Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydn kizlr naslsnz bu sabah kotu bi haberle gozmu actm sevdgmbi arksmn esi eve terk etmsti 20 gundr adm eve gelmydu bugn ogrendkki sekreteryle birlikteyms ve kiz 4aylik hamleyms zatn kavgalari kizn isten cikarmasni isydu arkdss suphelenyodu da arkdsmn haberi yok bebk oldgndn sadece kadni biliyo.Allah kimseye yasatmsn boyle seyleri

Gunaydn kizlr naslsnz bu sabah kotu bi haberle gozmu actm sevdgmbi arksmn esi eve terk etmsti 20 gundr adm eve gelmydu bugn ogrendkki sekreteryle birlikteyms ve kiz 4aylik hamleyms zatn kavgalari kizn isten cikarmasni isydu arkdss suphelenyodu da arkdsmn haberi yok bebk oldgndn sadece kadni biliyo.Allah kimseye yasatmsn boyle seyleri

Ahh ne denir ki buna Allah yardım etsin arkadaşına, yani bilemiyorum ama arkadaşının ve eşinin yaşı çok olmamalı daha öyle değil mi, hani bu tarz şeyleri hep 50 yaş üstünde duyarız ya merakımdan sordum. Arkadaşının çocuğu falan var mıydı, ne kadarlık evliler...

Kızlar izninizle imzama hamilelik günlüğünü ekliyorum, diğer topikte lazım oluyor, soruluyor sürekli.
Ama buradayım ve duacınızım, bunu biliyorsunuz...

Canm arkds dedm ama ust komsm oluyo arkds gibyz cok iyibi dost kadn 45 adam 50 3 cocklari vr hemde kiz hepsi 18 yasnda kizi. esm cabalyodu birlestrmk icin ama adam soka girdi kadni bizde bbiliydkda cocugu sabh ogrendk arkdasa ssoyleyemdk bilmyrz iyimi yaptk kotumu

Uzun bir aradan sonra yeniden herkese günaydın kızlar.Ben geçtiğimiz ay 5 gün gecikmeli adet olmuştum ve hevesim kursağımda kalmıştı yine :14: Dokrora göründüğümde de yumurtamın çatlamayarak kiste dönüştüğünü öğrendim bir güzel ilaç başladı bana kisti ufaltmak için.Kist olduğu halde yeni yumurtası gelişen ve hamile kalanlar varmış araştırdım.Ama moral bozukluğuyla mı yoksa artık yorulduğumdan mı bilmem bu ay hiç birşeye dikkat etmedim...İlacım dün bitti 3-4 gün içinde adet olmam gerekiyor.Ne yumurtlama hesapladım ne de sıklığa dikkat ettim.Yani bu ay beklentisizim.Umarım sizlerden güzel haberler gelir

Selam kızlar nasılsınız? Biz gezmecelerdeyiz bugün de antep müzelerini gezeceğiz :)
Halee canım gözün aydın oğlun olacakmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kızlar adına.ben sana çok teşekkür ediyorum bizi düşünüp de takvim eklemedigin için. Artık hakkindir ekle hem biz de takip ederiz :1:
Matmazel kuzum Allah razı olsun. Hakkaten de dönüm noktası oldu benim için. Namazımı kiliyordum ama dışarı çıksam, bir yere gitsem kalıyordu şimdi çok daha rahat ediyorum dışarıda falan :31:::31:
Sentimental canım inşallah tutmuştur bu ay senin de matmazelin de bebeklerinız :16::16:
Elcem nasılsın canım hava nasıl orda cumartesi mersine geçiyoruz inşallah yağmur olmaz da rahatça gezeriz :1:
Yarın eşim doktora gidecek inşallah değerleri düzeltmiştir kızlar lütfen dua edin :2:

Selam kızlar nasılsınız? Biz gezmecelerdeyiz bugün de antep müzelerini gezeceğiz :)
Halee canım gözün aydın oğlun olacakmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kızlar adına.ben sana çok teşekkür ediyorum bizi düşünüp de takvim eklemedigin için. Artık hakkindir ekle hem biz de takip ederiz :1:
Matmazel kuzum Allah razı olsun. Hakkaten de dönüm noktası oldu benim için. Namazımı kiliyordum ama dışarı çıksam, bir yere gitsem kalıyordu şimdi çok daha rahat ediyorum dışarıda falan :31:::31:
Sentimental canım inşallah tutmuştur bu ay senin de matmazelin de bebeklerinız :16::16:
Elcem nasılsın canım hava nasıl orda cumartesi mersine geçiyoruz inşallah yağmur olmaz da rahatça gezeriz :1:
Yarın eşim doktora gidecek inşallah değerleri düzeltmiştir kızlar lütfen dua edin :2:

Canm napim belim çok agrıyo bugun adet oldum :(( mersinde yagmur var üç gündr inşallah geldiğinde hava güzel olur

Canım sağolasın darısı başına olsun inşallah, gez gez güzel güzel heryeri, moral depola yogun sınav zamanı geçirdin...

Dualarımız seninle, rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah..

Günaydın kızlar memlekete geldik cumartesi iki gündur çok kötü grip oldum boğazımda şişti atesimde var inşallah çabuk geçer çok kötüyüm. Bugün donecegiz yarın kontrolum en son yedi haftalıkken kalp atısi görmüştüm inşallah sağlıklıdır onu görmeden hala hamile olduğuma inanamayacagim

Günaydın kızlar memlekete geldik cumartesi iki gündur çok kötü grip oldum boğazımda şişti atesimde var inşallah çabuk geçer çok kötüyüm. Bugün donecegiz yarın kontrolum en son yedi haftalıkken kalp atısi görmüştüm inşallah sağlıklıdır onu görmeden hala hamile olduğuma inanamayacagim
sımdı kac haftalık oldu

Gunaydn kizlr naslsnz bugn kirmizilari bekliyrm biriyle battasdk ama kimdi matmazeldi galiba karstrmysam

Back
X