kızlar annemle konuştum şimdi. durum çok kötü. üre yükselmiş ateşi çıkmış tansiyon çıkmış. iki bacak kemiğide un ufak olmuş. göğüs kafesi kırılmış. beyne sıçramış hasar. ciğerleri ezilmiş. ameliyattan vazgeçmiş doktorlarumut kesilmiş tedaviye yanıt vermiyor ilerleme yok daha kötüye gidiyor ne 3 gün ne 5 gün diyebilirim demiş doktor
Allahım sizlere sabır versinkızlar annemle konuştum şimdi. durum çok kötü. üre yükselmiş ateşi çıkmış tansiyon çıkmış. iki bacak kemiğide un ufak olmuş. göğüs kafesi kırılmış. beyne sıçramış hasar. ciğerleri ezilmiş. ameliyattan vazgeçmiş doktorlarumut kesilmiş tedaviye yanıt vermiyor ilerleme yok daha kötüye gidiyor ne 3 gün ne 5 gün diyebilirim demiş doktor
kızlar annemle konuştum şimdi. durum çok kötü. üre yükselmiş ateşi çıkmış tansiyon çıkmış. iki bacak kemiğide un ufak olmuş. göğüs kafesi kırılmış. beyne sıçramış hasar. ciğerleri ezilmiş. ameliyattan vazgeçmiş doktorlarumut kesilmiş tedaviye yanıt vermiyor ilerleme yok daha kötüye gidiyor ne 3 gün ne 5 gün diyebilirim demiş doktor
Ne oldu canım sana böyle iyi ol ama ya benimde moralım bozuldu bak şimdii
Offf canim offf dun okadar mide bulantisi halsizligime ragmen takvime uymak icin hazirlandim falan filan. Yok beyfendi cok yorgunmus yok uykusu varmis biraz usteleyince istemiyomus niye anlamiyomusum. Butun gun ayakta duran ben eve gelip yok yemekti yok bulasigi ugrasan ben ama yorgun uykusuz olan o nasil oluyo anlamiyorum. İstemiyosan acikca soyle bende cabalamiyim diyorum yok oyle bisey diyo. Her seferinde ben ikna etmek icin ugrasiyorum. Ama benimde bi sabrim var.
Bende kalktim salona gittim oturdum icim bosalana kadar agladim muzik dinledim baktim saat 4 olmus gittim yattim. Tabi ben salondayken adam fosur fosur uyuyor hic umrunda degil. Sabah gozlerim kan canagi kafam bi dunya olmus. Aradim hastayim dedim okulada gitmedim. Gelmis sabah bi de opuyumde oyle ise gidiyim diyo.bende artik patladim orda.
Ben kendi kendimi hamile birakabilsem onuda yapicam ama olmuyor ne yapiyim. Kac senedir o istemedi diye cocuk dusunmedim istedimki onunda istegi ile olsun. Dimdi istiyorum diyo ama en ufak bi cabasi yok. Zamana birak olursa olur. Ama zaman benim alehime isliyor. Ne yapmam gerek nasil davranmaliyim bilmiyorum ama bu aydan umidimi kestim kalbimi yeniden kazanana kadar yanina bile yaklasmam...
Sen böyle söyleyınce benim içim gitti ya Allah sabır versinn
Allahım sizlere sabır versin(
Canım Allah sabır versin çok üzgünüm
Cimcime geçmiş olsun, geçmişi okumadım sanırım 1 yakının kaza geçirmiş, Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun inşallah
Ahh be kuzum insan boyle durumlarda oyle caresiz oyle acizki. Soylenen hersey oyle bos gelirki ama rabbim cok buyuk insallah bu durumuda atlaticak. Bak kac gunlerdir savasiyor birakmiyor. O gencecik yasinda hayata daha siki baglanicak emin ol. Kalbini ferah tut.
cimcime canımm çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısını versin hakkında, inşallah iyileşir.
şimdi bu kötü haberi okuyunca dedim ki hayat ne kadar boş...
bir kaza ile her şey alt üst olabiliyor.
Rabbim hiç kimsenin sağlığını bozmasın..gerisi olur inşallah..
Allah razı olsun canım çok sağol.
evet hayat çok boş. herşey bir nefeste bitiyor.
kuzenimin doğduğu günü yeni yürümeye başladığı zamanı hatırlıyorumda.
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
bebekliğini bildiğim birini yoğun bakımda her yerinde kablolarla görmek çok acı(
Allah razı olsun canım çok sağol.
evet hayat çok boş. herşey bir nefeste bitiyor.
kuzenimin doğduğu günü yeni yürümeye başladığı zamanı hatırlıyorumda.
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
bebekliğini bildiğim birini yoğun bakımda her yerinde kablolarla görmek çok acı(
Canım Allahtan umit kesilmez.. Yaşamaz derler gorecek günü, yiyecek ekmeği vardır yaşar.. Dilerim ki öyle de olur.
Offf canim offf dun okadar mide bulantisi halsizligime ragmen takvime uymak icin hazirlandim falan filan. Yok beyfendi cok yorgunmus yok uykusu varmis biraz usteleyince istemiyomus niye anlamiyomusum. Butun gun ayakta duran ben eve gelip yok yemekti yok bulasigi ugrasan ben ama yorgun uykusuz olan o nasil oluyo anlamiyorum. İstemiyosan acikca soyle bende cabalamiyim diyorum yok oyle bisey diyo. Her seferinde ben ikna etmek icin ugrasiyorum. Ama benimde bi sabrim var.
Bende kalktim salona gittim oturdum icim bosalana kadar agladim muzik dinledim baktim saat 4 olmus gittim yattim. Tabi ben salondayken adam fosur fosur uyuyor hic umrunda degil. Sabah gozlerim kan canagi kafam bi dunya olmus. Aradim hastayim dedim okulada gitmedim. Gelmis sabah bi de opuyumde oyle ise gidiyim diyo.bende artik patladim orda.
Ben kendi kendimi hamile birakabilsem onuda yapicam ama olmuyor ne yapiyim. Kac senedir o istemedi diye cocuk dusunmedim istedimki onunda istegi ile olsun. Dimdi istiyorum diyo ama en ufak bi cabasi yok. Zamana birak olursa olur. Ama zaman benim alehime isliyor. Ne yapmam gerek nasil davranmaliyim bilmiyorum ama bu aydan umidimi kestim kalbimi yeniden kazanana kadar yanina bile yaklasmam...
Ne denilebilirkikızlar annemle konuştum şimdi. durum çok kötü. üre yükselmiş ateşi çıkmış tansiyon çıkmış. iki bacak kemiğide un ufak olmuş. göğüs kafesi kırılmış. beyne sıçramış hasar. ciğerleri ezilmiş. ameliyattan vazgeçmiş doktorlarumut kesilmiş tedaviye yanıt vermiyor ilerleme yok daha kötüye gidiyor ne 3 gün ne 5 gün diyebilirim demiş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?