Kizim oyle diyenlere sen ne bakipta moralini bozuyosun onlarin cogu salliyor. Onemli olan nekadar soru cozdugun degil o sorulardan be kadar net cikarabildigin.ya ben kafasızım ya da bu insanlar biraz abartıyor.
günde 3 bin soru çözmek kolaymı yaaa benim 200 sorudan sonra dikkatim dağılıyor sıkılıyorum bu insanlar nasıl günde 3bin soru çözüyor...
kafam almıyor artık psikolojim bozuldu dikkatimi toplayamıyorum
Yaaa ayagim olmus bir davul bugun butun gun yat yat totom agridi valla. Tuvalete gitmek bile eziyet oldu sirf tuvalete gitmeyim diye su bile icmedim. Kocisim gelsede bi yemek yesemo karisimida aksama yaptiriyim iyi geliyosa..
Yerim seni kuzum... İnan gelmis kadar oldun. Operim seniiii
Kizim oyle diyenlere sen ne bakipta moralini bozuyosun onlarin cogu salliyor. Onemli olan nekadar soru cozdugun degil o sorulardan be kadar net cikarabildigin.
canım inan çok iyi geliyor birde sıcak tutacaksın mümkünse bir bezi ısıtıp bağla soğan ve zeytin yağını yaptıktan sonra. benim biyerim burkulduğunda şiştiğinde annem hep bunu yapardı
ay ne bileyim kuzucum ya ben 120 soru çözdükten sonra yarım saat ara veriyorum bu insanlar 3 bin soru için kaç saat aralıksız çözüyolar merak ediyorum. birde bu kadar çok soru çözen bi insan neden hala atanamadı yada kazanamadı o da ayrı bir muamma...
valla çok şükür türkçeden 30 da 30 yapmaya başladım tarih ve coğrafya henüz 30 da 20-25 arasında gidip geliyor matematik ne sen sor ne ben söyleyeyim
Canim sana sunu soyleyim matematigi okadar kafana takma niye dersen tarih ve cografya'nin agirlikli not ortalamasi daha yuksek. Yani soyle soyleyim matematigin turkiye ortalamisi 15,25 iken tarihin 6,50 cigrafyanin 11,75. Yani sen tarihten 15 - 16 net cografyadan 15 net yaparsan not ortalaman firlar emin ol. Tecrubeyle sabit. Bu sekilde matematikten daha az net yapsanda cok etkilemez notunu. Bu sinav sadece calismayla degil malesef biraz taktikle kazaniliyor.
Bak bu dedigimin dogrulugunu ilk denemende uygulayip gorebilirsin. Tarih ve cografya ezber ve bilgiye dayanan dersler bu yuzden bircok insanin bu derslerdeki ortalamasi dusuk. Kendimden biyorum ben bu sekilde 87 aldim sinavdan. Toplamda matematikten 10 netim vardi ama tarih cografya anayasada toplamda sadece 7 yanlisim vardi turkcede 1 yanlisim vardi bende natematik cok yapamadigim icin digerlerine yuklenmistim. Ama cok fazla bu derslerle ilgili kaynak tariyodum.Bide kimseye ne cozdun kac net yaptin cok fazla soyleme herkes bisey soyler moralini bozarlar. Sen en iyi anladigin calistigin sistemi bul onda devam et bence.anaaaaa
e malum sitede matematikten en az 20 net yapmak lazım diyorlarya bende ondan matematiği bu kadar çok düşünüyorum
e iyi o zaman ben tarih coğrafyayı yükselteyim matematik olduğu kadar kalsın
canım benim yaaa çok sağol valla verdiğim taktik için başka varsa alabilirim
Bak bu dedigimin dogrulugunu ilk denemende uygulayip gorebilirsin. Tarih ve cografya ezber ve bilgiye dayanan dersler bu yuzden bircok insanin bu derslerdeki ortalamasi dusuk. Kendimden biyorum ben bu sekilde 87 aldim sinavdan. Toplamda matematikten 10 netim vardi ama tarih cografya anayasada toplamda sadece 7 yanlisim vardi turkcede 1 yanlisim vardi bende natematik cok yapamadigim icin digerlerine yuklenmistim. Ama cok fazla bu derslerle ilgili kaynak tariyodum.Bide kimseye ne cozdun kac net yaptin cok fazla soyleme herkes bisey soyler moralini bozarlar. Sen en iyi anladigin calistigin sistemi bul onda devam et bence.
Kızlar bn hala çk kötüyüm diyelim ki hamileyim acaba hamileyken içilebilcek ilaç var mı ya biliosanz sölesenz korkuorm da ilaç içmeye
ne tür bir ilaç canım benim ilaç bilgim varyardımcı olabilrim
Canm grip için istyorm hamile olup olmadıgımı bilemedgmden ilaç kullanmadm ama cok fenayım hamilelikte kullanılabilecek grip ilaçları biliomusun
selam cimcimcim nasılsın bugün??????
selam canım iyiyim sen nasılsın
canım minoset gri kutu yada parol alabilrsin en azından vücut ağrını alır. grip ilacı yok malesef hamilelerin kullanabildiği. yani son 1 yıl içinde çıkmadıysa yok. bal şerbeti iç ılık suya bal ekle limon da koyabilirsin içine. bilmiyorum severmisin ama sarımsaklı tarhana çorbası da çok iyi geliyor.
birde bata kaç gün kaldı
ay o zaman ilk denemede bunu uygalayacağım canım çok teşekkür ederim bende matematiği en sona bırakmıştım.
zaten anlamıyorum boş yere zaman kaybetmeyeyim önce diğer dersleri bitireyim en son ona bakarım dedim. türkçe tarih ve coğrafya bitti şimdi vatandaşlığa bakacağım. matematikten bende 10 net yapayım başka bişey istemem. zaten geometriye falan hiç bakmayı düşünmüyorum çünkü ondan hiç ama hiç anlamıyorum
Canim istersen haftasonu bi doktora git. Hamilelik riskin oldugunuda soylersin ona gore bi ilac falan baslarlar belki. Ama bol bol limon portakal karistir ic en iyisi bu bence.Kızlar bn hala çk kötüyüm diyelim ki hamileyim acaba hamileyken içilebilcek ilaç var mı ya biliosanz sölesenz korkuorm da ilaç içmeye
Canim buldugun her kaynagi tara inan ne kadar cok test cozersen pratigin o kadar cok artiyor. Biturdim diyip birakma pesini.
Canim istersen haftasonu bi doktora git. Hamilelik riskin oldugunuda soylersin ona gore bi ilac falan baslarlar belki. Ama bol bol limon portakal karistir ic en iyisi bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?