Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canlarım bende kıst vardı bu ay bıttı sukur yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu haftya kıst catlama ıgnesı yapacaklar umarım bende bekleyen herkeste cıft cızgıyı gorur:)

canım çok güzel yazmışsın
şükür geçmiş hastalığın, kv le de Allah muhabbetinizi bozmasın bizde güzel anlaşırız

bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem

Aynn bn de bu moddayım canm

Aynn bn de bu moddayım canm
Elcem sana dayak geliyo haaa ona gore... Dur kizim ya ne bu depresiflik senden once ben varim boyle olmasi gereken. Yapma kuzum kendine eziyet etme bitanem valla cok uzuluyorum. Bende seviniyodum bu kiz derslere daldi iyi kafasindan atti diye... Sen bi gelde konusup dertleselim.

o kadarr yoruldum kiiiiiiiii anlatamamm psikolojim iyice yıkıldııı

Ne kadardir olmuyor bilmiyorum ama inan hic onemli degil. Sen kendini bu kadar yiprattikca dahada zor oluyor hersey. Bende cok istiyorum sureklide Rabbime ailesine hayirli saglikli sihhatli bir evlat ver diye dua ediyorum. İnsallah olucak bebisim istedigi zaman Rabbiminde izniyle gelicek. Ne olur bu kadar yipratma kendini.

oofff off elimde degil Coookkkkkkkk üzlüyorummm
hayırlısıyla insallah bebegim gellll annem artıkkkkk

Canm haklısın da işte insan aklından atamıo keske aklımdan gitsede hemn hamile kalsak hep birlikte kuzum

Canm haklısın da işte insan aklından atamıo keske aklımdan gitsede hemn hamile kalsak hep birlikte kuzum

Bitanecik arkadasim sen hic o guzel yuregini daraltma olucak insallah. Halaylar cekicez burda bak gorursun. Ama once kalbini ferah tut olurmu canim.

Bitanecik arkadasim sen hic o guzel yuregini daraltma olucak insallah. Halaylar cekicez burda bak gorursun. Ama once kalbini ferah tut olurmu canim.

Saol canımcım inşallah o günlerimiz de gelecek hepimizin sevinecegiz bunu bile düşünmek mutlu ediyo insanı :) bu arada ödevleri teslim ettm artk ders konusunda özgürüm artk ev temizliği başlıcak :)

Saol canımcım inşallah o günlerimiz de gelecek hepimizin sevinecegiz bunu bile düşünmek mutlu ediyo insanı :) bu arada ödevleri teslim ettm artk ders konusunda özgürüm artk ev temizliği başlıcak :)
Oooo o en zor odev bitmek bilmiyo birturlu. Yapuyosun hoopp iki gune yine kirleniyor.. Ahh ahh benimde dolaplar var inecek sonra perdelerim cok kirlendi camlarim desen ooo bu islerin hepsi yapilmak icin beni bekliyor. Bende tatili

Kizlar bugun dr gidemedim bizim beyfendinin bundan daha onemli isleri varmis.bu saatte kadar sinirimden agladim.bende vazgectim gitmekten.sorumsuzluga tahammul edemiyorum ya.canim cok sikkin.hala hastalanmadim.kavgada ettik.gelme buaksam bu eve istemiyorum seni dedim.cok abarttim belki ama haketti.benim saglimdan onemli isi olmamali.icimi kimseye dokemedim.siz anlarsiniz halimden

Canim benim birbirinizi üzdügünuze değmez sen stresten eşine çatmışsin öyle deme ağlama kendine yazık ediyorsun belki de gerçekten önemli bir işi vardı sizin mutluluğunuz daha önemli.

Ahh be canim inan seni cok iyi anliyorum. Klasik erkek mantigi iste. Bigun gec gitsek ne olur... Keske sen kendi basina gitseydin. Ben artik oyle yapiyorum hic ona minnet etmiyorum. Cunku ona kalirsam ohoooo isim var. Kizmakta haklisin ama kendini uzuceksin baskada bisey olmayacak malesef.

Canlarm bişe merak ediyorum bir ayda iki tane yumurta üretilebilr mi

Kızlar acil ne yapmam lazım boğazım şişti yutkunamiyorum ilaçsiz ne yapacağım limon yiyorum ballı süt ictim ama geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…