Her ay hamile miyim sorusu ve günü geçmeden test yapanlar ?

geçmiş olsun canm yaa.. bende şimdi doktordan geldm hormon tahlili yapıldı sonuçları almaya gtcem brazdan.. ve aşılamayı konuşucaz

geçmiş olsun canm yaa.. bende şimdi doktordan geldm hormon tahlili yapıldı sonuçları almaya gtcem brazdan.. ve aşılamayı konuşucaz

canım bendede olşmş sanırım küçük bi kist ve hormonlarım yüksek çıktıııı diana 35 verdi bu ay kullan bidahaki ay aşılama tedavisine başlayalım dediii ..napıcağımı bilmiyorum kafam çok karışık şuan

Bende polikistik over tedavisinde 3ay kullandim diane35'i.gunde bir defa iciyodum telefonumun alarmini
kurmustum heraksam 9da hic aksatmadan ictim.sonra doktora gittiggimde dr kistin nerdeyse yok oldugunu
bununda en buyuk etkeninin saati saatine kullanmam olduğunu söyledi sende boyle yap.bide cnm
narin kabugunu kaynatip ic kist mist kalmiyo söküp atiiyo aklinda olsun cnm

sağol canm dediğini yapıcam :) ya doktor beni muane etmedi hormon tahlilime göre kist olşmştr dedi diana 35 aynı zamanda hormon düzenleyici dğl mi? bidahaki ay aşılama olmam için değerlerimn düzelmesi lazımm.. hormonlar tepe takla oldu yaa hep üzüntüdenn

Hormon düzenleyici mi bak onu hiç bilmiyorum işte ama anlattigim gibi ben faydasini gormustum.
uzulme dicem ama biliyorum bosa olcak sen o bebege kavuscaksan kaderinde,
bu zaten er ya da geç olcak zaten..
sadece imtihan icin gonderildigimizi ve sınavının sabir olmasi gerektigini unutma cnm..

haklısn canmm sabrla beklemekten baska çare yok

kızlar adetten kaç gün önce idrar testi yapsam olur acaba... ya hemen test yapmak istiyorum ama adetime bikaç gün var...

adetten önce idrar testinde deqil kan testinde çıkar muhtemelen beta hcg yaptır derim ben sana ama bi kaç qün warsa adetini bekle olmazsan yap sonuç çıkar

heyecandan erken yapmak istiyordum ama bu ay da yok galiba kahverengi akıntım var 2 gündür süüreklide karnım ağrıyo heralde adet olcam (((

Anne olmak istiyorum kasıklarım ara sıra agrıyo özellikle sol kasığım sanki dünyalari yemisim gibi sislik hissediyorum nefes zor alip veriyorum test yaptim negatif cikmisti adetime 10 gun var acaba hamile miyim?

evet ama bekleyemiyorum ne yapayım Daha bugün tekrar yaptım :S Reglime 4 gün var..

aynen gunu gelmeden test yapmamalıyız hatta 1 hafta gecmesi lazım mesela ben 4 ocakda regli oldum subata girer girmez hamilemiyim diye dusundum idrar testi yaptm negatif cıktı bu sabah tekrar yaptım ve ardından regli olmusum Yani uzulen yine biz oluyoruz artık darısı onumuzdeki aya inşallah :)

valla bana bu tak etti. Regli gittim iğne ile oldum. bal çörek otu tarçın kürüne de başladım.Gittim doktora arkadaş ne testi varsa yap kaç paraysa verecem tak etti dedim. Toxoplazmaya kadar her testi yaptırdım. Dün ovulasyon testine de başladım. Bu ay hayırlısı ile azmettim yapacam bu çocuğu :):):))

Lütfen bilgilendirir misiniz beni?

10 gün önceden belli olmaz canım...

adetim 4 gün geçti idrar testi yaptım evde pozitif çift çizgi gayet belirgin. hastaneye gittim kan testi verdim sonuçlar bunlar hamilemiyimmmmm ??????

Giriş Tarihi
Kabul Tarihi
Numune Tarihi
Sonuç Tarihi
Parametre Adı
Kit Adı
Birim
Sonuç
Normal Değer
07.02.2014 15:06:03
07.02.2014 1419
07.02.2014 14:13:05
07.02.2014 15:06:03
BETA HCG
Auto_KIT
mıu/ml
1794,8
- NORMAL : 0,0 - 5,0 3-4 HAFTA : 9,0 - 130,0 4-5 HAFTA : 75,0 - 2600,0 5-6 HAFTA : 850,0 - 20800,0 6-7 HAFTA : 4000,0 - 100200,0 7-12 HAFTA : 11500,0 - 289000,0 12-16 HAFTA : 18300,0 - 137000,0 16-29 HAFTA : 1400,0 - 53000,0 29-41 HAFTA : 940,0 - 60000,0 13-27 HAFTA : 8200,0 - 147200,0 28-40 HAFTA : 2320,0 - 91800,0

Hamilesin canım, 1794 çıkmış değerin, şu anda ultrasonda keseyi de görebilirsin, birkaç gün bekleyip doktora gidersen, büyük ihtimalle bebeği bile görebilirsin.
Gözün aydın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…