Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlr sizlerdeki sorn ne ve kac yillik evlisnz bizde arastrlmyn inferlite dendi ama esimde sperm saysi az ve ileri hareketligi az hicbir seklde ne esim ne ben ilac tedavsi verlmedi 1defa asilama yapldi 22ay once ogunden bu yana bizde hic cocuk stresi yoktu bu ay incr kuru denedm baskada bise yapmdm artk bisede yapmycm esim soz verdi sigarayi ve kola tiryakiligini birakcagna bundn sonra ya nasip diycgz ve birakcgz dusunmeyi

Esine keçiboynuzu yedir canım, kendinde kuru incir ye ayrıca keçiboynuzu pekmezi al günde 2-3 kaşık için ikinizde hatta eşin içsin bol..

Peki ileri ve sayıdaki düşüklük için ilaç verilmedi mi?? Benim eşimde varikosel vardı hafif seviyede ve sayısını ve hareketi etkiliyordu. Eylül sonunda ameliyat oldu. Henüz değerde değişme var mı bilmiyoruz. Bu sürede zinco, E vitamini ilaçları kullandı. Şimdi de kendisi gitmiş ginseng, zencefil, zerdecal, caksir otu almış. Balla karıştırıp macun yaptı. Hergün iki kasık yiyiyor bakalım faydası olacak mı..
Benim sorunum da, rahimde polip(et benleri) vardı eylül başında alındı. Şuan bir tedaviye başlamak için eşimin değerlerinin düzelmesını bekliyorum.. Dilerim çok beklemeyiz.. Çünkü bir buçuk senedir evliyim ve hiç korunmadik.. Buna rağmen hiç olmadı..

Canım çok şükür yapmanız gerekenleri yaptırmışssınız, beslenmenize dikjat ederek, stres yapmadan olur inşallah bundan sonra, 10 gün önce kusenimin oğlu oldu, 1 yıl önce doktorlar, sizin çocuğunuz olmaz eşinin sperm sayısı çok az ve olanlarda cansız demiş.. Havu suyu, keçiboynuzu yedirmiş bol bol bunun üzerine z2-3 ay sonra hamile kaldı.
Allah'ım öyle büyük ki herşeye kadir, ama işte ne zaman kısmet kendi bilir

Esine keçiboynuzu yedir canım, kendinde kuru incir ye ayrıca keçiboynuzu pekmezi al günde 2-3 kaşık için ikinizde hatta eşin içsin bol..

Canm keciboynuzu pekmezi bayadr yarm cay bardgi yatmdn once iciyr zatn incir kurunu bu ay yaptm inanlmz iiltihp soktrdu iyi ggeldi yani bilyrm bundn sonra caksiri denycm sigarayda birakti zatn

Günaydın kızlar. Bana haftasonu haftaiçi yok resmen.. Sınav görevi çıktı okula geldim şu saatte :14::14:
Bu arada benim hala gelmedi birşey.. Benim ameliyattan sonra yapisiklik falan oldu sanırım.. Başka birşey gelmiyor aklıma.yoksa niye bu kadar uzasin??

İnsallah dusundugun gibi bisey olmamistir canim. Bikacgun daha bekle olmazsa oyle git doktora. Test yapmamis olsan acabami dicem ama test de yapmistin. Neyse biz gemen kotu dusunmeyim.

Canım üstüne görme diye bir şey var bizzat tanık oldum ben kadın 4. ayında öğrendi adet oldu bildiğin am her zamankinden az ve tahlilerde çıkmadı inana biliyormusun artık ultrasonda görünmüştü bu yaşanmış bir şey:53: ablam da da az az kanam olmuştu yerleşmede adet sanmıştı

Canım en azandan için rahat etti birde bir daha ergli sancına apranax vs içme parol ya da minoset iç canım
Bikac gundur internette arastiriyorum ama ustune gorme diye tabir edilen implantasyon kanamasi normal adetten cok farkli oluyomus. Olmasininda sebebi rahimdeki kilcal damarlarla ilgiliymis. Yani suyun dedikleri dogru aslinda. Bicok bayanda bunu adet zannediyormus.
Canim parolda minosette bana hicbisey yapmiyor. Ben taaa ilk adet oldugum zamandan beri apranax iciyorum. Yoksa baska turlu o agri gecmiyor.

Kizlr sizlerdeki sorn ne ve kac yillik evlisnz bizde arastrlmyn inferlite dendi ama esimde sperm saysi az ve ileri hareketligi az hicbir seklde ne esim ne ben ilac tedavsi verlmedi 1defa asilama yapldi 22ay once ogunden bu yana bizde hic cocuk stresi yoktu bu ay incr kuru denedm baskada bise yapmdm artk bisede yapmycm esim soz verdi sigarayi ve kola tiryakiligini birakcagna bundn sonra ya nasip diycgz ve birakcgz dusunmeyi
Canim benim bu yil 6 yil olucak evleneli. Yas oldu 30 :59::59: ama cocuk icin calismalara agustos ayinda basladik. Gerci cok duzenli calisma isinide 2 aydir yapiyoruz(gunasiri yani). Doktorun biri yumurtan temmel dedi bi digeri hicbiseyin yok onu diyen doktor gitsinde tekrar okusun dedi. Bende ikisi arasinda kalip hicbisey yapmadan beklemeye basladim bakalim sonuc ne olucak...

İnsallah dusundugun gibi bisey olmamistir canim. Bikacgun daha bekle olmazsa oyle git doktora. Test yapmamis olsan acabami dicem ama test de yapmistin. Neyse biz gemen kotu dusunmeyim.

Bikac gundur internette arastiriyorum ama ustune gorme diye tabir edilen implantasyon kanamasi normal adetten cok farkli oluyomus. Olmasininda sebebi rahimdeki kilcal damarlarla ilgiliymis. Yani suyun dedikleri dogru aslinda. Bicok bayanda bunu adet zannediyormus.
Canim parolda minosette bana hicbisey yapmiyor. Ben taaa ilk adet oldugum zamandan beri apranax iciyorum. Yoksa baska turlu o agri gecmiyor.

Canim benim bu yil 6 yil olucak evleneli. Yas oldu 30 :59::59: ama cocuk icin calismalara agustos ayinda basladik. Gerci cok duzenli calisma isinide 2 aydir yapiyoruz(gunasiri yani). Doktorun biri yumurtan temmel dedi bi digeri hicbiseyin yok onu diyen doktor gitsinde tekrar okusun dedi. Bende ikisi arasinda kalip hicbisey yapmadan beklemeye basladim bakalim sonuc ne olucak...

Canim bnimde rahim filmime 1drdediki sonuc ynlis sol tupunkapali dedi ama 3dr dedi kkapali diyen dr birazdaha okusn ama benm yumurtlama iile ilgili sornm yok biliyrm yani

Parolamaşk bayağı bildiğin adet mi oldun?? Yerleşme kanaması falan değil de mi??
Eflalim akşam test yapmış matmazel negatif çıkmış maalesef:2::2: sen napiyosun canım nasıl gidiyor kilo verdin mi:1:
Gördüm canım yapmış test, verdim çarşambaya kadar tartılmıycam bakalım ne çıkacak:)
canım illa ki ilaç şart eşine mutlaka keçi boynuzu kürü mutlaka yap ve çakşır kullan
Peki ileri ve sayıdaki düşüklük için ilaç verilmedi mi?? Benim eşimde varikosel vardı hafif seviyede ve sayısını ve hareketi etkiliyordu. Eylül sonunda ameliyat oldu. Henüz değerde değişme var mı bilmiyoruz. Bu sürede zinco, E vitamini ilaçları kullandı. Şimdi de kendisi gitmiş ginseng, zencefil, zerdecal, caksir otu almış. Balla karıştırıp macun yaptı. Hergün iki kasık yiyiyor bakalım faydası olacak mı..
Benim sorunum da, rahimde polip(et benleri) vardı eylül başında alındı. Şuan bir tedaviye başlamak için eşimin değerlerinin düzelmesını bekliyorum.. Dilerim çok beklemeyiz.. Çünkü bir buçuk senedir evliyim ve hiç korunmadik.. Buna rağmen hiç olmadı..

Canım çakşır işe yarıyor inşallah faydası olur sizede
inş çok bekletmez bebeğiniz sucum :16:

bende 6 aylık evliyim bende pco var ve rahmim ters bizde hiç korunmadık.kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım..ama eşimde bugün bana dedi ki ben kafama takmaya başladım neden olmuyor ki acaba bende mi sorun var dedi... :44: :(( canım oda takıo ama ilk defa itiraf etti bana .. aslında kimyasal gebelik yaşadım en azından hamile kalabiliomuşum dedim teselli ettik kendimizi..
ben kasım ayında tam adet olacağım gün uzun yolculuk yaptım ertesi gün gece döndüm ve o gün öğlen misafirlerim gelecekti temizlik yaptım ağır kaldırdım birazcık bel ağrısından öldüm sonra kas gevşetici içtim fln belki onlarında etkisi oldu. nassip değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş demekki Allah'ım hemize en kısa zamanda nasip ederr inş :16::16:

Canım rahim tersliği bende de var gebe kalmaya engel değil kimyasal gebeliğe gelince aslında spermde sorun oluncada kimyasal olabilir eşin gitmedi mi doktora bir an önce gitsin ihmal etmeyin, sorun varsa da çözümü var artık her şeyin inşallah olur hemen bebeğin

Canım ben implantasyon kanamasını biliyorum bizzat yaşadım ama normal kanama yaşayıp hamile olanlarda var onlarıda bizzat tanıyorum, o zaman arveles iç apranaxdan daha iyi, adet sancısına kekik iyi geliyor çayı.

Canim bnimde rahim filmime 1drdediki sonuc ynlis sol tupunkapali dedi ama 3dr dedi kkapali diyen dr birazdaha okusn ama benm yumurtlama iile ilgili sornm yok biliyrm yani

Progesteron tahlilinde benimde yumurtlamamda bir dorun olmadigini soyledi 2.doktor bende guvendim. Her ay duzeli sdet oldugum icin yumurtlama sorunumun olmadigini dusunuyorum. Bakalim kismet artik...

MAtmazel canım gebelik yok orası kesin de, geçen ay normal olmuştu ondan önceki ay da yine gecikti ve doktor normaldir ameliyattan sonra dedi.. Hayır anlamadığım bu ameliyat sonrası 4. Adet ve ilki 28 sonraki 40, 3. 30 ve bu da 35. Gün gelen giden yok. . Insanın aklına ister istemez kötü şeyler geliyor deli olacağım..

Elimizden geleni yaptık, Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah..

MAtmazel canım gebelik yok orası kesin de, geçen ay normal olmuştu ondan önceki ay da yine gecikti ve doktor normaldir ameliyattan sonra dedi.. Hayır anlamadığım bu ameliyat sonrası 4. Adet ve ilki 28 sonraki 40, 3. 30 ve bu da 35. Gün gelen giden yok. . Insanın aklına ister istemez kötü şeyler geliyor deli olacağım..

Elimizden geleni yaptık, Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah..

Canım pazartesi git doktora için rahat etsin ama şöyle bir şey var stresde geciktiriyor gebeyim sorusu kafayı kurcaladıkça hormonlarda sapıtıyor, en güzeli doktora gitmen için rahat olsun bence stresten gecikiyor.

CAnım zaten test yaptırdıktan sonra geliyor genelde. Ama saat gibi şaşmazdı benim adetim şimdi niye acaba.. Gecenkinde birşey yok demişti. Gitmem şimdilik ama şu sınavlar bitsin, ankaraya gideceğim yine rahim filmi, histereskopi ne gerekiyorsa baksınlar bakalım :14::14:
Bu arada ozeline baksana eflalim

selamun aleyküm hanımlar. ben geçen ay klomen kullanmıştım bebek için.sağ tarafımda kist büyümesi olduğu için doktor bu ay ara verdi progestan kullandım.geçen hafta perşembe günü bitti hap bugün biteli 10 gün oldu yani.
test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bidaha yaptım yine çıktı ikinci çizgi.lütfen bişey söyleyin hapın etkisinden değildir o demi??
hani hamilelikte progesteron hormonu artıyomuş ya benim kullandığım hapın etkisi geçmiştir demi.
oysa bu ay hiç beklemiyodum yumurtlama günlerimi kaçırdığımı düşünüyodum.Allahımmm inşallah hamileyimdir.

CAnım zaten test yaptırdıktan sonra geliyor genelde. Ama saat gibi şaşmazdı benim adetim şimdi niye acaba.. Gecenkinde birşey yok demişti. Gitmem şimdilik ama şu sınavlar bitsin, ankaraya gideceğim yine rahim filmi, histereskopi ne gerekiyorsa baksınlar bakalım :14::14:
Bu arada ozeline baksana eflalim

Canim benim eger yapisiklik olsaydi bana gore ameliyattan sonraki ilk ay ortaya cikardi bu ustunden o kadar zaman gecmis kac kere adet olmussun benim fikrim yapisiklik falan yok. Kotu dusunme o yuzden. Adetin niye bu kadar sarkti ona bisey diyemem ama biliyosun benimkide sapitik bi hal aldi. gerci benim gittigim doktor 40 gune kadar normal sayilabilir gecikme demisti. Ankarada sen nereye gidiyosun doktor icin?

Son düzenleme:
selamun aleyküm hanımlar. ben geçen ay klomen kullanmıştım bebek için.sağ tarafımda kist büyümesi olduğu için doktor bu ay ara verdi progestan kullandım.geçen hafta perşembe günü bitti hap bugün biteli 10 gün oldu yani.
test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bidaha yaptım yine çıktı ikinci çizgi.lütfen bişey söyleyin hapın etkisinden değildir o demi??
hani hamilelikte progesteron hormonu artıyomuş ya benim kullandığım hapın etkisi geçmiştir demi.
oysa bu ay hiç beklemiyodum yumurtlama günlerimi kaçırdığımı düşünüyodum.Allahımmm inşallah hamileyimdir.

A.s canım inş hamilesindir pek bir bilgim yok hap konusunda ama kan testi yaptır bence :))

Canım zekai tahirde yaptırmıştım ameliyatımı. Ben çok memnun kaldım.. Eğer yine yaptıracak olsam oraya giderim.. Özel hastaneleri Allah bildiği gibi yapsın. Beni aylarca oyaladilar.

Ben oraya hic gitmedim nedense orasi beni cok urkutuyor. Cok kalabalik bi hastane oldugundan heralde. Gerci bende numuneye gidiyorum. Ama orasi benim yuvam sayilir ondan hic zorlanmiyorum orda.:1: Bi arkadasim zekai tahir'de dogum yapmisti dogum odasinda 3 hasta ayni anda dogurmuslar :1: gerci oraninda ozeli varmis yeni duydum bende. Off offf ne zor bi durum ya insan kime guveniceni bilmiyor...

Ama inan bana kalabalık olması çok daha iyi. Adamlar hergün onlarca aynı vakaya baktıkları için oldukça tecrübeliler. Ve hemşireler, doktorlar okadar iyi ki. Hani devlette bir önyargı vardır hastaya kötü muamele ediliyor diye. Ben hiç karşılaşmadim. Ameliyat olduğumda hemşire iç çamaşırıma varana kadar giydirmisti sağolsun. Doğumu girmedigim için bilemicem ama doğumda özele gidilebilir özel muamele için belki :)

İyi akşamlar kızlar...Benim canım sıkkın gibi .bat tarihim 1 ocaktı bugün 4 ocak...saat akşam 7 de 3-4 damla kahverengi akıntım oldu ve durdu daha da devam etmedi bu nedir şimdi sabah test yaptım negatif adetim 4 gün gecikti bugün de adet yerine kahverengi leke...Kist mi var acaba yine canım çok ama çokkk sıkıldı Allahım yardım etsin bana artık bir an önce düzgün adet olmak istiyorum.İlk defa kırmızı görmek istiyorum :(

Ama inan bana kalabalık olması çok daha iyi. Adamlar hergün onlarca aynı vakaya baktıkları için oldukça tecrübeliler. Ve hemşireler, doktorlar okadar iyi ki. Hani devlette bir önyargı vardır hastaya kötü muamele ediliyor diye. Ben hiç karşılaşmadim. Ameliyat olduğumda hemşire iç çamaşırıma varana kadar giydirmisti sağolsun. Doğumu girmedigim için bilemicem ama doğumda özele gidilebilir özel muamele için belki :)

Canim gerçekten ne ilgililermis devlet olmasına rağmen ben özelde oldum Kayseri Acıbadem de mükemmel bir hizmet vardı çok memnun kaldım dediğin gibi hemşire tuvalette bile yalnız bırakmadı hele Dr um o kadar iyiyiydi ki hâlâ dua ediyorum ameliyat oldum öncesi sonrası hep yanımda idi sağolsun.

bana sormuştun Dr a gittin mi diye yazdim ama görmedin herhalde

Turkiyenin en buyuk yenidogan unitesi zekai tahir'deymis. Dedigin dogru cok fazla hasta gordukleri icin tecrubeleri daha fazla oluyor. Dogum konusundada elleri cok hizliymis. Ozel klinigide varmis okuldan bi arkadasin esi oranin ozelinde dogum yapicakmis. Gerci biz bi bebise kavusalim en iyisini buluruz hayirlisi ile..

İyi akşamlar kızlar...Benim canım sıkkın gibi .bat tarihim 1 ocaktı bugün 4 ocak...saat akşam 7 de 3-4 damla kahverengi akıntım oldu ve durdu daha da devam etmedi bu nedir şimdi sabah test yaptım negatif adetim 4 gün gecikti bugün de adet yerine kahverengi leke...Kist mi var acaba yine canım çok ama çokkk sıkıldı Allahım yardım etsin bana artık bir an önce düzgün adet olmak istiyorum.İlk defa kırmızı görmek istiyorum :(

İnsallah yoktur diyelim... Bazen benimde oyle olur gecesine hasta olurum genelde.

Canim gerçekten ne ilgililermis devlet olmasına rağmen ben özelde oldum Kayseri Acıbadem de mükemmel bir hizmet vardı çok memnun kaldım dediğin gibi hemşire tuvalette bile yalnız bırakmadı hele Dr um o kadar iyiyiydi ki hâlâ dua ediyorum ameliyat oldum öncesi sonrası hep yanımda idi sağolsun.

bana sormuştun Dr a gittin mi diye yazdim ama görmedin herhalde
Canim sen kayseri'demisin. Benim esimde kayserili aileside orda oturuyor. Anlicagin cok sik gidip geliriz. Esimin kuzeninin eside kayseri acibademde dogum yapti bayilmistim resmen hastaneye. Gercekten bebek hemsireleri cok ilgili guleryuzluydu hatta baya imrenmistim :1:

Back
X