Bebek esyalarini bir sezon onceden indirimde alin. Oglum 3 yasinda,dogdugundan beridir hep ayni yontemle her seyini ucuza aliyorum magazalardan. Mesela e-bebek,h&m,gap surekli olarak sezon gecislerinde indirim yapar. Onceden buyuk buyuk alip stok yapiyorum. Ben de Bursadayim, her seyin bir bedeli var,duzgun semtte yasamak istiyorsak bazi seylerden feragat etmek zorundayiz,cocuklarimiz kossun oynasin,duzgun arkadaslari olsun,duzgun cocuklarla ayni okulda okusun istiyorsak Niluferde yasamak zorunda kaliyoruz.
Pazar alisverislerinizi de Yildirim ilcesinden yapin. Fiyatlar yari yariya fark ediyor. Duacinari mahallesinin pazari sali gunleri. Her sey cok ucuz ve cesitli. Ya da Gorukledeki ogrenci pazarina gidebilirsiniz,hangi gun bilmiyorum,belki pazar gunu falandir,bir defa denk geldim senlik zamaniydi her sey neredeyse bedava fiyatinaydi.
Kayinvalidenizin odemelerinden kisilmaz,kadin cocugunuza bakacakmis kaldi ki bakmasa bile bunca zaman ilgilenip de “ay sekerim her seye zam geldi sen evde acliktan geber” denmez elbette

ne vicdanliymissiniz millet kaynanayi anayi sokaga atiyorken siz ilgileniyorsunuz,emin olun yaptiklariniz olumlu karsilik bulur.