Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede akısına bırakıp adetten sonra duzenlı ılıskı (senın ıcın :))) benım böyle bır sansım yok ) olursa bence olur yanı allahında ıznıyle:emir_bebek:

Canim simdi bi makale okudum bak aynen siyle diyo " tahmini yumurtlama zamanina gore iliskide bulunmak ( yumurtlamadan 1 gun once yumurtlama gunu ve bir gun sonrasi) hamile kalmayi %38 oraninda yukseltiyomus.
E seninkilerde yakin tarihler olduguna gore ihtimal var demektir. Ama yinede sonradan uzulmemek icin beklemekte yarar var.

Hayiiirr ben sizin icin demedim yanlis anlasildi. Ben yok neden beni listeye eklemedin falan gibi sitem edenlere soyledim. Lutfen yanlis anlasilmasin. Durum bukadar uzucuyken kimse sitem etmesin dedim. Ama sanirim yanlis anlasildim...

Tamam canım anladım şimdi.. Ben de bana diyorsun sanmıştım da sıkıntı yok :31:

Canim simdi bi makale okudum bak aynen siyle diyo " tahmini yumurtlama zamanina gore iliskide bulunmak ( yumurtlamadan 1 gun once yumurtlama gunu ve bir gun sonrasi) hamile kalmayi %38 oraninda yukseltiyomus.
E seninkilerde yakin tarihler olduguna gore ihtimal var demektir. Ama yinede sonradan uzulmemek icin beklemekte yarar var.

sagol kuzum haklısın allaah cümlemıze nasıp etsın ınsallahhh :49: yarın okul stresıyle olursam şaşırmam :52:

Pazartesi sendromu şimdiden başladı :2::2:
İyi geceler kızlar size malum yum yum zamanı :34:

evet bebısım haklısın aş erıcem anaaaaa kımsee yok kıme aş erıcemm dımı şua söz verıyorum takıp etmıyorum belırtı aramıyorumm :46:

Yaniii mevsimi olmayan abzürt meyveler isticez daha :1: ama bu bi daha girmicem buraya demek olmadin sakin. Yoksa girmicenmi bi daha :14: :43: :59:

Back
X