Canım civanperçemini hatırlamıyorum ama hayıtla ona bakıp yazıcam buraya ama inciri hatırlıyorum ben o kadar koymuyordum zaten saraçoğluda 7-8 incir yeter diyordu ben öyle yaptım kesinlikle yumurtayı geliştiriyor benimki kiste dönüşmüştü:) çatlaması içinde havuç konması gerekiyor ben hepsine bakıp yazayım buraya
Kız benim adam daha beter ah ah söyletmeyin beni
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. ,
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
ay tamam yaa sen bak hele hayıt ve civanperçemine. bende bidahaki ay incire başlayayım bari çok tatlı oluyo ama ne yapayım zorla içerim. sen bu kürleri tam anlamıyla yaz kaçıncı gün başladın kaç gün sürdürdün falan
işte kuzum 15-16 incir diyo sen 7-8 tane koydum diyosun :26:
Canım sadece incir kürünü hatırlıyorum yani saraçoğlunun sitede yazan formülü uyguladım civanperçemi ve hayıtı da günde bir bardak içtim diye hatırlıyorum, saraçoğlu testere dişli aslanpençesini çok öneriyor birde
Canım evet bundan 3,5 sene öncesi eksik bilgi vermek istemiyorum ama ben öyle yaptım saraçoğlu bir yerde olur demişti ya tv de gördüm ya da okumuştum çok tatlı oluyor çünkü 7-8 incir bile bayıyor bak kilo da aldırıyor tam senlik
ayy tam benlik ama ben tatlı sevmem o nasıl olcak
bir defa denedim bunu ben içene kadar midem ağzıma çıktı
ama bakalım önümüzdeki ay denemeye çalışırım
Canım şimdi sende bir sorun yok bildiğim kadarıyla bence sen adaçayı ve hayıt iç inciri şimdi yapma incir meşakkatli adaçayı hayıt daha kolay hazırlanıyor ve aynı sonuçeşine mutlaka keçiboynuzu kürünü yap ben yapmıştım pekmezle olmaz tatlım
pekmezi beğenmiyo zaten tadı kötüymüş geçen akşam suyunu içireyim o zaman dedim. bakalım onuda yaparım bidahaki ay
demekki kahveci bebek ve evde kahve yok bizde bebek yok 5. kattan in in bitmiyo demekki buda bu yolda harcadığımız emek. nasıl yorum ama
ha bu arada rüyada yeşil görmek iyiye işarettir hayırlı bi rüya görmüşsün
ben ilk hamileliğimde hiç anlamadım bile test yapınca şok oldum. şimdi yine yanısı olsun istiyorum ama şimdi bir gün bile aklımdan çıkmıyo malesef
Yap canım yap hep biz mi içicez:)) keçiboynuzunuda ver eline kemirsin her gün:)
müthiş yorum :) ne diyim ki inşallah güzel haberler alırız hepberaber...
inşallah canım. çok stres yapma hemen gelsin bizler malesef çok stres yapıyoruz buda engelliyo zaten
hay Allah razı olsun canım yaaa nerden geldin sen böyle. bütün merak ettiklerime cevap vermişsin ben deli gibi 30 gün içtim bu suyu. bak 15 gün içiliyomuş. birde 2 bardak derken su bardağımı olacak bana 1/4 çay bardağı hayıt suyunun üzerini normal suyla tamamla iç demişti aktar.
adet sancısı hamilelik belirtiside olabilir benim öyle olmuştu lekemde gelmişti adet oldum diye ağlamıştım ertesi gün çift çizgiyi görmüştüm
kesinlikle hayıt çok güzel
bence ada çayı ve hayıt dene
Evt cnm sen topikte olunca ben okulda oluyorum :)))) bu arada allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin hayirlisyla hepimz bebislerimize kavusalimben günün 16 saati öküz gibi uyuduğum için geri kalan kısmında ders çalışıp ev işleriyle ilgilenmeye çalışıyorum ondan denk gelemiyoruz canım
elbette canım. hoşgeldinn
sık düşünü canım benim az kaldı
ben bir ay hazır suyunu alıp içmiştim ama aktar bana hergün devam et dedi
sık dişini canım ilk ayınmış inşallah bebeğin gelmiştir ama gelmediysede üzülüp strese girme önümüzdeki ay inşallah
canım hemen test yapmasaydın keşke. biliyosun önce kanda yükselir değer ve sonra idrara geçip yükselmeye devam eder. sende bekle bakalım biraz.
hay Allah razı olsun canım yaaa nerden geldin sen böyle. bütün merak ettiklerime cevap vermişsin ben deli gibi 30 gün içtim bu suyu. bak 15 gün içiliyomuş. birde 2 bardak derken su bardağımı olacak bana 1/4 çay bardağı hayıt suyunun üzerini normal suyla tamamla iç demişti aktar.
civan perçemini nasıl içtin canım. birde incir kürünü 15-16 incir diyo ya 1 çuval incir almak lazım onu yapabilmek için
aleyküm selam canım. Allah razı olsun hatırlatman için.
amin allah razı olsun canım hoşgeldin aramıza.
Canım 15 gün içilmesinin sebebi 14 günden sonra yumurtluyoruz zaten eğer 1 ay içersen ters tepki yapabilir sonuçta adet söktürücü bi ilaç olgunlaşmış yumurtaya zarar verir bi anlamı olmaz 1su bardağı olacak sabah akşam toplamda günlük 2 su bardağı içeceksin bide sıcak ve taze demlenmiş olması gerek etkili olması için yardım edebildiysem ne mutlu bana:) Allahım tez zamanda bebişlerinize kavuştursun sizleri beklemesi zor
Evt cnm sen topikte olunca ben okulda oluyorum :)))) bu arada allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin hayirlisyla hepimz bebislerimize kavusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?