ne atması evimin reisi çocuklarımın babası yapacam seni krallar gibi yaşatacam deseydin
yok be canımm nerdee.. biz tüp bebeğe başlıyoruz ayarladık parayıda yarın ilk randevumuz var bakalım bu ay mı aralık mı ne diyecek doktorum
hoşbulduk... teşekkuredim yalnız 2.deneme yanlış olmuş 4 yazılmış :)
canım hayırlısı olsun inşallah tüp bebekle ikizlerin olur
farkettim canım bende. düzeltiyorum şimdi
canım hayırlısı olsun inşallah tüp bebekle ikizlerin olur
inşallah canım haberdar edeceğim seni
teşekkküredrim cnm sagol :)
hahahahahahahahahahhaahahahahah bunnu ben sölicem akşam :)
söyle söyle. biz ne kadar şımartılmaktan hoşlanıyosak onlarda öyleler. pohpohlanmayı seviyolar
inş. çok istiyoruz allhın izniyle bize nasip olur :)
inşallah canım. çok stres yapma hemen gelsin bizler malesef çok stres yapıyoruz buda engelliyo zaten
kızlar konuyu dağıtim biraz:) çok enteresan ne kadar çok vakit geçiriosam burada sizinle dün gece rüyamdaydınız:) 5-6 kişi toplanmışız bir araya sanıyorum tanışıyoruz herkes bi tedirgin ama :) türk kahvesi içelim dioruz ama yokmuş gidip alalım diorum iki kişi yüksek merdivenlerden iniyoruz sanki 5, kattaymışız in in bitmio çok garip bi rüyaydı yaa ....hatta birinizin saçları siyah ama bi sol tarafına meç yaptırmış sapsarıydı bi başkasınında çok güzel yeşil gözleri vardı ...hayır olsun inşallah:)
Nasıl stres yapmıcaZ bi çöebilsem zateen cok istiyorumm rahat olmak ama olmuooo :)
ben günün 16 saati öküz gibi uyuduğum için geri kalan kısmında ders çalışıp ev işleriyle ilgilenmeye çalışıyorum ondan denk gelemiyoruz canım
elbette canım. hoşgeldinn
sık düşünü canım benim az kaldı
ben bir ay hazır suyunu alıp içmiştim ama aktar bana hergün devam et dedi
sık dişini canım ilk ayınmış inşallah bebeğin gelmiştir ama gelmediysede üzülüp strese girme önümüzdeki ay inşallah
canım hemen test yapmasaydın keşke. biliyosun önce kanda yükselir değer ve sonra idrara geçip yükselmeye devam eder. sende bekle bakalım biraz.
hay Allah razı olsun canım yaaa nerden geldin sen böyle. bütün merak ettiklerime cevap vermişsin ben deli gibi 30 gün içtim bu suyu. bak 15 gün içiliyomuş. birde 2 bardak derken su bardağımı olacak bana 1/4 çay bardağı hayıt suyunun üzerini normal suyla tamamla iç demişti aktar.
civan perçemini nasıl içtin canım. birde incir kürünü 15-16 incir diyo ya 1 çuval incir almak lazım onu yapabilmek için
aleyküm selam canım. Allah razı olsun hatırlatman için.
amin allah razı olsun canım hoşgeldin aramıza.
merhabalar ada cayı ve hayıtı nasıl içtiniz miktar süre olarak yane ?
Sen olmazsan olmaz iste. Bu arada takvim super olmus ellerine sağlik... En yaslilardan biride ben olmusum onuda ayrica farkettimunutmadan dun kahveyide icerdim bana 'eeegg bune kahveyi basmissin" dedi ama ne icin icirdigimi soylemedim. Amma nazliymis benim kocam yaaa... Bi hayit kaldi onuda deneyelim. Ayaklari tavana asalim, arada hayittan bi yudum alalim siyirmaya dogru emin adimlarla ilerliyoruz
hahahahahahah kendimi dinlemekten delirdim sanırsam:) günaydın kızçeler ama bugün keyfim yok benim kırmızılar geldi gelicek sanırsam öyle hissediorum umudum hayıt otuna kalıcak benimde önümüzdeki ay ....
bende akşam sinirden pekmezi içirmeyi unuttum. ama bu akşam 2 kaşık içircem acısını çıkarcam
kocalarımız malesef nazlı canım bizim kadar umursamıyolar nedense. bi kerede kendileri gelip demiyoki hani bu akşam pekmezi kahveyi içmedim getir içeyim diye yada bi defa deseler ayaklarını kaldır silkeleyeyimde küçük askerler hedefi vursun
herşeyi devletten bekliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?