Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar
Marmaelaat sen de güzel bir haber verecek gibisin o zaman test yok mu yapsana bir tane?

Cnm benim normalden 4 gun once geldi hic degismezdi tarih 3 gun cok agrili ve kanamali gecti ve kesildi gelmiyor 1-2 gun sonra test yapmayi dusunuyirun cunku hic bole adet donemi gecirmemistim (

Canım şimdi ne durumdasın bilmiyorum ama ben ilk hamileliğimde aynısını yaşadım 4 gün önce kahve leke geldi bir gün sürdü sonra kırmızı gelmedi hemen test yaptım pozitif çıktı aynı gün kanda baktırdım değerim 500 küsür çıkmıştı inşallah seninkide yerleşme kanamasıdır.

Adet olmadım . Dayanamayıp test yaptırdım . Beta hcg 0,24 .
Yıkıldım ve ağlıyorum . Tek söyliyebileceğim bu kadar.

İnşaallah önümüzdeki ay güzel haberini alırız

Canım duamı ettim görüşürsen söylersin cimcimeye çok üzüldüm

Kupa tutturmak diye birşey varmş yakı yapıştırıyomuşsun sonra birlkte oluyormuşsun sonra hamile kalıyomuşsun doğruluğunu bilmiyorum ama öğrenirsem denicem

Sende bunu dene bakalim. Cildirmaya az kaldi bebislerimiz nerdeee

Bi an kimse beni takmicak sandım . Yapmayı bilseem bi de benm adetim düzensiz orda adetten 4 gün snra yapın diyor . bi çocuk doğuramadım gitti hayır zoruma giden benden 7 ay sonra evlenen kız şmdi 2 aylık hamile nasl zoruma gittti varyaaaaa......

O nedemek millet bugun kocisiyle keyif yapiyor anlasilan ondan sez seda yok. Valla bende 4. Deneme ayima girdim tik yok bakalim bu ay neleri gorucez. Ama ben kesin kararliyim testte cikmazsa kalemle cizicem cift cizgiyi bakalim basil biseymis bunu gormek

Ayri sehirler cnm esdurumu bekliyorum

Kuzum yas kiyamam sana cok zor bi durum. Bende 3 sene ayri kaldim kocisimle seni anlayabiliyorum. Ben bide oyle yaninada gidemiyodum. Teee okyanus otesindeydi. En azindan ayni cografyadasiniz en kotu maasi ucak firmalarina yatirirsin senin isin hepimizden zor. Adami bulucan yumurtlamaya denk getiricen... Bak diyim senin bebis patanak cikip gelicek...

Ben denedim de olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…