Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Inşallah canım ( senin içinde çok üzüldüm Allah yardımcın olsun..

Yemek yapmam lazim ne yapicam hiccc bilmiyorum. Hergun yemek yapmaktan nefffrrreeettt ediyorum bana fikir vermek isteyen varmi?

Yok canım Allaha sukur bi aorun yokta günleri düşünüyorum bi kestirebilsem su yumurtlama gununu super olucak :)

Bu ay sende benim formulu uygula istersen. Doktor verirken bunu cok emindi valla. Bu ayda bunu deneyim baktim olmadi ovulasyon testi alicam bende. Bide su kahve isi var iki saat onceden iciriceksin. Minikleri uyariyormus. Ben zorda olsa icirdim. En sempatik halimle

Canım kıyamam en güzelin sen bilirsin tabi ki sen olacaksın onun annesi:)) inşallah gönlüne göre olur ama madem öyle bir durum var destek al canım kendini harap etme.

Bende denicem canım :) inşallah bu ay tutarda gerek kalmaz ovulasyon testıne

Yok canım Allaha sukur bi aorun yokta günleri düşünüyorum bi kestirebilsem su yumurtlama gununu super olucak :)

Regli bittikten sonra diğer regline kadar gün aşırı muhakkak olsun ve sabah ezanına kadar yat belinin altında mutlaka bir yastık olsun, böyle yumurtlama günün kaçırmazsın içerde her daim askerler hazır olur:)

Kızlar ne bu formul biz de deneyelim
Matmazel niye cvap vermiyorsun bana bir de hemşeri olacağız :2::2:

Canım kahve içirmekten bahsediyorlar sanırım:) kız siz bana sorun ben kendim denektim

Ise yariyor mu harbiden? Yazik bizimki her akşam kahve ister kosa kosa yaparim artik

Tabi canım ilişkiden önce içir sert kahveyi eşine işe yarar benimki sevmiyor maalesef onun yerine ben içer oldum bende sevmezdim

offfff bu saat oldu anca haber geliyo akşama misafirim varmış daha temizlik yapcam yemek yapcam ooooooffffff kolumu kıpırdatasım yok ama benim yaaaa

Masallah canim sizin ev de lokanta niyetine ha bre catkapi misafir geliyor. Oyle misafirler e musait degilim demek lazim aslında. Son dakika haber mi verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…