Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagol canim ya acayip içim rahatladiiiii kendimi yormamaya gayret ediyorum ama kagit isleri cok oluyor kosusturmak zorunda olunca mecbur hep disardayim ama bundan mutlaka dinlenmeye calisicamm Allah razi olsunn

allahhh bebegını sana bagıslasınn sana sımsıkı tutunsun ınsallahhhh cümlemızden razı olsunnn güzelll annişşşş:34::34:

allahhh bebegını sana bagıslasınn sana sımsıkı tutunsun ınsallahhhh cümlemızden razı olsunnn güzelll annişşşş:34::34:

Allah sendende razi olsun canimmm Insallah en kisa zamanda seninde bebisin olurrrrr Aminn artik senin ve herkezin bebis haberi gelir :49::49:

Son düzenleme:
valla canim bugun doktorda randevum vardi oraya gittim doktorla ev arasi pek uzak degil yürüdüm eve gelince kahverengi kan geldii $u an sirtim belim karnim ve kasigimdan ayagima dogru agri var acaba düsük mü yapiyorum kötü oldum resmen :14::14:
Umarım sadece yorgunluk belirtisidir, dua et bol bol, allah ömür versin sevgili yavruna inşallah

Kızlar ben en son ekim 21 de adet oldm tam 28 gün sürmüo arada 2-3 gün ileri atıyo ama belirti olarak göğsüm cok şişer ve acır ama suan ne belirti var ne kanama ders calışyorm bu ara acaba stresten mi yoksa bebekten mi arada belim agrıo akontım bitmedi hiç kasıklarm agrıyo arada bi bide gazım var ama bunlar bnm adet belirtilerm deildi offf nedir ki

Kızlar ben en son ekim 21 de adet oldm tam 28 gün sürmüo arada 2-3 gün ileri atıyo ama belirti olarak göğsüm cok şişer ve acır ama suan ne belirti var ne kanama ders calışyorm bu ara acaba stresten mi yoksa bebekten mi arada belim agrıo akontım bitmedi hiç kasıklarm agrıyo arada bi bide gazım var ama bunlar bnm adet belirtilerm deildi offf nedir ki

hamılelık belırtılerı gbı ama cnm bat ne zamn

Insallah hamilelik belirtisidir fazla stres yapma çok kafana takma en kisa zamanda bebis olur :31:

Canm bat gecti 28 güne göre 18 kasımdı ama hadi diorm bikaç gün sarksa bu ara işte ama adet belirtisi yok hiç

canım bı kac gun daha geçsin test yap bence bnmde 16 kasımdı 2 gün gecıktı p.tesi regl oldm :S streste etkılı oluyooo umarım senın bebiştendır gecıkmen :49::49:

Listeye gore gunun bugunmus ama 1-2 gun sekmeye ugrayabilir. Gerci anlattiklarin guzel biseyin belirtisi ama... En iyisi yarinda bekle baktin olmadin hala bi test al bak bence...

amınnn ınsallahhhh canımm bu sabah kalkıcaz dua içinnn :))) sabah ezanında

Insallah hamilelik belirtisidir fazla stres yapma çok kafana takma en kisa zamanda bebis olur :31:
. Amin canm çok saol ama bebegi kafama takmıorm aslında sunumum var okulda onu takıorm geciktrdirdimi acaba diorm ama geciksede belirti verrdi gögüslerm sertlesrdi adetten önce. Bide 18 inde yani 28 güne göre batımın ilk günü gebelk testi yaptm evde negatifti bnm genelde 28 günde bi olmuo ama meraktan yaptm normal mi negatif olması???

Back
X