Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sülümanaa dedim seni haremden çıkardı beni aldı yerine

Şaka maka gel yaa özletme kendini artık biliyorsun bu ay bizim ayımız

selam kızlar cimcimecim nerelerdesin epeydir göremedim seni!!!!nasılsın iyi misin nasıl gidiyor????????

canım dershaneye gidiyorum derslere yoğunlaştım şimdiye kadar türkçe tarih coğrafya bitti matematik ve vatandaşlık kaldı onlarıda bitirip nisana kadar 2 tekrar yapmayı planlıyorum ondan giremiyorum sürekli

canım yaaa noldu neden üzüldün bu kadar. ben geçmişi okumadım neden kötü durumlar :26:

Sülümanaa dedim seni haremden çıkardı beni aldı yerine

Şaka maka gel yaa özletme kendini artık biliyorsun bu ay bizim ayımız

ayyy bak o diziyi seyretmediğime nasıl pişman oldum bilsen. tarih dersinde çok faydası oluyomuş sınıftaki erkekler bile olayları diziden hatırlıyolar

bakalım falcı bacının dedikleri bende de tutacakmı.

siteye nolmuş yaaa beğen butonu değişmiş mesaj alıntıları özel mesaj olarak geliyo bende sevinmiştim girer girmez 2 özel mesaj geldi diye

dün doktora gittim canım tüp bebek yaptırmanız lazım doğal yollarla tıp olarak iimkansız dedi aşılama bile tutma ihtimali düşük dedi.. 4 ay sonra yapacağız tüp bebek inşallah tuutarr tek umudum buuu

siteye nolmuş yaaa beğen butonu değişmiş mesaj alıntıları özel mesaj olarak geliyo bende sevinmiştim girer girmez 2 özel mesaj geldi diye

hiç sevmedim ben bu yeni kk yı eskiden daha iyyidi hepsi ayrı ayrı yazıyordu bu işkence gibi

canım en azından eşinde seninle aynı fikirde ve tüp bebek deneyeceksiniz
ya ben ne yapayım
eşim çocuk istemiyor. nedeni çok borcumuz varmış. nefes alamıyormuş. çocuk masrafı çekemezmiş.
onu geçtim ben tam 1 yıldır ne tedaviler ne badireler atlattım artık benlik bir problem olmadığı halde hamile kalamayınca doktor eşimden sperm sonuçlarını istedi ama benim kocam onuda kabul etmedi. bende bi problem olsa hamile kalamazdın diyor. yani iki ucu b.klu değnek. onu geç birde 2 ay önce gittiğim manyak bir doktor kistin var onları eritmeden hamile kalamazsın dkh kullan yoksa çocuğun olmaz dedi.

canım dualarım seninle inşallah tüp bebekten olumlu sonuç alırsınız. lütfen umudunu kaybetme Rabbim yazdıysa onu kaderine gelecek zaten

hiç sevmedim ben bu yeni kk yı eskiden daha iyyidi hepsi ayrı ayrı yazıyordu bu işkence gibi

aynen yaa bende sevmedim

Kiiizzz ozlenmezmisin sen nasil ozledik hemde... Sen bi gittin su ortaligi bos bulup derin darbe yapti saka bi tarafa iyiki geldin. Hem ders calis hem arada gel kafani dagit... Oyle ders ders bereye kadar. Bizde ozluyoruz seni

Kızlarrr nasılsınız??
Elcem nasıl oldun kuzummm kardeşin ne durumda??
Matmazel artık siteye müdavim olalım şu marmelat da gelsin yaa bu ne böyle ölü gibiyiz
Cimcimeeeeeeee gellll dönnnn yuvanaaaaaaaaa
Canim ben buralardayim. Okul tatile girsin dahada bi canlanir. Gene var kipirtilar eskisine nazaran.

Kiiizzz ozlenmezmisin sen nasil ozledik hemde... Sen bi gittin su ortaligi bos bulup derin darbe yapti saka bi tarafa iyiki geldin. Hem ders calis hem arada gel kafani dagit... Oyle ders ders bereye kadar. Bizde ozluyoruz seni

ayyy bende sizleri çok özledim kuzucum yaa. valla kafa dağıtmaya ihtiyacım var psikolojim bozuldu resmen. birde migrenim hiç kesilmiyo arada nefes aldırsa razıyım geceleri ağlaya ağlaya uyuyorum eşim her akşam masaj yapmaktan sıkıldı. biraz ara verdim derslere belki baş ağrımda geçer kafamda dağılmış olur

Canim hic uzulme bosuna kendini harap etme. Bak hala bi sansin var yok degilki. Biraz kafani dagit ve 4 ay sonrasina hazirla kendini. İnsallah ilk seferde tutar...

Canim hic uzulme bosuna kendini harap etme. Bak hala bi sansin var yok degilki. Biraz kafani dagit ve 4 ay sonrasina hazirla kendini. İnsallah ilk seferde tutar...

desteğin çin teşekkür ederim cnm cok sagol ........ evet te bir ansım var inşallah .olur oda..... iki aydır çalışıorum zaten kafamı işime verdim ama dünden beri hormonlarım alt üst oldu maalesef üzüntüden ..... ben doğal yolla olur diye odaklamışım kendimi çok o yüzden çok üzüldüm...

canım benim eşim dengesiz ama olsun ben o manyağı öyle seviyorum
bana çocuk istemiyorum diyor. arkadaşların çocuklarını kucağından indirmiyor onları görünce olsamı acaba diyor.
ben bana hadi siz ne zaman yapacaksınız diyenlere eşimin yanındayken borcumuz bitince yani hiçbir zaman en azından 10 sene sonra diyorum bakıyo suratıma saf saf
ben zaten kendi doktoruma değil başka bi doktora gitmiştim kendi doktorum olurmu öyle şey kistle bile doğum yapanlar var dedi. adet olmayı bekliyorum gideceğim tekrar bakalım.
eşim sperm tahlilini en erken temmuzda yaptırır o da bir ihtimal.
bende o güne kadar böyle saldım çayıra mevlam kayıra takılmaya devam ederim

Cimcimem canim benim arada ara verip beynine firsat tani bilgileri hazmetmedi icin. Biranda cok yukleme yaparsan daha sonra hersey birbirine karisir. Birde benim nacizane onerim hergun her dersten test cozmeye calis inan cok faydasini gorursun.
Esin konusunda seni en iyi ben anlarim. Benim esimde aynen seninki gibiydi tek fark maddiyattan degilde cocuk sorumlulugundan korkuyodu benimki. Kac sene sabrettim oyle cok uzuldum ki ben ama bi sekilde duzeliyor inan bana. Umudunu kaybetme bu konuda sakin. Biseyde deme birak kendi sana soylesin. Zor bi surec ama bi sekilde geciyor sen icini rahat tut.

Sakin uzme kendini olsunda yeterki isterki tup bebek olsun...

merhaba bayanlar
bu ay tembellıkten devamını getiremedım ama nasıp bu ısler düzenli adet görüyorum 29 günde 1 adet görüyorum bir arkadasımdan duymustm adet biter bitmez ilişki olsun demişti öyle denedik bizde sizce olma durumu varmı?
8-9-11-13-15. günler ilişkim oldu adetime 1 hafta kaldı.akıl verin kızlar

cimcimee cnm hoşgeldınn ya nerelerdesinnn gerçi ben sık giremıyorum artık :))

su burdayım yazıyorum ben okumuonmu yoksa yazdıklarımı (

canım tavsiyelerini dikkate alacağım türkçe sıkıntım yok ama matematik sıfırdayım şuan netlerimi 5 den 20 ye çıkarmam mümkünmü bilmiyorum ama benim hedefim matdan en az 20 net

benim şapşik gelip kendisi asla söylemez. ilkindede ben ilacı bıraktım istiyorsan sen korun dedim korunmadı bebek oldu şimdide ilaca başladığımı ama bıraktığımı biliyor kendiside korunmuyor. kim sorarsa bebek istemiyor

yumurtlama tarihin 14. gün ve sen 13 ve 15 i değerlendirmişsin inşallah bebeğin yerleşmiştir stres yapma şimdi beklemekten başka çaren yok

cimcimee cnm hoşgeldınn ya nerelerdesinnn gerçi ben sık giremıyorum artık :))

su burdayım yazıyorum ben okumuonmu yoksa yazdıklarımı (

canım derslere yoğunlaştımya ondan sık giremiyorum bide malum kocam olacak adam bebek istemekten vazgeçmişti hala kararından dönmedi ama ben döndüm

yani herhangi bir gün kaçırmamısımdır degilmi kızlar ? ? cok merak ediyorumdaa az oldu ama sayısı umarım yerlı olur banada cevap verın ya kımse cevap vermıodaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…