sonuç olarak üreme çağındaki kadınlarda genellikle 20 µg/L (ng/mL) üzerindeki değerler anormal yüksek kabul edilirler. Doktorunda bu konuda seni bilgilendiricektir.
Ayyyy insallah canim ya gelmesin su bat artik. Ne nazli tazeymis benim yumurtalar anlamadim gitti. Bi arkadas ol bi tanis kaynas ama yok. 4 aydir gonderdigim hicbir adayi begenmedi gicik
Kiz valla guldrdun beni:2:biz 4yildr gonderyrz begenmiyo:2::2: bende kocisde yesil gozlu sarsn uzn boyluyz yok anacm begenmyo benm yumurta tam secicyms :2:
:2:Seninkiler feminist anlasilanyani bi tanis bi kaynas demi ama yok illa naz illa naz. Ama inaniyorum kiricaz o inatlarini hani bi reklam varya 30 lu yaslarina sesleniyor bende burdan yumurta hucrelerime sesleniyorum ' sev artik birini 38 milyon aday yolluyorum sana elbet birini seversin korkma acik ol sevin birbirinizi kucaklasin '
Canim canini sıkmsk istemem ama baya yuksek cikmis degerin.Prolaktin hormonu kadınlarda adet siklusu içerisinde değişmeler gösterse de yaklaşık olarak değeri 13-15 µg/L civarındadır. Adet döneminin ortasında yani yumurtlama (ovulasyon) günlerine yakın günlerde biraz daha yükseklik gösterebilir. Sonuç olarak üreme çağındaki kadınlarda genellikle 20 µg/L (ng/mL) üzerindeki değerler anormal yüksek kabul edilirler. Doktorunda bu konuda seni bilgilendiricektir.
Ayyyy insallah canim ya gelmesin su bat artik. Ne nazli tazeymis benim yumurtalar anlamadim gitti. Bi arkadas ol bi tanis kaynas ama yok. 4 aydir gonderdigim hicbir adayi begenmedi gicik
ay :18: korktum bak şimdi bugün mutlaka doktora gitmem lazım o zaman bakalım doktor ne diyecek :18:. Teşekkür ederim cevabın için . Bu arada benim de yumoşlar 9 aydır spoş beğenmiyorlar
Canim prolaktin yuzundende hamile kalamiyo olabilirsin cunku bu hamile kalmayi engelleyen bi durum. Bu hirman yukseldikce bunye kendini hamile gibi dusunup yeni gebelige engel oluyor. Bak bu sitede bu durumu aciklamislar http://www........................./2013/01/prolaktin-hormonu-prl-sut-hormonu.html?m=1 ama bu cesitli ilaclarla tedavi edilebiliyor umutsuz bi durum degil yani...
Yaaa demi ahh ahh hic begenmez oldu bizim asortik yumurtalar. Bi deneseler bak ne mutlu mesut bi birliktelikleri olucak...Matmazelim sen çok yasa emi çatlak dudaklarla katıla katıla gülüyorm şuan canmsın ya :)) artk begensn ya eskidn ne iiymiş görücü usulüyle rahattı şimdi yok begenecek de :))
Kızlarrr nasılsınız??
Elcem nasıl oldun kuzummm kardeşin ne durumda??
Matmazel artık siteye müdavim olalım şu marmelat da gelsin yaa bu ne böyle ölü gibiyiz
Cimcimeeeeeeee gellll dönnnn yuvanaaaaaaaaa
amanınnnnnn iç isyan çıkmış tahttan indirilmişim yerime isyancıların başı geçmiş ben nerelere gidem kafamı nerelere vurammmm
hehhehheh çok iyi olmuş kızlar suyla aldığımız ortak karardı bu kimse yanlış anlamasın
ben derslere yoğunlaştım bebek işini erteledim kafam güzel dünya güzel herşey güzel
sizler nasılsınız canlarım özledinizmi beniiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?