Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. ,

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

ay tamam yaa sen bak hele hayıt ve civanperçemine. bende bidahaki ay incire başlayayım bari çok tatlı oluyo ama ne yapayım zorla içerim. sen bu kürleri tam anlamıyla yaz kaçıncı gün başladın kaç gün sürdürdün falan

işte kuzum 15-16 incir diyo sen 7-8 tane koydum diyosun :26:

Hayıt Faydaları Ve Kullanım Şekli

--------------------------------------------------------------------------------

Hayıt Faydaları Ve Kullanım Şekli-Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.

- Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.

- Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.

- Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.

- Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.

- Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.

- Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.

- Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

KULLANIMI :

Hayıt çayını evde kendi hazırlamak isteyenler şu şekilde bunu yapabilirler: İlk önce yarım çay kaşığı miktarındaki hayıt tohumu bir miktar ezilir. Daha sonra bu hayıt tohumu 1 su bardağı miktarındaki suyun içinde kaynatılır. 15 dakika boyunca demlenmesi beklendikten sonra süzülüp içilir. Hayıt çayının taze olarak hazırlanması ve bekletilmeden, soğutulmadan içilmesi önerilmektedir.

Hazır hayıt çayı poşetlerini demleme ve hastalıklara göre kullanım miktarı

Hayıt suyunu, yani hayıt çayını yukarıdaki tarifimize göre evinizde hazırlayabileceğiniz gibi bununla uğraşmak istemediğiniz takdirde hazır hayıt çaylarını da (sallama poşet) kullanabilirsiniz. Bunun için 1 süzen poşet hayıtı 1 fincan kaynatılmış haldeki su içerisinde 5 dakika kadar demlemek yeterli olacaktır.

Hayıt tohumu kullanımı ve miktarı

Menopoz döneminde kullanmak isteyenlerin sabah ve akşamları olmak üzere günde iki kere içmeleri önerilir.

Adet sancıları için bitkisel çözüm amacıyla içilecekse ki hayıt en çok adet sancıları için etkilidir, adet döneminden birkaç gün evvel.

Canım sadece incir kürünü hatırlıyorum yani saraçoğlunun sitede yazan formülü uyguladım civanperçemi ve hayıtı da günde bir bardak içtim diye hatırlıyorum, saraçoğlu testere dişli aslanpençesini çok öneriyor birde

işte kuzum 15-16 incir diyo sen 7-8 tane koydum diyosun :26:

Canım evet bundan 3,5 sene öncesi eksik bilgi vermek istemiyorum ama ben öyle yaptım saraçoğlu bir yerde olur demişti ya tv de gördüm ya da okumuştum çok tatlı oluyor çünkü 7-8 incir bile bayıyor bak kilo da aldırıyor tam senlik

ADAÇAYI: HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. BİR BARDAK SICAK SUYA ÜÇ YAPRAK ADAÇAYI BEŞ DAKİKA DEMLENDİRİLİP İÇİLİR. KALBE DE İYİ GELİR. SIKÇA İÇİLDİĞİNDE TÜM BEDENİ GÜÇLENDİRİR. DÖLYATAĞI HASTALIĞI OLAN HANIMLARIN ARASIRA ADAÇAYI OTURMA BANYOSU YAPMALARI İYİ OLUR. OTURMA BANYOSU İÇİN; İKİ AVUÇ DOLUSU YAPRAK ADAÇAYI SOĞUK SUDA GECE BOYUNCA BEKLETİLİR. ERTESİ GÜN KAYNAMA NOKTASINA KADAR ISITILIP BANYO SUYUNA EKLENİR. BANYO SUYU BÖBREKLERİN ÜSTÜNE KADAR ÇIKMALIDIR.

Bunu bu ay içtim günde bir ya da iki fincan içtim adetin 2. günü başlanıyor 12. gün bırakılıyor, benim 11. gün yumurta akı akıntım geldi 14. gün yumurtladım değerlendiremedim o ayrı, yumurta geliştiriyor.

ayy tam benlik ama ben tatlı sevmem o nasıl olcak
bir defa denedim bunu ben içene kadar midem ağzıma çıktı
ama bakalım önümüzdeki ay denemeye çalışırım

ayy tam benlik ama ben tatlı sevmem o nasıl olcak
bir defa denedim bunu ben içene kadar midem ağzıma çıktı
ama bakalım önümüzdeki ay denemeye çalışırım

Canım şimdi sende bir sorun yok bildiğim kadarıyla bence sen adaçayı ve hayıt iç inciri şimdi yapma incir meşakkatli adaçayı hayıt daha kolay hazırlanıyor ve aynı sonuç eşine mutlaka keçiboynuzu kürünü yap ben yapmıştım pekmezle olmaz tatlım

pekmezi beğenmiyo zaten tadı kötüymüş geçen akşam suyunu içireyim o zaman dedim. bakalım onuda yaparım bidahaki ay

pekmezi beğenmiyo zaten tadı kötüymüş geçen akşam suyunu içireyim o zaman dedim. bakalım onuda yaparım bidahaki ay

Yap canım yap hep biz mi içicez:)) keçiboynuzunuda ver eline kemirsin her gün:)

müthiş yorum :) ne diyim ki inşallah güzel haberler alırız hepberaber...

Güzide topiğimin güzide anne adayları 5 dk zamanım vardı selam vermeden geçmek istemedim.. Aşure gününün bereketi bizleride nasiplendirsin.. Akşam görüşmek üzere hepinize selamlar...

Canım 15 gün içilmesinin sebebi 14 günden sonra yumurtluyoruz zaten eğer 1 ay içersen ters tepki yapabilir sonuçta adet söktürücü bi ilaç olgunlaşmış yumurtaya zarar verir bi anlamı olmaz 1su bardağı olacak sabah akşam toplamda günlük 2 su bardağı içeceksin bide sıcak ve taze demlenmiş olması gerek etkili olması için yardım edebildiysem ne mutlu bana:) Allahım tez zamanda bebişlerinize kavuştursun sizleri beklemesi zor

Insallah oyledr cnm kirmizilar gelmesin... hayıtı deniyim ozaman

Evt cnm sen topikte olunca ben okulda oluyorum :)))) bu arada allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin hayirlisyla hepimz bebislerimize kavusalim

çok teşekkür ederim canım eminim ben dahil birçok arkadaşa faydalı olacak bu bilgiler :))

Evt cnm sen topikte olunca ben okulda oluyorum :)))) bu arada allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin hayirlisyla hepimz bebislerimize kavusalim

amin inşallah kuzum

mrb kızlar ben iki senelik evliyim ilk defa kasım ayında bebek düşünerek korunmadık dr a gittim kontrole bişeym çıkmadı şükür,acaba şimdiden hayıt otu içmeli miyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…