Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar napıosunuzbugün kimse ugrayamadı sanrım topiğe hayırdır herkes nerede

slm kızlar nasılsınzzz öncelıkle matmazelımm cnmm dedgnı yaptın halay çekmısın :)))) seviyorum seni... kızlarr çok teşekkür ederim hepınıze.. Rabbime şükürler olsunn nekadar şükretsem az kalıyo sankii.. duanın gücüne hep inandımm duayla Allahın iznıyle olmayacak şey yok... Allahım dualarımızı kabul etsin...

Kizlarr nasilsiniz gun boyu bir turlu giremedim siteye gicik oldu bana heralde bu arada bitmek tukenmek bilmeyen bir uyku durumundayim biraksalar gunlerce uyuyucam heralde
Bu arada kk da gezerken bazen cooookkk sasiriyorum ayak parmaklarim agriyo hamilemiyim cok hapsuruyorum hamilemiyim gozlerim yasarmaya basladi hamilemiyim... Bazen gercekten birileri dalga geciyor bizimle diye dusunuyorum. Bugun temizlik yaparken ellerim cok burustu sizce hamilemiyim kizlar

Son düzenleme:
Ii aksmlr kizlr matmazelin durumunu bilmyrm ama sanrm gorev nedeniyle esyle ayri yerlerdydi kocise kavsmssn svndm Allah kimseyi sevdignden ayri koymsn

Marmelatım tekrar tekrar hayırlı olsun inşallah darısı bebişe

Ii aksmlr kizlr matmazelin durumunu bilmyrm ama sanrm gorev nedeniyle esyle ayri yerlerdydi kocise kavsmssn svndm Allah kimseyi sevdignden ayri koymsn

canım çok sağol matmazel değil cnm marmelat :) isimler yakın gelıyo tabii :) Allah tüm ayrı olanları kavuştursun inşallahhh

Marmelattt kuzuummmm gözün aydın şükür kavuştun yuvana, kocana hadi bakalım sıra bebişte inşallahhh

Ayy biliyor musun bir arkadaşımın da bulaşık yıkayınca elleri buruşmuştu meğer hamileliktenmiş!!!! İçime doğdu kesinnnn hamilesinnnn sennnnnnn
Bu uyku hali nedendir hatunnn yoksaaa buruşuklukların bir sebebi mi vaaarrrrrr

Yok canım matmazel değil de marmelat arkadaşımız eşinden başka şehirde görev yapıyordur

Rüyan hayırlara çıksın kıığğğzzzz ne gördün de bakem

Su hakikaketen ellerim burusurken ayni zamanda burnum akti sonra bi hapsuruk. Yok yok kesin hamileyim ben bu kadar belirtiye baska ne olabirki
Ruyamda cok karisik oldugu icin tam hatirlamiyorum. Hayir olur insallah.
Marmelatim canim benim aldigin bu guzel haberlerin ardi arkasi kesilmesin insallah hep daha iyi haberler olsun hayatinda insallah. Ayri olmak zordu sukur hepsi gecti gitti.

Canım hamdolsun diyetle uğraşıyorum bir ileri iki geri:)) kanamam lekeye döndü sonunda şükür bitiyor artık uzun bir buluşma bekliyor beni sen nasılsın kuzum?

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr. Okul bos ogrenci parmakla sayilicak kadar bizde bos bos oturuyoruz. Bugun 12 itibariyle tatil basliyor benim icin dun aksamda bayilmis gibi 9 da uyumusum... sizler nasilsiniz bakalim?? İnsallah hepiniz icin cok guzel bir gun olur

ohhhh tatilin keyfini çıkar canım, bende haber pek yok boğazım ağrıyor iki gündür çok değil ama temizlik yapabiliyorum hala kanamam lekeye döndü sonunda 36 günlük maceram son buluyor az kaldı gelsin vuslat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…