Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim yeni döngü başladı artık yum gününü bekliyorum kısmet bakalım inşallah bu ay tutaar

Sagol canim sukur ufak bi zedelemeyle atlattim. Cumadan beri yatiyorum hic basamiyorum ustune bide hic sorunum yokmus gibi ucuk cikti dudagimda tam oldu. Kendimden korktum valla tipime bakinca. Su tatile bi girseydimde bi rahata erip topladaydim kendimi.
Bu arada ayakti ucuktu derken bu ayi bata 10 gun kala kapattik bakalim ne olucak

Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin buna inanıyorum bende

Benim yeni döngü başladı artık yum gününü bekliyorum kısmet bakalım inşallah bu ay tutaar

sonu bebiş olsun döngünun inş canım hepimiz de hayırlısiyla anne olalım

/INDENT]OTE=matmazel83;33591797]Kizlarr nasilsiniz bakalim ozluyorum valla sizi...[/QUOTE]

iyiyim canim şükür bu halimize yarın gün var pasta yapıcam yemek koydum şimdi pisiyor ütü var valla bi hafta sonu var ama hafta içinden daha çok çalışıyorum allah sağlık versin hepimize inş

allah şifanı versin canım sorma valla uçuk bende de çıktı dün sabah bir uyandım uçukla beraber bat ne zamandı senin aynı heralde batlarimız 3 Şubat ay du bi hesaplayım.

Son düzenleme:

Haftasonu isler bitmiyor mslesef. Ben utu idini haftaici halletmistim iyikide yapmisim. Bat heralde 29 ocak olmasi lazim bu ay biraz karisinda hesaplamasi karisik oldu.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar nasılsınız hafta sonu gerçekten hafta içinden yoğun oluyor iki iş yapıyorum hemen yoruluyorum.şimdi de pazartesi sendromuna giriyorum hava çok güzeldi ama şimdi esmeye başladı burası ayın 30da doktora gideceğiz inşallah bir sorun yoktur en son sadece ufacık kalp atisini görmüştüm 20 gün önce inşallah gelismistir görürüm

Kizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.

Canım çok geçmiş olsun zor olur

Kuzumm izledim cok hos yaa eşim de vardi yanımda "ne var yaa nr ağlıyorsun buna" diyor bir de adamın opmesini falan kınıyor. Bu adam romantizm fukarasi

Cık cık cık diyorum kocacina. Valla izlerken bende cok agladim nedense...eger birgun o guzel duyguyu yasarsam kesinlikle bende boyle bi video yaptiricam.

Kuzumm izledim cok hos yaa eşim de vardi yanımda "ne var yaa nr ağlıyorsun buna" diyor bir de adamın opmesini falan kınıyor. Bu adam romantizm fukarasi

Cok guldum esine :) erkek milleti iste..gercekten guzel bi video.bende kesinlikle boyle bi video hazirlardim bebisime hatira olsun diye.rabbim bizede nasip etsin tez zamanda..

Insallah guzel haberlerini yazarsin buraya.hamile kalana kadar bi ugrasiyoruz ya asil hamilelikten sonrasi daha zor bir surec.bebeginede kendinede dikkat et.bizim icinde dua et.bende yarin doktora gidicem.8gundur negatif test sonucu bi kan oda negatifse sorunumuz neyse cagre aricaz hayirlisi allahtan.

Boylede cok zor test hep negatif ee hamile degilsem ne ozaman sorusu...bencede bi git bakalim neymis ne degilmis ogrenmis olursun.

İnan izledigimde ayni duyguyu bende yasadim. Kendimi o kadinin yerine koydum kessskeee dedim. Allahim bu mucizeyi banada yasat.

Amiin canımm inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyuu .. Den naptın canım bat 29 u demiştin sanırım gerci gecen ayda erken olmustunn bakalım inş bu ay hıc olmazsın

Boylede cok zor test hep negatif ee hamile degilsem ne ozaman sorusu...bencede bi git bakalim neymis ne degilmis ogrenmis olursun.

Valla sorma kuzum neler cekiyorum kacgundur.psikolojik dicem bukadarda belirti olmaz.annemde diyo gec dollenmedir 10gunden once teste cikmaz.adet dongum 32 35 degisiyo.hicbir adet belirtim yok bugunkasik batmasi oda ara ara.goguslerim agriyo sutyeni cikardim attim.hastalik olmasin da ben baska bisey isyemiyorum.yarin belli olcak bakalim bebis varsada supriz olcak okadar negatife ragmen.gerci babasi cins onunda kendini belli etmemesine sasirmam heralde.

Amiin canımm inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyuu .. Den naptın canım bat 29 u demiştin sanırım gerci gecen ayda erken olmustunn bakalım inş bu ay hıc olmazsın

Ayyy insallah. İnan hic gelmesin istiyorum ama kismet. Hicbisey yok gibi yada ben artik bi belirti aramadigimdan gormezden geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…