- 2 Aralık 2013
- 165
- 44
- 123
- 42
İnşaallah tez vakitte sağlıklı bir bebeğin olur
Tey tey tey
Tey tey tey
Tey tey tey
Tey tey tey
Ii aksmlr kizlr matmazelin durumunu bilmyrm ama sanrm gorev nedeniyle esyle ayri yerlerdydi kocise kavsmssn svndm Allah kimseyi sevdignden ayri koymsn
Marmelatım tekrar tekrar hayırlı olsun inşallah darısı bebişe
Tey tey tey
Marmelattt kuzuummmm gözün aydın şükür kavuştun yuvana, kocana hadi bakalım sıra bebişte inşallahhhslm kızlar nasılsınzzz öncelıkle matmazelımm cnmm dedgnı yaptın halay çekmısın :)))) seviyorum seni... kızlarr çok teşekkür ederim hepınıze.. Rabbime şükürler olsunn nekadar şükretsem az kalıyo sankii.. duanın gücüne hep inandımm duayla Allahın iznıyle olmayacak şey yok... Allahım dualarımızı kabul etsin...
Ayy biliyor musun bir arkadaşımın da bulaşık yıkayınca elleri buruşmuştu meğer hamileliktenmiş!!!! İçime doğdu kesinnnn hamilesinnnn sennnnnnnKizlarr nasilsiniz gun boyu bir turlu giremedim siteye gicik oldu bana heraldebu arada bitmek tukenmek bilmeyen bir uyku durumundayim biraksalar gunlerce uyuyucam heralde
Bu arada kk da gezerken bazen cooookkk sasiriyorumayak parmaklarim agriyo hamilemiyim cok hapsuruyorum hamilemiyim gozlerim yasarmaya basladi hamilemiyim... Bazen gercekten birileri dalga geciyor bizimle diye dusunuyorum. Bugun temizlik yaparken ellerim cok burustu sizce hamilemiyim kizlar
Yok canım matmazel değil de marmelat arkadaşımız eşinden başka şehirde görev yapıyordurIi aksmlr kizlr matmazelin durumunu bilmyrm ama sanrm gorev nedeniyle esyle ayri yerlerdydi kocise kavsmssn svndm Allah kimseyi sevdignden ayri koymsn
Rüyan hayırlara çıksın kıığğğzzzz ne gördün de bakemkızlar selamlar... ınsallah hepiniz ıyısınızdır. aksam karmakarısık ruyalar gordum hayrolsun bakalım dıyorum. okulda dogruduzgun ogrencı yok bos bos gecıyo zaman bıranonce eve gıtsem dıye dakika sayıyorum valla.
herkese merhaba hatunlar
Ben de burdaki bir çok arkadaşımız gibi anne olmak için uğraşanlardanım. 2010 yılında hamile kaldıktan sonra bebeğim gelişmediği için almak zorunda kaldılar. Daha sonrasında korunmamamıza rağmen o günden bu yana hamile kalamadım. klomen kaç kuttu kullandım bilmiyorum. Ovitrelle 3 kutu kullandım ama yok olmadı kasım ayında hormon yüklemesi yapıldı daha sonra ovitrelle vuruldu ve dr um once hamilesin dedi 4 gün sonra değilsin kağıt üstünde bir gebelik yaşamışsın dedi. resmen yıkıldım ama hayat devam ediyor ve ben de denemeye devam ediyorum. Dr um bana 2 ay uğrama bu ilaç ve iiğne seni 2 ay idare eder dedi. bakalım inşallah en kısa zamanda hamile kalırım her ay test alıp negatif görmek kötü. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Umarım herkesin güzel haberlerini buradan okuruz. Rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun[/QUOTE
Peki eşinde sende bütün tetkikler yapıldı mı çok uzun bir süre sonuçta
İnşaallah tez vakitte sağlıklı bir bebeğin olur
Kuzum sen napıyorsun nasılsın bat ne zaman zayıfladın mı diyet spor nasıl gidiyor
ELCEM canomm nasısınn sennn gözün aydın bitmiş ödevlerin sanırım hadi sıra bebişte
Marmelattt kuzuummmm gözün aydın şükür kavuştun yuvana, kocana hadi bakalım sıra bebişte inşallahhh
Ayy biliyor musun bir arkadaşımın da bulaşık yıkayınca elleri buruşmuştu meğer hamileliktenmiş!!!! İçime doğdu kesinnnn hamilesinnnn sennnnnnn
Bu uyku hali nedendir hatunnn yoksaaa buruşuklukların bir sebebi mi vaaarrrrrr
Yok canım matmazel değil de marmelat arkadaşımız eşinden başka şehirde görev yapıyordur
Rüyan hayırlara çıksın kıığğğzzzz ne gördün de bakem
herkese merhaba hatunlar
Ben de burdaki bir çok arkadaşımız gibi anne olmak için uğraşanlardanım. 2010 yılında hamile kaldıktan sonra bebeğim gelişmediği için almak zorunda kaldılar. Daha sonrasında korunmamamıza rağmen o günden bu yana hamile kalamadım. klomen kaç kuttu kullandım bilmiyorum. Ovitrelle 3 kutu kullandım ama yok olmadı kasım ayında hormon yüklemesi yapıldı daha sonra ovitrelle vuruldu ve dr um once hamilesin dedi 4 gün sonra değilsin kağıt üstünde bir gebelik yaşamışsın dedi. resmen yıkıldım ama hayat devam ediyor ve ben de denemeye devam ediyorum. Dr um bana 2 ay uğrama bu ilaç ve iiğne seni 2 ay idare eder dedi. bakalım inşallah en kısa zamanda hamile kalırım her ay test alıp negatif görmek kötü. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Umarım herkesin güzel haberlerini buradan okuruz. Rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun[/QUOTE
Kuzum sen napıyorsun nasılsın bat ne zaman zayıfladın mı diyet spor nasıl gidiyor
ELCEM canomm nasısınn sennn gözün aydın bitmiş ödevlerin sanırım hadi sıra bebişte
sağoll canımmm çok teşekkür ederim :) yanımda oldugunz için allah hepınzdn razı olsn dualarınızı kabul etsn ınsallahh.. amın hayrlısyla ınsallah hepmız hamıle kalırız
Ayy biliyor musun bir arkadaşımın da bulaşık yıkayınca elleri buruşmuştu meğer hamileliktenmiş!!!! İçime doğdu kesinnnn hamilesinnnn sennnnnnn
Bu uyku hali nedendir hatunnn yoksaaa buruşuklukların bir sebebi mi vaaarrrrrr:
Marmelattt kuzuummmm gözün aydın şükür kavuştun yuvana, kocana hadi bakalım sıra bebişte inşallahhh
Bu uyku hali nedendir hatunnn yoksaaa buruşuklukların bir sebebi mi vaaarrrrrr
Yok canım matmazel değil de marmelat arkadaşımız eşinden başka şehirde görev yapıyordur
herkese merhaba hatunlar
Gunaydin kizlarrr. Okul bos ogrenci parmakla sayilicak kadar bizde bos bos oturuyoruz. Bugun 12 itibariyle tatil basliyor benim icindun aksamda bayilmis gibi 9 da uyumusum... sizler nasilsiniz bakalim?? İnsallah hepiniz icin cok guzel bir gun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?