Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ewet canım stres yapmamaya calısıorum dusunmemeye ama olmuo bu gıdısle bu stres beni cok ugrastırıcaak

Ahhh ahhh o stres isi baska bi boyutu isin. Ama diger aylara gore daha rahatim nedense. Cuma gunude hacibayram'a gittim bol bol dua ettim cok iyi geldi.

Eflalim Allah kabul etsin sagolasin canım..
Marmelat bence yarın bir test yap sen

Ay canim insallahhh evet cok zor denk gelirse artik :)))) napalim herseyin hayirlisi olsun artik bakalim

suanda adetim bitti ilk gün kahv.leke geldi sonra 3 gün inanılmaz kasık ağrısı ve kanamam oldu test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum ki eminim öyle olcak bilmiyorum

Selamm herkesee

Bu pekmezi ne zamab içmesi grrekiyo acaba söyleyebilirmisiniz bende alayım :)

Selamm herkesee

Bu pekmezi ne zamab içmesi grrekiyo acaba söyleyebilirmisiniz bende alayım :)

Canim ben sabahlari bir tatli kasigi iciriyorum. Pekmezi veren arkadasimda oyle icirmis iki ay sonraki testte baya fark etmis. Eee simdide hamile yarim kalan kavonozu biz bitiriyoruz umarim bizdede ise yarar...

Cnm bilmiyorumki bugün gelmezse ... görev yerimde gdip eczaneden alamam küçük bi yer

Hadi sen kucuk biyer diye alamiyosun ben koca sehirde eczane eczane dolasiyorum. Bi gittime bidaha gidemiyorum. Yakinda sener sen gibi gunes gozlugu sapkayla eczaneye gidicem.

Canim ben sabahlari bir tatli kasigi iciriyorum. Pekmezi veren arkadasimda oyle icirmis iki ay sonraki testte baya fark etmis. Eee simdide hamile yarim kalan kavonozu biz bitiriyoruz umarim bizdede ise yarar...

Tşk ediyorum canım cevap için.. Aç karnına anladığım kadarıyla benimki de içer kesin bide ben deneyim bakalım

merhaba kızlar
hepinize hayırlı akşamlar

iyisinizdir inşallah.
beni soracak olursanız ruh gibiyim ne yediğimi ne içtiğimi ne gördüğümü anlıyorum.
canım çok yanıyo sadece dua edebiliyorum.

listeye yeni eklenecekler varsa su arkadasımdan rica ediyorum o düzenlesin.
ben hiçbir şeyle ilgilenecek durumda değilim.
herkese hayırlı akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…