- Konu Sahibi melekylmz2828
-
Kizlar Ben 1 buçuk yıllık evliyim 5aydir korunmuyoruz.en son 3 aralikta adet oldum.yani 2bucuk haftadır adet görmüyorum bugun kan tahlili yaptirdim sonuc negatif.ne adet ne hamilelik belirtimyok.sadece ara ara kasigimin sag tarafinda bi sizi, batma gibi bisey hissediyorum.sizce gec döllenme olabilirmi yoksa bu ay icin umudu kesmelimiyim
ahh o testlere verdiğim paralara yazık oldu. bir günde 3 -4 yapmışlığım oldu heey gidi heeyy:))))
Hala ne bebek ne adet yokk..bugun dr a gittim budefa ozele.bicok tahlil istedi.smear, kültür., ultrason, kan..sonuclara gore konuscaz tekrar.dua et bana nolur; ((
Hala ne bebek ne adet yokk..bugun dr a gittim budefa ozele.bicok tahlil istedi.smear, kültür., ultrason, kan..sonuclara gore konuscaz tekrar.dua et bana nolur; ((
Amin cnm inşallah. Siz nekdr dir deniyosunuz bebek?
Biz nasilsa olur diye bir sene hic dusunmedik bile meger ne zormus Allahim hepimizehayirli evlatlar nasib etsin cnm bnde sana dua etcem
Aynen öyle canım birbirimizden güç alarak ve calismalara devam diyerek sabirla beklicez; )
Aynen öyle canım birbirimizden güç alarak ve calismalara devam diyerek sabirla beklicez; )
abartmşsın canım sen yaa :))) bu arada hoşgeldin :) varmı çocuk ?
geçen ay 16 gün geçti tüm belirtilerde vardı kesin hamileyim dedim geç döllenmedir dedim yookk yook gel de sen abartma ...:)) maalesef yıne negatifti bekliyoruz bakalım şu çift çizgileri bi görsek artııkkkk
Al bendende okadar canima tak etti artik yok yok yok
hoşgeldin canımm.. sorma canım her ay bebek beklerkn adet geliyo ya
Hb sekerim evlenene kadar bisiciklerim yoktu bi evlendim hormon dengem alt ust pko illetine yakalandim lakin butun testlerim normal gelgelelim bebis yok yok yok
bende hormon düzenlizliği yüzünden doğum kontrol hapı kullandım 1.5 seneye yakın 5 ay oldu bırakalı şimdide bebiş yok yok. hormonlarda düzelmedi ayrıcA önceki ay 9 gün geçen ay 16 gün gecti ama yok bıktıp heveslerimin kırılmasından..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?