- 30 Ekim 2013
- 20.458
- 57.138
- 798
canım çok güzel yazmışsınCanim belki bana kizicaksin ama yasadigin seylerin bir cogu psikolojik. Neden dersen ben 5 ay once korunmayi ilk biraktigimda sekmeyen adetim tam 6 gun geciktiki ben ilk adet oldugum gunden bu zamana gun atlamamistir. Hayatimda yasamadigim kadik agrilari halsizliklet bulantilar yasadim. Hatta kizlarin bazilari hatirlar 2 ay once oyle yogun brlirtiletim vardiki kendimde dahil herkes kesin hamilesin baska bisey olsmaz dedi ama ne oldu sonuc degismedi. Su bi gercek burda tekbir iliskiyle hamile kalan arkadaslarimiz var (yanlis hatirlamiyosam eflalim oyle hamis kalmisti) hatta ilk deneme ayinda Hale'cim hamis kaldi ama bu inan cok cok buyuk bi sans. Ben kac ay gun atlamadim doktorun verdigi tarihlerde denedim neler neler ama olmadi. Akisina birak gunummuydu degilmiydi hesabi yapma yumurtan bu ay 12. Gunde catlar obur ay 16. Gunde yani bunun bi garantisi yok. Yasin daha cok kucuk bi acelende yok evliliginin tadini cikar esinle yasadigin guzel vakitleri degerlendir. Zaten sen ne yaparsan yap Rabbim istemezse olmaz. Haa o arada bebisin gelir annesini sevindirir inan hepimizde senin kadar cok seviniriz. Kendini kastikca sartladikca vucut bu durumu sanki bi hastalikmis diye kabul edip dollenmeyide etkiliyor.
Bana alinma kirilma olurda negatif bi sonuc alirsan uzulme diye soyluyorum.
şükür geçmiş hastalığın, kv le de Allah muhabbetinizi bozmasın bizde güzel anlaşırızHerkese selam kızlar, 1 hafta evde yattıktan sonra bugün iş başı yaptım. Aman dikkat edin bu salgın fenaymış.
Kayınvalidem geldi, ay evde muhhabbet-sohbet, yemek bol bol, Allah bozmasın kendisini pek severim...
C.tesi doktor kontrolümüz vardı birde, herşey yolunda şükür, hareketlenmiş bizimki, Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin hepinize inşallah... İnanıyorum ki en yakın zamanda bu güzellikle başınıza gelecek.
Stressiz bol aşklı günler geçirin, hepimiz genciz, sorunlarımız yok, o zamanı beklemek en doğrusu, güç olmadan yavrularınız göbeklerinizi doldursun, bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah...
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
Aynn bn de bu moddayım canm
Elcem sana dayak geliyo haaa ona gore... Dur kizim ya ne bu depresiflik senden once ben varim boyle olmasi gereken. Yapma kuzum kendine eziyet etme bitanem valla cok uzuluyorum. Bende seviniyodum bu kiz derslere daldi iyi kafasindan atti diye... Sen bi gelde konusup dertleselim.Aynn bn de bu moddayım canm
o kadarr yoruldum kiiiiiiiii anlatamamm psikolojim iyice yıkıldııı
merhaba canlarım bende kıst vardı bu ay bıttı sukur yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu haftya kıst catlama ıgnesı yapacaklar umarım bende bekleyen herkeste cıft cızgıyı gorur:)
Ne kadardir olmuyor bilmiyorum ama inan hic onemli degil. Sen kendini bu kadar yiprattikca dahada zor oluyor hersey. Bende cok istiyorum sureklide Rabbime ailesine hayirli saglikli sihhatli bir evlat ver diye dua ediyorum. İnsallah olucak bebisim istedigi zaman Rabbiminde izniyle gelicek. Ne olur bu kadar yipratma kendini.
Elcem sana dayak geliyo haaa ona gore... Dur kizim ya ne bu depresiflik senden once ben varim boyle olmasi gereken. Yapma kuzum kendine eziyet etme bitanem valla cok uzuluyorum. Bende seviniyodum bu kiz derslere daldi iyi kafasindan atti diye... Sen bi gelde konusup dertleselim.
Canm haklısın da işte insan aklından atamıo keske aklımdan gitsede hemn hamile kalsak hep birlikte kuzum
Amin insallah canim.
Bitanecik arkadasim sen hic o guzel yuregini daraltma olucak insallah. Halaylar cekicez burda bak gorursun. Ama once kalbini ferah tut olurmu canim.
Oooo o en zor odev bitmek bilmiyo birturlu. Yapuyosun hoopp iki gune yine kirleniyor.. Ahh ahh benimde dolaplar var inecek sonra perdelerim cok kirlendi camlarim desen ooo bu islerin hepsi yapilmak icin beni bekliyor. Bende tatiliSaol canımcım inşallah o günlerimiz de gelecek hepimizin sevinecegiz bunu bile düşünmek mutlu ediyo insanı :) bu arada ödevleri teslim ettm artk ders konusunda özgürüm artk ev temizliği başlıcak :)
Kizlar bugun dr gidemedim bizim beyfendinin bundan daha onemli isleri varmis.bu saatte kadar sinirimden agladim.bende vazgectim gitmekten.sorumsuzluga tahammul edemiyorum ya.canim cok sikkin.hala hastalanmadim.kavgada ettik.gelme buaksam bu eve istemiyorum seni dedim.cok abarttim belki ama haketti.benim saglimdan onemli isi olmamali.icimi kimseye dokemedim.siz anlarsiniz halimden
Kizlar bugun dr gidemedim bizim beyfendinin bundan daha onemli isleri varmis.bu saatte kadar sinirimden agladim.bende vazgectim gitmekten.sorumsuzluga tahammul edemiyorum ya.canim cok sikkin.hala hastalanmadim.kavgada ettik.gelme buaksam bu eve istemiyorum seni dedim.cok abarttim belki ama haketti.benim saglimdan onemli isi olmamali.icimi kimseye dokemedim.siz anlarsiniz halimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?