Tabi canım ilişkiden önce içir sert kahveyi eşine işe yarar benimki sevmiyor maalesef onun yerine ben içer oldum bende sevmezdim
Kadinlar icin zararlı diye biliyorum ama kuzum fazla da içme debenimkinin değerleri düşük zaten belki işe yarar. Yarin aksam deneyelim bakalım
Regli bittikten sonra diğer regline kadar gün aşırı muhakkak olsun ve sabah ezanına kadar yat belinin altında mutlaka bir yastık olsun, böyle yumurtlama günün kaçırmazsın içerde her daim askerler hazır olur:)
Regli bittikten sonra diğer regline kadar gün aşırı muhakkak olsun ve sabah ezanına kadar yat belinin altında mutlaka bir yastık olsun, böyle yumurtlama günün kaçırmazsın içerde her daim askerler hazır olur:)
Kızlar ne bu formul biz de deneyelim
Matmazel niye cvap vermiyorsun bana bir de hemşeri olacağız :2::2:
Valla kahveyi icirdim ama sonuc verdimi vermedimi gorucez. Cimcime bende yaradi dedi. Test edip onaylanmis.Canım kahve içirmekten bahsediyorlar sanırım:) kız siz bana sorun ben kendim denektim
Bende hamilelikk istiyorummm😊yaşım 27 3 aydır deniyoruz batımda 25 kasımm inşş bu sefer olurrr neolurr Allahımmm...
Bende hamilelikk istiyorummm😊yaşım 27 3 aydır deniyoruz batımda 25 kasımm inşş bu sefer olurrr neolurr Allahımmm...
Oooo ben bizimkini doktorun gunlerine zor ikna ediyorum bitisten sonraki hergun... Eve gelmez o zaman. Zaten bana damizlik muamelesi yapip duruyosun diyor
Askolsun niye cvp vermeyim... Bikac sayfa once yazmistim doktor bi takvim cikardi bana ondan bahsediyorum. Bi bak bulamazsan tekrar yaziyim.
Valla kahveyi icirdim ama sonuc verdimi vermedimi gorucez. Cimcime bende yaradi dedi. Test edip onaylanmis.
of yaaa sinirlerimin üstünde horon tepiyo bu insanlar zaten gerginim hiç iyi değilim 2 saattir nefes almadan temizlik yaptım süpürdüm sildim toz aldım ikramlıkları hazırladım şimdi eşim aradı gelmiceklermiş sonra geliriz demişler.
ya madem gelmiceksin ne diye arayıp geliyoruz diyosun
deli oldum sinirden ölüyorum şuan
ay bu erkeklere ne oluyorsa ben ilkinde sorun yaşamadım da bunda atık yok kaçıyor resmen:)
Tövbe tam sopalıklar yordular seni neyse canım evi temizlemiş oldun yarına iş kalmadı
evet çok şükür yarına iş kalmadı. yarın akşamda günüm var rahatça hazırlanır giderim artık.
eşime dedim ama bidaha gelcez derlerse bana sormana bile gerek yok direk müsait değiliz de diye.
çocuk oyuncağı gibi bu 4. oldu gelcez diyolar gelmiyolar.
kızlaaarrrrrrrrr ben geldımmmm
of yaaa sinirlerimin üstünde horon tepiyo bu insanlar zaten gerginim hiç iyi değilim 2 saattir nefes almadan temizlik yaptım süpürdüm sildim toz aldım ikramlıkları hazırladım şimdi eşim aradı gelmiceklermiş sonra geliriz demişler.
ya madem gelmiceksin ne diye arayıp geliyoruz diyosun
deli oldum sinirden ölüyorum şuan
Hosgeldin...yorucu bir ders gunununde sonuna gelmus bulunuyoruz diyosun yani
kızlaaarrrrrrrrr ben geldımmmm
cnm nette bunu buldumboşver tatlım bende snir oluyoum hastalık olur tamam derim bir şey deme ama zavkine göre gelirim gelmem diyene sinir olurum ben de!!!!!!
isabet olmuş boşver sende gününe gidersin :) nasılsın cnım yaa kızlar bir şey soracağım hipogonodzim hakkına bilgisi olan var mı yaa öğleden beri öğrenmeye çalışıyorum heryerdeee
hoş geldinnnnnnnnnnnnnn nasılsınnnnnnnnnnn
kizlar selam
ben bu ay cift cizgini silik gordum ama yine testim beni aldatdi
yani hamile degilim ve bunun icin cok uzgunum
arada gelip okuyub kaciyorum insallah herkes hamile kalir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?