kizlarrr kan testi sonucu aldim pozitif yaziyor ama sayida 952 yaziyor bu ne oluyor ne kadarlik oldugunumu söylüyoo :44:
Canım o değer kaç haftalık olduğunu ifade ediyor. Aşağıdaki listeye göre tahmini 4-5 haftalıktır bebeğin
Adetin ne kadar geçmişti? Önümüzdeki haftaiçi keseyi görebilirsin bence
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
Himmm carsamba günü doktordan randevu aldim. bugün le 5 gün adet görmedim hamilelik belirtileri var bakalim doktor hamilesin demeden inanmamBilgi için tesekkür ederim
canım ben de adetim 3gün geçtikten sonra yaptırdım kan testi sonuç 0.48negatif ve hala adet olmadım.ne hissettiğini anlıyorum ama üzme kendiniAdet olmadım . Dayanamayıp test yaptırdım . Beta hcg 0,24 .
Yıkıldım ve ağlıyorum . Tek söyliyebileceğim bu kadar.
Kaybetme umudunu o zaman bu ay olmasa da en kısa sürede gelecek bebeğin
kizlarrr kan testi sonucu aldim pozitif yaziyor ama sayida 952 yaziyor bu ne oluyor ne kadarlik oldugunumu söylüyoo :44:
canım ben de adetim 3gün geçtikten sonra yaptırdım kan testi sonuç 0.48negatif ve hala adet olmadım.ne hissettiğini anlıyorum ama üzme kendini
Slmlar canim adet olmadim hala umudum yok çünkü hiç hamilelk belirtsi yaşamadım gece uykudan uyandirir kesin :))
Canim hamilesin hayirli olsun bizede nasip etsin allah
Çarşamba gününe keseyi görürsün Allahın izniyle o zaman inanırsın
canim hamilemisin tebrik ederim bitanem sagsalim kucagin alirsin insallahInsallahhhh Rabbim sana ve bütün istiyenlere nasip etsinn aminnnn
canim hamilemisin tebrik ederim bitanem sagsalim kucagin alirsin insallah
Kızlar üzülmeyin bakın başka hir topikte 18 aydır bekleyen bir arkadaş hamile.. Hiç kaybetmeyin umudunuzu.. Karşı komşumda hamilelik için dualar varmış alıp sizlere yazacağım.. Inşallah 2014 bize yavrularimizi da getirir..
sagol bidenem aminamin insallah Tebrik icin çok tesekkür ederimm Allah razi olsun umarim sizde bir an önce meleginize kavusursunuzz
Kuzu daha gelmediyse kirmizilar hala bir umudumyz var.bi bakarsin kirmizi yerine bebis gelir. Ayyy be guzel olur
Gitmedim canım korkuyorumDoktora gitmedin mi cnm
Gitmedim canım korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?