Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizzzlaaarrrr selam. Asure gununuz mubarek olsun. Bugun guzel bir hayirli bir gun Allah hepimizin dualarini kabul etsin. Bizlere hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin... Ogle arasi olunca kostum geldim topikime valla... Burasi cift cizgi bekleyen öğretmenler topiği olmus valla.
Bu arada yine bissuru guzel yeni bebek heycani yasayan arkadaslarimiz gelmis. Hepsine iyiki aramiza katilfiniz diyerek opuyorum.
Dun aksamin konusu hayit otu diye biseymis valla ben ilk defa duydum ama ise yariyosa onuda iceriz

lennnnn ben öğretmen değilim ben gelmiimmi şimdi buraya
hayıt otu çok faydalıymış kuzum baksana arkadas pek güzel anlatmış denemekte fayda var bizde deneyelim bari.

lennnnn ben öğretmen değilim ben gelmiimmi şimdi buraya
hayıt otu çok faydalıymış kuzum baksana arkadas pek güzel anlatmış denemekte fayda var bizde deneyelim bari.

Sen olmazsan olmaz iste. Bu arada takvim super olmus ellerine sağlik... En yaslilardan biride ben olmusum onuda ayrica farkettim unutmadan dun kahveyide icerdim bana 'eeegg bune kahveyi basmissin" dedi ama ne icin icirdigimi soylemedim. Amma nazliymis benim kocam yaaa... Bi hayit kaldi onuda deneyelim. Ayaklari tavana asalim, arada hayittan bi yudum alalim siyirmaya dogru emin adimlarla ilerliyoruz

hahahahahahah kendimi dinlemekten delirdim sanırsam:) günaydın kızçeler ama bugün keyfim yok benim kırmızılar geldi gelicek sanırsam öyle hissediorum umudum hayıt otuna kalıcak benimde önümüzdeki ay ....

bende akşam sinirden pekmezi içirmeyi unuttum. ama bu akşam 2 kaşık içircem acısını çıkarcam
kocalarımız malesef nazlı canım bizim kadar umursamıyolar nedense. bi kerede kendileri gelip demiyoki hani bu akşam pekmezi kahveyi içmedim getir içeyim diye yada bi defa deseler ayaklarını kaldır silkeleyeyimde küçük askerler hedefi vursun
herşeyi devletten bekliyolar

cimcime nasılsın seni merak ettim bende bi bakayım dedim

hep yapıyoruz onu canım hep dinliyoruz kendimizi. gelsede üzülme bidahaki aya inşallah de.
hayıt iç bakalım sende. bu ay bende denemeyi düşünüyorum

Aynen oyle... Ben boyle habire biseyler dayayinca agzina kendini damizllik olarak hissediyomus kullanip kullanip atican beni bi koseye diyo aksam

slm yeni üye sayılırımm.. bende hayıt tohumu kullanıyorum yaklaşık iki aydır regli dönemlerim cok agrılı geçiyoduu biyerden duydum bayag araştırdım ii geldiğini duydum gerçektende sabahları aç karnına kalkar kalkmaz içiyorum vede reglimin geldiğini bile hissetmiyorum artık o denli güzel bir bitki.. aslında o kırmızılar gelmese şu zamnlarda daha ii olur ama ama yinede mucizevi bir bitkiymiş gerçektende.. yaş 26 batım 14kasım 2denemem listeye eklerseniz sevirim benide hayırlısıylatüm isteyenler dileyenler gibi benimde bir topiğim olur..

Aynen oyle... Ben boyle habire biseyler dayayinca agzina kendini damizllik olarak hissediyomus kullanip kullanip atican beni bi koseye diyo aksam

ne atması evimin reisi çocuklarımın babası yapacam seni krallar gibi yaşatacam deseydin

hoşgeldin canım aramıza.
ekledim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…