Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin insallah ayni dilekleri senin icin diliyorum hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah saglikli bir bebegin olur. cinsiyeti belli oldumu peki?

Ne guzel cok sevindim hayirli ve saglikli olur insallah. Isim dusundunuz mu peki? Benim haftaya dr'da rdvum var bakalim o zaman soylicek hayirlisi..

Yok canım net bi ismimiz yok henüz, Sarp ya da Toprak geçiyor kafamızdan ama net değil.
Hadi hayırlısı olsun sen de öğrenirsin :) Bizimki de değişmezse erkek şimdilik ama sürprizlere açığım

matmazel sen 29unda regli oldn dimi canm gecms aylara baktim hep erken olmsm hic gec olmams yani birazdan test yapacm cunku aks evin ttemzligini yapacm

Kızlar aklıma geldi de sizinle bişey paylaşmak istedim, ben bebek çalışmaları yaptığımızda, ilişki öncesinde okuduğum bir ayet vardı, Yasin suresinden alınmış. Her başım sıkıştığında 7 kere okurum, çok inanırım.

"ve cealna min beyni eydiyhim sedden vemin halfihim sedden feağşeynahüm fehüm la yübsirun"

matmazel sen 29unda regli oldn dimi canm gecms aylara baktim hep erken olmsm hic gec olmams yani birazdan test yapacm cunku aks evin ttemzligini yapacm

Canlarım böyle dönemlerde temizlik yapma, ilaç kullanma gibi şeylere dikkat edin ya ne bileyim benim aklıma şu geliyor, atıyorum tamamen, mesela yumurtlama gününde döllenme oldu, 8-10 gün sonra yerleşiyor döllenmiş yumurta ve hala adet olmaya zaman var, o dönemde ağır kaldırma, kendini yorma, yukarılara uzanarak zorlama vs hep tehlikeli yani ne bileyim belki de erken olduğun adetlerden biri aslında döllenen yumurtanın düşüşü bile olabilir. Yani bunu tamamen kendi düşündüğüme göre söylüyorum ama dogruluğu da olabilir diye düşünüyorum, bu zamanlarda dikkat etmek de fayda var..

Kızlar aklıma geldi de sizinle bişey paylaşmak istedim, ben bebek çalışmaları yaptığımızda, ilişki öncesinde okuduğum bir ayet vardı, Yasin suresinden alınmış. Her başım sıkıştığında 7 kere okurum, çok inanırım.

"ve cealna min beyni eydiyhim sedden vemin halfihim sedden feağşeynahüm fehüm la yübsirun"

Tatlım ne güzel bi dua Sağol paylastigin için :))) bizde okuyalım rabbim kabul eder inşallah

Yok canm yaptrmadm bekleyecm kizlr bu aydn gercekten umudm yoktuu ama adet olmamam heyecanlandrdi is yernn burda 1 eczanevar almaya utanyrm gecen ay 2tane alinca:3:
Canım ne olacak al eczacıya ne ben olsam yapardım:)
Tek ilişkiyle bile hamile kalan var bence bi test yap canim ama eczane konusunda haklısın bende aynı yerden alamıyorum cevremde eczane kalmadı 😄😄

Evet ben:)))

Kizlar maleseff negatif:((
Canım yeni gördüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay olur
Cnm kaç gün geçti adetin bazen çıkmayabilio
Canım ateş ölçmeye karar verdin mi sabah yazmadın bir şey:)
Bir sorum var kızlar iki gunde bir ilişkiyle şans azalır mı sıZce

En doğrusu o zaten:34: hatta biri sabah biri akşam olursa daha iyi olur mesela bugün akşamsa iki gün sonra sabah olsun:34:

Canım yeni gördüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay olur

Canım ateş ölçmeye karar verdin mi sabah yazmadın bir şey:)

En doğrusu o zaten:34: hatta biri sabah biri akşam olursa daha iyi olur mesela bugün akşamsa iki gün sonra sabah olsun:34:

Benim ikiside aksam oldu hayırlısı artık inş tutar

Back
X