ay canlarım Allah hepimize nasip etsin benim daha ilk denemem tutu galiba ama yaşlada ilgisi var sanırım 18 im :)) kızlar ben dünden beri hamile olcağmı kafama takmıyordum ama bir uyandım çok fena yorgunluk ama uykum yok sadece yorgunum kasıklarımda batma belimde ağrı gazdudaklarımda ayrıca botoxlu gibi şişti veee kasıklarımdaki damarlar belirginleşti ama henüz ilişkiden daha 8 gün geçti ama doğru günümdeydim adetime 12 gün var sizce varmıdır bişey test yapmak istemiyorum :) sadece deneyimlerden bilgi almak istedim
Daha cok erken ben adetim iki gun gectigi halde idrarda negatif cikti bugun 7 gun ve bekliyorum.belirtiler psikoljik canim.bendede ne belirtiler var bi bilsen.herseyi ona yoruyorum.bugun yine idrar testi yapicam insallah p.teside dr gidicem.ben artik bi sorun oldugunu dusunmeye basladim.ates basiyo bugun beni.kasiklarimda bacaklarim da damarlarim belirginlesmis.kesin bi sorun var..kafana takmamaya bak.ben bu ay cok taktim ve cok yordu beni.heleki erken test yapma.yapiyosanda adetin bi gun gecerse cok suphedeysen kan yaptir.o enazindan dogru sonuc veriyor.
aynen güzelim benimde bacak damarlarım belirgin ama ben hiçte kafama takmadım sadece dün bunları hisedince dudişlerim fln birde çok doğru gündeydim ne biliyim o bacak damar belirginleşmesi genelde hamileliktenmi oluryaa çok heyecan yaptım Rabbim hepimize nasip etsinnn inşallah tek duam bu:18::18::18::18:
Ben azonce idrar testi yaptim negatif.bende baska bi rahatsizligin habercisi oldugunu dusunuyorum.benim dudagimda ucuk bile cikti sislik falan.herkes hamilelik belirtisi diyo ama benim test negatif p.tesi dr gidicem ogrencez bakalim neyin nesiymis.insallah en kisa zamanda senin guzel haberlerini aliriz canim.
Ben azonce idrar testi yaptim negatif.bende baska bi rahatsizligin habercisi oldugunu dusunuyorum.benim dudagimda ucuk bile cikti sislik falan.herkes hamilelik belirtisi diyo ama benim test negatif p.tesi dr gidicem ogrencez bakalim neyin nesiymis.insallah en kisa zamanda senin guzel haberlerini aliriz canim.
Günaydın canlarım nasılsınız??
Dün giremedim misafirim vardı 3;30 a kadar oturduk yeni uyandım
Elcem geçmişler ola kuzum geçmedi mi hala? Sen matmazelin dediği gibi bir doktora görün. Siteye girerken valla aklıma direkt sen geldin hamile olabilir diye düşündüm niyeyseinşallah doğru düşünmüşümdür.
Hepinize mutlu güzel haftasonu olsun kızlar beni temizlik bekler. Salonun ortasına okey masası kurduk toplayım ben :))
inşallah sende geç döllenme olmuştur ve o yüzden idrarda çıkmamıştır hepimiz için hayırlısı
şubata kaldı artık hepimizin ümitleri desenee
Aynen canim olsun napalim bu ay kafaya takmadan devam.ben bi sorunum cikmazsa kendi adima sadece beslenmeme dikkat edicem okadar ne gun hesaplicam ne bisey.zaten esimin arayipta bulamadigi sey.iki gune birde iliski.tamamdir.on bes tatilde geldi.ucgun abanta tatile.ohh kafamida dinlerim.yeter valla.bian once duzgunce bi adet olayimda.bunu diyecegimi hic dusunmezdim her ay hastalanmayim diye dua ederdim negatifi gorunce gelsin diye yol gozluyorum.sasirdim valla.
Insallah bebegim ama hic umudum kalmadi subata artik diyorum bieey cikmasada ben beklerim.napimesim hala israrla sen hamilesin diyo bana.bi adet bitimi ortasinda busefer oldu dedi.bide ocagin basinda iliskiye girdik o olmadiysa bu kesin oldu dedi.adam beni teselli ediyo.hatta cok gulduydum bayagida acikladim yumurtlma ayda bir olur soyle boyle diye.gec dollenmede olsa cikardi bence.bi rahatsizligim cikmasinda ben baska bisey istemiyorum.cunku burda ne zor durumda olan arkadaslarin paylasimlarini ojudum.rabbim dert verip derman aratmasin.
amin güzelim seninki en azından bebek istiyor benimki istemiyor bende ayda yılda bir olan kazalardan medet umuyorum işte :44:
benimkide istemiyordu canım 2 yıl yapmadık cocuk.
simdide olsun diye debellesiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?