Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok gecmıs olsun fazlada yorma kendını. malum sen yataga dusersen evdekıler perısan olur yenı dongun de az bı zaman sonra baslıyacakmıs hayırlısı olsun ınsallah...

Peki eşinde sende bütün tetkikler yapıldı mı çok uzun bir süre sonuçta

eşimde yapılmadı çünkü gitmiyor doktora ama doktor hamile kalabildiğim için sorun yok dedi bu aydan sonra tekrar gidicez doktora bu sefer doktora gelmeye ikna oldu gibi şimdilik

selam arkadaişlar bende 1 yıldır uğraşıyorum ama henüz bişey yok bu ay adetim iki gün geçikti ama herhangi bir belirti yok sadece arasıra kasık sancılarım oluyor bide kokusuz sarımsı akıntım ama çok az bilgisi olanlar lütfen bişey yazsın bana sevgiler...

selam kızlar nasılsınız öğretmenler tatile girdiniz sayılır artık buraları boş bırakmayın :))

hönk hönk ağlamaktan gözlerim şişti bi kendime geleyim dönerim tekrar şimdilik öpüldünüz

Aaaa niye agliyodun bakiyim sen. Kimler uzdu seni. Kirariz hep birlikte kafalalarini. Sen uzulme...

cok gecmıs olsun fazlada yorma kendını. malum sen yataga dusersen evdekıler perısan olur yenı dongun de az bı zaman sonra baslıyacakmıs hayırlısı olsun ınsallah...
Sağol canım yavaş yavaş yapıyorum artık öyle deli gibi temizlik yapmıycam kendimi yıpratmadan yapıcam:) inşallah önce siz gebe kalın canım ben peşinizden gelicem:)

Ne oldu canım niye ağladın

Slmlar kizlr dun giremdm dr kontrolum vardi genl bakim 100bin bakimi hepinizn cumasini kutluyrm

Slmlar kizlr dun giremdm dr kontrolum vardi genl bakim 100bin bakimi hepinizn cumasini kutluyrm

Herkese selam kızlar, güzel gelişmeler var topikte, inşallah güzel haberlere bırakır bunlar yerini...

Dogru diyosun halecim guzel gelismeler guzel haberler pesimizi hic birakmasin.
Herkes iyidir umarim. Bu hafta surekli ruya gormekten cok yorgun uyaniyorum sanirim kafamin ici cok dolu...:44::44:

Son düzenleme:
Bu arada yarı yıl tatılıne gıren butun arkadaslarıma ıyı tatıller dılıyorum. ınsallah hepınız guzel brı tatıl gecırırsınız....

Son düzenleme:
Dogru diyosun halecim guzel gelismeler guzel haberler pesimizi hic birakmasin.
Herkes iyidir umarim. Bu hafta surekli ruya gormekten cok yorgun uyaniyorum sanirim kafamin ici cok dolu...:44::44:

Canım ben çok rüya görürüm her gece 3-4 rüya görürüm çok yoruyor rüya görmek gerçekten derin uykuya geçemediğin için rüya görürüyorsun 3 seneden fazladır bende derin uyku yok malum benim minik uyutmuyor, sende kafana bir şeyleri takma canım derin uyuyamamanın nedeni bu

Ayy hemde nasil yoruyor. Sabah oyle yorgun uyaniyorum ki. Aslinda boyle bi durumda eskiden melisa cayi icerdim simdi korkuyorum icmeye ya bisey varsa bitkisel cay icmeyim diyip birakiyorum. Esim caylarin oksuz yetim kaldi diye alay ediyor benimle

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız? Tatilimiz başladı çok şükür
Eşimin memleketine doğru gidiyoruz yoldayız şimdi. Veee çok önemli bir gelişme oldu. Uzun zamandır kafamda olan bir fikri gerçekleştirdim ve kapandim Allahım pişman ettirmesin inşallah..

Amin canım inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…