Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsunn çok .. tabi etkili ilaçlarda alamıyorsun boyun tutulması da etken olmuştur canım teyzemde de migren var gerçekten çok zor inş biran önce geçer

Gunaydnlr k.k guzel hatunlari mutlu gun diliyrm bugun cok enerji doluym nedensne

günaydın canım tabi sen enerji dolu olmcaksında kim olsun

kızlar günaydın bende her ay çift çizgiyi heyecanla bekleyenlerdeniz ama yaklaşık 9 aydır göremedim çift çizgiyi . dün doktora gittim ve 3. gün testlerini yaptırdım. değerlerimden prolaktin 32.19 çıktı sizce yüksek mi?:18:

Gunaydin kizlarrr... Sabah sabah basarisiz bir yum operasyonu sonrasi darisi aksama diyorum... Hava bugun o kadar guzelki icim acildi resmen...
Su canim benim bat tarihi 29 ocak olacak msj artim sana... Ufak bi duzeltme...
Kiz bu ay battasz:2:Heyecani beraber yasyacz

Canim canini sıkmsk istemem ama baya yuksek cikmis degerin.Prolaktin hormonu kadınlarda adet siklusu içerisinde değişmeler gösterse de yaklaşık olarak değeri 13-15 µg/L civarındadır. Adet döneminin ortasında yani yumurtlama (ovulasyon) günlerine yakın günlerde biraz daha yükseklik gösterebilir. Sonuç olarak üreme çağındaki kadınlarda genellikle 20 µg/L (ng/mL) üzerindeki değerler anormal yüksek kabul edilirler. Doktorunda bu konuda seni bilgilendiricektir.

Kiz bu ay battasz:2:Heyecani beraber yasyacz
Ayyyy insallah canim ya gelmesin su bat artik. Ne nazli tazeymis benim yumurtalar anlamadim gitti. Bi arkadas ol bi tanis kaynas ama yok. 4 aydir gonderdigim hicbir adayi begenmedi gicik

Kiz valla guldrdun beni:2: biz 4yildr gonderyrz begenmiyo:2::2: bende kocisde yesil gozlu sarsn uzn boyluyz yok anacm begenmyo benm yumurta tam secicyms:2:

Kiz valla guldrdun beni:2: biz 4yildr gonderyrz begenmiyo:2::2: bende kocisde yesil gozlu sarsn uzn boyluyz yok anacm begenmyo benm yumurta tam secicyms:2:

Seninkiler feminist anlasilan yani bi tanis bi kaynas demi ama yok illa naz illa naz. Ama inaniyorum kiricaz o inatlarini hani bi reklam varya 30 lu yaslarina sesleniyor bende burdan yumurta hucrelerime sesleniyorum ' sev artik birini 38 milyon aday yolluyorum sana elbet birini seversin korkma acik ol sevin birbirinizi kucaklasin '

Son düzenleme:
:2: ii guldm haa hele bi olsn ona neler edcm dalga gecylr bence

ay :18: korktum bak şimdi bugün mutlaka doktora gitmem lazım o zaman bakalım doktor ne diyecek :18:. Teşekkür ederim cevabın için . Bu arada benim de yumoşlar 9 aydır spoş beğenmiyorlar

ay :18: korktum bak şimdi bugün mutlaka doktora gitmem lazım o zaman bakalım doktor ne diyecek :18:. Teşekkür ederim cevabın için . Bu arada benim de yumoşlar 9 aydır spoş beğenmiyorlar

Canim prolaktin yuzundende hamile kalamiyo olabilirsin cunku bu hamile kalmayi engelleyen bi durum. Bu hirman yukseldikce bunye kendini hamile gibi dusunup yeni gebelige engel oluyor. Bak bu sitede bu durumu aciklamislar http://www........................./2013/01/prolaktin-hormonu-prl-sut-hormonu.html?m=1 ama bu cesitli ilaclarla tedavi edilebiliyor umutsuz bi durum degil yani...

selam kızlar geçmişe bakamadım var mı yeni hamile haberi..?? bende bulantılarla uğraşıyorum 12. hafta gelsede azalsa diye bekliyorum. sizler nasılsınız?

Matmazelim sen çok yasa emi çatlak dudaklarla katıla katıla gülüyorm şuan canmsın ya :)) artk begensn ya eskidn ne iiymiş görücü usulüyle rahattı şimdi yok begenecek de :))

Matmazelim sen çok yasa emi çatlak dudaklarla katıla katıla gülüyorm şuan canmsın ya :)) artk begensn ya eskidn ne iiymiş görücü usulüyle rahattı şimdi yok begenecek de :))
Yaaa demi ahh ahh hic begenmez oldu bizim asortik yumurtalar. Bi deneseler bak ne mutlu mesut bi birliktelikleri olucak...
Bakalim belki benimkiler tanisip kaynasmislarsir. Su anda el ele gezip yerlesik duzene gecmeye calisiyolardir.

Kızlarrr nasılsınız??
Elcem nasıl oldun kuzummm kardeşin ne durumda??
Matmazel artık siteye müdavim olalım şu marmelat da gelsin yaa bu ne böyle ölü gibiyiz
Cimcimeeeeeeee gellll dönnnn yuvanaaaaaaaaa

amanınnnnnn iç isyan çıkmış tahttan indirilmişim yerime isyancıların başı geçmiş ben nerelere gidem kafamı nerelere vurammmm

hehhehheh çok iyi olmuş kızlar suyla aldığımız ortak karardı bu kimse yanlış anlamasın
ben derslere yoğunlaştım bebek işini erteledim kafam güzel dünya güzel herşey güzel
sizler nasılsınız canlarım özledinizmi beniiiiiiii

Kızlarrr nasılsınız??
Elcem nasıl oldun kuzummm kardeşin ne durumda??
Matmazel artık siteye müdavim olalım şu marmelat da gelsin yaa bu ne böyle ölü gibiyiz
Cimcimeeeeeeee gellll dönnnn yuvanaaaaaaaaa

döndüm kuzum döndüm arada gidip gelirim ben libero olarak

selam kızlar cimcimecim nerelerdesin epeydir göremedim seni!!!!nasılsın iyi misin nasıl gidiyor????????

hayırlı olsun su kısçem!!!!! daha yeni görüyorum ben !!!! kafannı dağıtmış olursun derslerle bir bakmışsın hamişsin!!! olsun hayırlısı böyleymiş canım hakkımızda hayırlısı olsun bende durumlar kötü dün doktora gittim hiç iyi haberler alamadım maleseff ..... dün ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı .....dünden beri.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…