Canım tahlıllerının iyi cıktıgına cok sevındımm .. Kendine dikkat et 😘😘
Teşekkür ederim ccanım, darısı en kısa zamanda hayırlısıyla başına...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tahlıllerının iyi cıktıgına cok sevındımm .. Kendine dikkat et 😘😘
Amin canım sağoll ..Teşekkür ederim ccanım, darısı en kısa zamanda hayırlısıyla başına...
Cnmmm çok sevindimm iyi oldgna yavrunuzun... erkekms bidee :) tatlim bnm yaaa:)
Gunaydn kizlr naslsnz bu sabah kotu bi haberle gozmu actm sevdgmbi arksmn esi eve terk etmsti 20 gundr adm eve gelmydu bugn ogrendkki sekreteryle birlikteyms ve kiz 4aylik hamleyms zatn kavgalari kizn isten cikarmasni isydu arkdss suphelenyodu da arkdsmn haberi yok bebk oldgndn sadece kadni biliyo.Allah kimseye yasatmsn boyle seyleri
Sağol tatlım, darısı en kısa zamanda başına :)
Selam kızlar nasılsınız? Biz gezmecelerdeyiz bugün de antep müzelerini gezeceğiz :)
Halee canım gözün aydın oğlun olacakmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kızlar adına.ben sana çok teşekkür ediyorum bizi düşünüp de takvim eklemedigin için. Artık hakkindir ekle hem biz de takip ederiz
Matmazel kuzum Allah razı olsun. Hakkaten de dönüm noktası oldu benim için. Namazımı kiliyordum ama dışarı çıksam, bir yere gitsem kalıyordu şimdi çok daha rahat ediyorum dışarıda falan:
Sentimental canım inşallah tutmuştur bu ay senin de matmazelin de bebeklerinız
Elcem nasılsın canım hava nasıl orda cumartesi mersine geçiyoruz inşallah yağmur olmaz da rahatça gezeriz![]()
Yarın eşim doktora gidecek inşallah değerleri düzeltmiştir kızlar lütfen dua edin :2:
Selam kızlar nasılsınız? Biz gezmecelerdeyiz bugün de antep müzelerini gezeceğiz :)
Halee canım gözün aydın oğlun olacakmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kızlar adına.ben sana çok teşekkür ediyorum bizi düşünüp de takvim eklemedigin için. Artık hakkindir ekle hem biz de takip ederiz
Matmazel kuzum Allah razı olsun. Hakkaten de dönüm noktası oldu benim için. Namazımı kiliyordum ama dışarı çıksam, bir yere gitsem kalıyordu şimdi çok daha rahat ediyorum dışarıda falan:
Sentimental canım inşallah tutmuştur bu ay senin de matmazelin de bebeklerinız
Elcem nasılsın canım hava nasıl orda cumartesi mersine geçiyoruz inşallah yağmur olmaz da rahatça gezeriz![]()
Yarın eşim doktora gidecek inşallah değerleri düzeltmiştir kızlar lütfen dua edin :2:
Valla canm ayn seyler bendede oluyo ilkdfa bu ay bu kadar akintm oldu yarn regli gunum hiccc aklima gelmiyo ya bebs varsa dieKasıklarım da bi agri varrr hala yum. Olamaz herhlde akintimda sürüyor kizlarrr
sımdı kac haftalık olduGünaydın kızlar memlekete geldik cumartesi iki gündur çok kötü grip oldum boğazımda şişti atesimde var inşallah çabuk geçer çok kötüyüm. Bugün donecegiz yarın kontrolum en son yedi haftalıkken kalp atısi görmüştüm inşallah sağlıklıdır onu görmeden hala hamile olduğuma inanamayacagim
Gunaydn kizlr naslsnz bugn kirmizilari bekliyrm biriyle battasdk ama kimdi matmazeldi galiba karstrmysam