Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin canım. Eşinin değerleri iyi, sen yumurtluyorsun da neden olmuyormuş doktorlar ne diyor? Benim hikayem de; 16 aylik evliyim. Hiç korunmadik ancak hiç olmadı. Meğer bende üç tane rahim içi polip varmış aldırdım eşimde de varikosel varmış o da ameliyat oldu beklemedeyiz şimdilik bakalım

Su karamsar havayi dagitin aaaa kizicam bak. Geliyor terlik ona gore

Son düzenleme:

6 haftalıktı canım yani altıncı haftanın ilk günü yaptırdım testi dr da kimyasal dedi zaten ama işte küçücük bi umut haberi bile insanın hayatını değiştiriyo hemen :) işte bende gitmim diorum benimleyse zaten aylarca birlikteyiz gidicekse zaten bi haftaya adet olurum yine ....

senindemi var düşüğün?

merhba nasılsınız bugün beni soacak olursanız bazı haberlerim var evveli gün internette doktorun birine dün cevap attı hormon tahlillerimi yollamıştım maille oda cevap yazmış sizde pko görünmüyor hipogonadızm olabilir demiş araştırdım pkoya göre daha kolay tedavi elilebilen bir hastalık doktora gitmem şart oldu anlayacağğınızz.............

pko olmamasına sevindim canım inşallah hiç sorun çıkmaz. git biran önce doktora.
doktor sitesine mi yazdın canım
bende dış gebelik olmadığını ilk ordan öğrenmiştim.

Kızlar merhaba..dün kan tahlili yaptırdım hcg 0.48negatif çıktı.bugün 32.gün hala adet olmadım.27 günde olurdum.bebek yoksa neden böyle düşünmekten işime odaklanamıyorum ((

Kızlar merhaba..dün kan tahlili yaptırdım hcg 0.48negatif çıktı.bugün 32.gün hala adet olmadım.27 günde olurdum.bebek yoksa neden böyle düşünmekten işime odaklanamıyorum ((

Bence bir kacgun daha bekle gec dollenme olabilir. bu sitede senden daha dusuk degeri olup yukselenleri gorduk. Zaten hamileysen ki umarim oyledir bikacgun sonra degerinin artmis olmadi lazim.

Bence bir kacgun daha bekle gec dollenme olabilir. bu sitede senden daha dusuk degeri olup yukselenleri gorduk. Zaten hamileysen ki umarim oyledir bikacgun sonra degerinin artmis olmadi lazim.
inşallah öyledir arada kalmak çok kötü bebek yoksa diyorum başka bir hastalığım mı var(2gün sonra tekrar yaptırayım tahlili

düşseydi bu kadar üzüleceğimi sanmıyorum
yanlış teşhis koyuldu alındı bebeğim

Doktor hatasi yani... Offf ne kadar zor yarabbim...ama inan beterin beteri var. Arkadasimizin bebisi dogumun yaklasik 2 hafta kala karninda olmus. Ve doktor bunu son ana kadar anlamamis. Kafayi yicekti ama hayat bi sekilde herseye alistiriyor insani.

2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerlerin canım.
olmazsa p.tesi tekrar test yaptır
inşallah bebeğin seninledir

Doktor hatasi yani... Offf ne kadar zor yarabbim...ama inan beterin beteri var. Arkadasimizin bebisi dogumun yaklasik 2 hafta kala karninda olmus. Ve doktor bunu son ana kadar anlamamis. Kafayi yicekti ama hayat bi sekilde herseye alistiriyor insani.

evet canım doktor hatası. bende çok zor günler geçirdim hala geçiriyorum. vicdan azabı beni mahvediyor.

offfff bu saat oldu anca haber geliyo akşama misafirim varmış daha temizlik yapcam yemek yapcam ooooooffffff kolumu kıpırdatasım yok ama benim yaaaa

Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi. Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde. Valla hergun bakmazsam ozluyorum sizi. Hele cimcime , Tnscn , marmeleat cok seviyorum siziii yaaaa
Aynen canim duygularimiz karsilikli bnde bakmazsam olmuyo bu topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…