Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlarrr kan testi sonucu aldim pozitif yaziyor ama sayida 952 yaziyor bu ne oluyor ne kadarlik oldugunumu söylüyoo :44:

Canım o değer kaç haftalık olduğunu ifade ediyor. Aşağıdaki listeye göre tahmini 4-5 haftalıktır bebeğin
Adetin ne kadar geçmişti? Önümüzdeki haftaiçi keseyi görebilirsin bence

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Himmm carsamba günü doktordan randevu aldim. bugün le 5 gün adet görmedim hamilelik belirtileri var bakalim doktor hamilesin demeden inanmam Bilgi için tesekkür ederim

Himmm carsamba günü doktordan randevu aldim. bugün le 5 gün adet görmedim hamilelik belirtileri var bakalim doktor hamilesin demeden inanmam Bilgi için tesekkür ederim

Çarşamba gününe keseyi görürsün Allahın izniyle o zaman inanırsın

Adet olmadım . Dayanamayıp test yaptırdım . Beta hcg 0,24 .
Yıkıldım ve ağlıyorum . Tek söyliyebileceğim bu kadar.
canım ben de adetim 3gün geçtikten sonra yaptırdım kan testi sonuç 0.48negatif ve hala adet olmadım.ne hissettiğini anlıyorum ama üzme kendini

daha ilk deneme olduğu için kafama takmıyorum canım.. ama aslında böyle hayırlı işlerde bol bol dua etmek lazım.

amin insallah Tebrik icin çok tesekkür ederimm Allah razi olsun umarim sizde bir an önce meleginize kavusursunuzz
sagol bidenem amin
canim meryem suresimi okudun kac gun sonra ogrendin hamile oldugunu nasil yaptin secdesiylemi okudun sureni bana yaz lutfen yarin itibariyle bende baslamak istiyorum neler yaptin ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…