Her ay hamile miyim sorusu ve günü geçmeden test yapanlar ?

canım naptın ? hamilelik var mı? :)

ahh o testlere verdiğim paralara yazık oldu. bir günde 3 -4 yapmışlığım oldu heey gidi heeyy:))))

Hala ne bebek ne adet yokk..bugun dr a gittim budefa ozele.bicok tahlil istedi.smear, kültür., ultrason, kan..sonuclara gore konuscaz tekrar.dua et bana nolur; ((

canım inşallah bebek vardr dualarım sennle sıkılma canm üzülme sende sürekli dua et.. benmde olmadı bu ay yine hüsran napalım kısmet dğlmş hayrlısıyla olsun inşallah hepimzn

abartmşsın canım sen yaa :))) bu arada hoşgeldin :) varmı çocuk ?

geçen ay 16 gün geçti tüm belirtilerde vardı kesin hamileyim dedim geç döllenmedir dedim yookk yook gel de sen abartma ...:)) maalesef yıne negatifti bekliyoruz bakalım şu çift çizgileri bi görsek artııkkkk

bende hormon düzenlizliği yüzünden doğum kontrol hapı kullandım 1.5 seneye yakın 5 ay oldu bırakalı şimdide bebiş yok yok. hormonlarda düzelmedi ayrıcA önceki ay 9 gün geçen ay 16 gün gecti ama yok bıktıp heveslerimin kırılmasından..(

HORMON İLACINA DEVAM ET HORMONLARIN yüzünden gecikiyo adetin. ve hormonların düzelmeden olmaz zaten.. banada öle dedi dr. düzeldiği ay bile olmadı yani hayrlısı bakalım

melekylmz2828
cnm mesajına cvp veremedım enaz 50 yorum yapmıs olmam gerekıyomus yazamadım oyuzden.
gebelık negatıf cıktı.adetım duzensız oldugu ıcın ve hala adet gormedıgım ıcın dr oncelıkle bunu tedavı etmemız gerektıgını soyledı bıde kucuk bı kıst varmıs ama korkulcak bısey degıl dedı.progestan verdı onu kullanmaya basladım bakalım artık hayırlısı; )
sen nasılsın pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…