Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Unuttum :1: dua falan derken aklimdan uctu neyse hatirlayinca anlaticam. Bu arada bende bi gariplik var ama umutlanmak istemiyorum. Ara ara yumurtaliklarimin biraz altinda batmalar var bazende belime geciyor. Anlamadim ilk defa boyle oluyor. Ne dersiniz???

ayyy ınsallahhhhh canımmmmm dua edıcemmm bu sabahhh bat ne zamandıııı

Evet pazartesi günü çağırdı ultrason için 19,6 olan sonucu öyle düşündük ama 4 günde 10 katına çıkınca doktorum ikiz bile olabilir dedi bilmiyorum pazartesi öğrenecez net olarak dua bekliyorum

hayırlı olsnnn canımmmm saglıkla kucagına alırsın ınsallahhh ikizzz ne güzelll olurrr bnde çok istiyorum ikiz olmasınııı allah bızede nasıp etsn :emir_bebek::emir_bebek:

ayyy ınsallahhhhh canımmmmm dua edıcemmm bu sabahhh bat ne zamandıııı
13 gun var canim 4 aralikta olmam gerek ki insallah olmam. Tam kasiklarimla yumurtalik arasinda oldu icin acama yumurtammi catliyo o yuzdenmi diye dusundum.gerci bu ayi su ana kadar cok da bos gecirmedik :1: ama umutlanmak istemiyorum sinra cok uzuluyorum.

Unuttum :1: dua falan derken aklimdan uctu neyse hatirlayinca anlaticam. Bu arada bende bi gariplik var ama umutlanmak istemiyorum. Ara ara yumurtaliklarimin biraz altinda batmalar var bazende belime geciyor. Anlamadim ilk defa boyle oluyor. Ne dersiniz???

Ben inş. Tutturmussundur derıım ilk defa yaşıyosan iyi bişeyin habercisidir umarım :)

13 gun var canim 4 aralikta olmam gerek ki insallah olmam. Tam kasiklarimla yumurtalik arasinda oldu icin acama yumurtammi catliyo o yuzdenmi diye dusundum.gerci bu ayi su ana kadar cok da bos gecirmedik :1: ama umutlanmak istemiyorum sinra cok uzuluyorum.

yumurta çatlıyo olabılrrr evttt dogru ben dırekt hamılesındr dıye dusundum :))))) allah söyletııı:21:

Ben inş. Tutturmussundur derıım ilk defa yaşıyosan iyi bişeyin habercisidir umarım :)

Keske kuzum keske... Bugun nobette bi arkadasimla konustum bana "ayyy hic beklemekle ugrasamam yaptiririm asilama tup bebek gecer gider" diyo sastim kaldim valla. Bu bekleme surecini bile beklemeye tahamulu yokken cocuk dusunmek ama garip geldi.

Keske kuzum keske... Bugun nobette bi arkadasimla konustum bana "ayyy hic beklemekle ugrasamam yaptiririm asilama tup bebek gecer gider" diyo sastim kaldim valla. Bu bekleme surecini bile beklemeye tahamulu yokken cocuk dusunmek ama garip geldi.
Bana kalırsa böyle beklemek heycanlanmakta guzel bebişlerimizin değerini bilicez .. Hiç aklıma gelmezdi böyle bi siteye giricem arkadaşlarım olucak duaya bile kalkıcaZ :)

yumurta çatlıyo olabılrrr evttt dogru ben dırekt hamılesındr dıye dusundum :))))) allah söyletııı:21:

Kim bilir canim belkide ( insallah Allahim) ama umutlanmak icin erken diyorum sonrasinda uzulmemek icin.Ne olursa olsun bu sefer aceleci davranmayip gunumun gecmesini beklicem. Negatifi gormeye hazir degilim.

Kim bilir canim belkide ( insallah Allahim) ama umutlanmak icin erken diyorum sonrasinda uzulmemek icin.Ne olursa olsun bu sefer aceleci davranmayip gunumun gecmesini beklicem. Negatifi gormeye hazir degilim.

evet cnmm bencedeee hayırlısıyla olck ınsallahhh bndee ztn cok düşünmemeye çalışıyorummm

Çok şükür sibel sen nasılsın bebek nasıl :16:

valla canim bugun doktorda randevum vardi oraya gittim doktorla ev arasi pek uzak degil yürüdüm eve gelince kahverengi kan geldii $u an sirtim belim karnim ve kasigimdan ayagima dogru agri var acaba düsük mü yapiyorum kötü oldum resmen :14::14:

Kizlar bugun biraz internette dolasirken bir makaleye denk geldim. Cesitli kayganlastiricilar kullanarak hamile kalmayi planlayan ciftlerde dusuk ve ozurlu embriyo olusumu %40 oraninda arttiyomus. Bunun sebebi olarakta vucudunun dogal seleksiyon yontemiyle eledigi ozurlu veya bozuk spermler bu yolla elenemedigi icin dollenenin bozuk spermle olusma olasiligi cok yuksek oluyormus.
Ayrica baska bir arastirmada ovulasyon testlerinin %20 oraninda yumurtlama zamanini yanlis hesapladigi ve yanilttigi gorulmus. Bilginize...

Son düzenleme:
Canim valla bugün kanamam oldu sirtim belim karnim kasigimda acayip agri var anlamadim acaba düsük sebebi miii :18::18:
Dur canim hemen panige kapilma bence sabaha kadar biraz takip et uzan dinlen baktin artmaya basladi kanaman doktora tekrar gidersin. Kotu dusunme. Belki birazda stres yaptiysan ondanda olmus olabilir. Cok yorma kendini hirpalama... Aksi biseyler olsa doktor soylerdi heralde.

Son düzenleme:
Dur canim hemen panige kapilma bence sabaha kadar biraz takip et uzan dinlen baktin artmaya basladi kanaman doktora tekrar gidersin. Kotu dusunme. Belki birazda stres yaptiysan ondanda olmus olabilir. Cok yorma kendini hirpalama... Aksi biseyler olsa doktor soylerdi heralde.

Insallah canim kötü bir sey degildir su an tir tir titriyorum valla kafam karisti umarim bisey olmazz sanki kalbim yerinden cikicakk neyse biraz sakinlesmeye calisayimm morale ihtiyacim vardiii valla sagolasinn yazin icimi rahatlatti

valla canim bugun doktorda randevum vardi oraya gittim doktorla ev arasi pek uzak degil yürüdüm eve gelince kahverengi kan geldii $u an sirtim belim karnim ve kasigimdan ayagima dogru agri var acaba düsük mü yapiyorum kötü oldum resmen :14::14:
canim ya Allah korusun bebegini yat dinlen mutlaka yarin doktorunla konus insallah hic birsey olmaz hersey guzel olur bebegin buyur karninda sagsalim

canımmm korkmaa yoruldysan ondan olabılır bence dınlennn ılk aylar yorgunlktn kahverengı leke gelebılıyorms biyerde okumstm yorma kendınıııı

Insallah canim kötü bir sey degildir su an tir tir titriyorum valla kafam karisti umarim bisey olmazz sanki kalbim yerinden cikicakk neyse biraz sakinlesmeye calisayimm morale ihtiyacim vardiii valla sagolasinn yazin icimi rahatlatti

Doktor sana uzulmeyi stresi yasaklamadimi hiii... :1: sen kalbini ferah tut ama takibi elden birakma. Bebisin senin su yasadigin sikintilarin icinde en buyuk destekcin. Eminim seni yanliz birakmicaktir.

Bana kalırsa böyle beklemek heycanlanmakta guzel bebişlerimizin değerini bilicez .. Hiç aklıma gelmezdi böyle bi siteye giricem arkadaşlarım olucak duaya bile kalkıcaZ :)

Aynen canim bende senin kafadayim. Bu bekleyisimizdede vardir bi hayir. Bu siteye gelince bazen nerden girdim diyorum kopamiyorum bir turlu :1: ayrica burdaki arkadaslarimida cooookkk seviyorum :16: :16: :16:

canımmm korkmaa yoruldysan ondan olabılır bence dınlennn ılk aylar yorgunlktn kahverengı leke gelebılıyorms biyerde okumstm yorma kendınıııı

Sagol canim ya acayip içim rahatladiiiii kendimi yormamaya gayret ediyorum ama kagit isleri cok oluyor kosusturmak zorunda olunca mecbur hep disardayim ama bundan mutlaka dinlenmeye calisicamm Allah razi olsunn

Back
X