- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
streste çok etkiliyo amao da elimizde değil.konuşmamanın daha ii olur belkide stresi engeller.inş. temiz çıkar bi doktorun hatasına hem meleğinden oldun hemde yaraydı intahaptı uğraşıyosun...
insallah amin canim benimaaayyyyy ne güzel azerimizde var aramızda
bulursun o zaman ya. burda derken benim bulunduğum şehirde yapılmıyor kan tahlili. başka yerde yapılıyo.
inşallah bebeğin seninledir yaaa
insallah amin canim benim
sen nerde yasiyorsunki cimcimem?
aynen canım. rahimde kürtajı yaparken yara açmış söylemedi iltihap toplamış söylemedi boş yere aylarca uğraştırdı beni ama rabbim çıkarsın ondan bunun acısını
yanına kalmaz cnm sen içini ferah tut... hem yara yaptı bu demedimi sana bide tedavi için ilaç falan vermedi yani. şikayet ettnmi vardır elbet hakkın
yok canım yara yapmış söylemedi sadece rahmin iltihaplı dedi. ben tesadüfen başka bi oktora gittiğimde doktor kürtajmı oldun sen dedi evet nerden anladınız dedim kürtajla olabilecek bi yara var dedi. bende kürtajı yapana gittim yara varmış neden söylemiyosunuz dedim yara yok enfeksiyon var dedi. tabi inanmadım. başka bi doktora daha gittim oda aynısını söyledi şuan o doktorda devam ediyorum. ilaç verdi tabi iltihaplar için ama benimle hiç alakası olmayan hiç faydası olmayacak ilaçlar verip oyalamış beni hep
neden pazara kadar denemeniz yasak kuzum:26:
kızlar şimdi çıkıyorum önce kuaföre gidip saçımı boyatacağım sonra güne geçeceğim azcık stres atayım değişiklik olsun
özleyin beni
Kizlar bugün doktora gittim test sonuclarini anlattim bana kan testi verdi ve ordan cikinca hemen labaratuara gittim oradaki kiz sanki gicik kapmis gibi canimi acitti igneyi en derinden vurdu resmen bagirdimm :95: artik yarin sonucu alicam haftayada dr randevum var :97:
Sibooshhh idrar testlerin pozitif mi çıkmıştı senin
Inşallah kan testin de pozitif.çıkar canım hayırlı olsun şimdiden..
Kızlar cimcime mesaj attı şimdi dua bekliyor sizden Allah rızası için.. Yeğeni kaza geçirmiş komadaymiş :2::2::2::2::2: Allahım yardımcıları olsun..
Inşallah kan testin de pozitif.çıkar canım hayırlı olsun şimdiden..
Kızlar cimcime mesaj attı şimdi dua bekliyor sizden Allah rızası için.. Yeğeni kaza geçirmiş komadaymiş :2::2::2::2::2: Allahım yardımcıları olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?