Nasılsıniz kaç gündür net yoktu giremedim merakta kaldım pc kullanmıyorum tel den paket internet alarak giriyorum o bitince giremedim şimdi biraz aldım paket yenilenene kadar idare edicem hepinizi cok özledim
Halozzy canım iyileşememissin daha allah şifanı versin bebisine ve kendine dikkat et
matmazel çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
efser_16 migren çok zor olur ama bebiş zamansız geldi deme inş güzel günler gelecek
yesil_sis canım bulantılarin yakinda geçer inş bebiş için herseye değer yeterki sağlıklı olsun ne de olsa geçici
parolamyokaşk, marmelaat, elcem, su ve bat bekleyen canlar nasılsınız batlariniz Batsın inş gelmesinler 9 ay.[MENTION][/MENTION]
Nasılsıniz kaç gündür net yoktu giremedim merakta kaldım pc kullanmıyorum tel den paket internet alarak giriyorum o bitince giremedim şimdi biraz aldım paket yenilenene kadar idare edicem hepinizi cok özledim
Halozzy canım iyileşememissin daha allah şifanı versin bebisine ve kendine dikkat et
matmazel çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
efser_16 migren çok zor olur ama bebiş zamansız geldi deme inş güzel günler gelecek
yesil_sis canım bulantılarin yakinda geçer inş bebiş için herseye değer yeterki sağlıklı olsun ne de olsa geçici
parolamyokaşk, marmelaat, elcem, su ve bat bekleyen canlar nasılsınız batlariniz Batsın inş gelmesinler 9 ay.[MENTION][/MENTION]
Istemekle olmadigina eminim inanin gelmek istediklerinde geliyorlar sartlar ne olursa olsun.ve sunada inaniyorum hep zor anlarda geliyolar.rabbim oyle bi anda yolluyoki mucize ya evde senlik dilde dua ediyo onlari..sabir.ben takmicam.hayirlisiyla bi sorunum cikmasin sabirla beklicem.bugun bi yazi okudum.kadinin birinin cocugu olmuyomus.yillar sonra olmus.ama cocugun tukurugu bogazina kaciyomus vs.yani cocugun basinda bekleyen olmasa cocuk heran olebilir.bu duruma uzulen biri detayini anlatmiyorum.daha sonradan ogreniyoki kadinin uzun yillar cocugu olmuyo.kadin duasinda allahim bana bi evlat ver saniye yanindan ayrilmayim diyo.ve rabbim duasini kabul ediyo.onu saniye yanindan ayirmiyo.esiyle nobetlese cocuklarinin basini bekliyolarmis.allahim bize hayirlisiyla eli ayagi duzgun sagligi yerinde anasina babasina vatanina hayirli evlatlar nasip eyle..ben cok etkilendim bu yazidan.rabbim ol desin olmucak yok.bizimde sipalarimiz gelicek ve biz onlar icin akittigimiz gozyaslarimizi anlatirkenn offf amann anne tamam yaa falan dicekler..offf uzun oldu ama bugun cok doldum.okadar negatif yememe ragmen hala bi umut diyorum cok inanmistim benimle olduguna...olursada gercekten mucize olur.
Benim yeni döngü başladı artık yum gününü bekliyorum kısmet bakalım inşallah bu ay tutaar
Benim yeni döngü başladı artık yum gününü bekliyorum kısmet bakalım inşallah bu ay tutaar
Sagol canim sukur ufak bi zedelemeyle atlattim. Cumadan beri yatiyorum hic basamiyorum ustune bide hic sorunum yokmus gibi ucuk cikti dudagimda tam oldu. Kendimden korktum valla tipime bakinca. Su tatile bi girseydimde bi rahata erip topladaydim kendimi.
Bu arada ayakti ucuktu derken bu ayi bata 10 gun kala kapattik bakalim ne olucak
iyiyim canim şükür bu halimize yarın gün var pasta yapıcam yemek koydum şimdi pisiyor ütü var valla bi hafta sonu var ama hafta içinden daha çok çalışıyorum allah sağlık versin hepimize inş
allah şifanı versin canım sorma valla uçuk bende de çıktı dün sabah bir uyandım uçukla beraber bat ne zamandı senin aynı heralde batlarimız 3 Şubat ay du bi hesaplayım.
Kizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.
Kuzumm izledim cok hos yaa eşim de vardi yanımda "ne var yaa nr ağlıyorsun buna" diyorKizlar bu videoyu mutlaka izleyin ben cok agladim ama bi o kadarda gulumsedim... http://vimeo.com/m/84345376
Kuzumm izledim cok hos yaa eşim de vardi yanımda "ne var yaa nr ağlıyorsun buna" diyorbir de adamın opmesini falan kınıyor. Bu adam romantizm fukarasi
Kuzumm izledim cok hos yaa eşim de vardi yanımda "ne var yaa nr ağlıyorsun buna" diyorbir de adamın opmesini falan kınıyor. Bu adam romantizm fukarasi
Selam arkadaşlar nasılsınız hafta sonu gerçekten hafta içinden yoğun oluyor iki iş yapıyorum hemen yoruluyorum.şimdi de pazartesi sendromuna giriyorum hava çok güzeldi ama şimdi esmeye başladı burası ayın 30da doktora gideceğiz inşallah bir sorun yoktur en son sadece ufacık kalp atisini görmüştüm 20 gün önce inşallah gelismistir görürüm
Kizlar bu videoyu mutlaka izleyin ben cok agladim ama bi o kadarda gulumsedim... http://vimeo.com/m/84345376
Boylede cok zor test hep negatif ee hamile degilsem ne ozaman sorusu...bencede bi git bakalim neymis ne degilmis ogrenmis olursun.Insallah guzel haberlerini yazarsin buraya.hamile kalana kadar bi ugrasiyoruz ya asil hamilelikten sonrasi daha zor bir surec.bebeginede kendinede dikkat et.bizim icinde dua et.bende yarin doktora gidicem.8gundur negatif test sonucu bi kan oda negatifse sorunumuz neyse cagre aricaz hayirlisi allahtan.
İnan izledigimde ayni duyguyu bende yasadim. Kendimi o kadinin yerine koydum kessskeee dedim. Allahim bu mucizeyi banada yasat.Bi kere daha ne kadar cok bebiş istedigimi anladımm aglamamak mumkun degıl sanırım
İnan izledigimde ayni duyguyu bende yasadim. Kendimi o kadinin yerine koydum kessskeee dedim. Allahim bu mucizeyi banada yasat.
Boylede cok zor test hep negatif ee hamile degilsem ne ozaman sorusu...bencede bi git bakalim neymis ne degilmis ogrenmis olursun.
Amiin canımm inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyuu .. Den naptın canım bat 29 u demiştin sanırım gerci gecen ayda erken olmustunn bakalım inş bu ay hıc olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?