Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk... teşekkuredim yalnız 2.deneme yanlış olmuş 4 yazılmış :)

rica ederim. inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin[/QUOTE]

inş. çok istiyoruz allhın izniyle bize nasip olur :)

kızlar konuyu dağıtim biraz:) çok enteresan ne kadar çok vakit geçiriosam burada sizinle dün gece rüyamdaydınız:) 5-6 kişi toplanmışız bir araya sanıyorum tanışıyoruz herkes bi tedirgin ama :) türk kahvesi içelim dioruz ama yokmuş gidip alalım diorum iki kişi yüksek merdivenlerden iniyoruz sanki 5, kattaymışız in in bitmio çok garip bi rüyaydı yaa ....hatta birinizin saçları siyah ama bi sol tarafına meç yaptırmış sapsarıydı bi başkasınında çok güzel yeşil gözleri vardı ...hayır olsun inşallah:)

demekki kahveci bebek ve evde kahve yok bizde bebek yok 5. kattan in in bitmiyo demekki buda bu yolda harcadığımız emek. nasıl yorum ama

ha bu arada rüyada yeşil görmek iyiye işarettir hayırlı bi rüya görmüşsün

Nasıl stres yapmıcaZ bi çöebilsem zateen cok istiyorumm rahat olmak ama olmuooo :)

ben ilk hamileliğimde hiç anlamadım bile test yapınca şok oldum. şimdi yine yanısı olsun istiyorum ama şimdi bir gün bile aklımdan çıkmıyo malesef

merhabalar ada cayı ve hayıtı nasıl içtiniz miktar süre olarak yane ?

Canım civanperçemini hatırlamıyorum ama hayıtla ona bakıp yazıcam buraya ama inciri hatırlıyorum ben o kadar koymuyordum zaten saraçoğluda 7-8 incir yeter diyordu ben öyle yaptım kesinlikle yumurtayı geliştiriyor benimki kiste dönüşmüştü:) çatlaması içinde havuç konması gerekiyor ben hepsine bakıp yazayım buraya

Hayıt kesinlikle farkettim , benim kocam kadar nazlı olamaz:))

öyle düşünme bek bende adet sancısı çektim ama hamileydim

Kız benim adam daha beter ah ah söyletmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…