Her ay hamilemiyim umudu.gebelik testi acelesi

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Merhabalar daha once 2 dusuk gerceklestirmis biri olarak tekrar umut besliyorum tekrar olmasin bu sefer tutsun diye 25 gunde bir adet oluyorum.bugun olmam gerektiama daha adet olmadim dun dayanamayip adete 1 gun kala idrar testi yaptim.cift cizgi yok acaba erknmi yaptim olsa cikarmiydi.benim.gibi sabirsizlar varmi.

Hep ediyorum her ay bi umut. Kafama takmak istemiyorum ama olmuyo malesef

Geç yumurtladıysan çıkmayabilir ondan sordum. Ama normal zamandaysa erken gebelik testiyle hafif de olsa çizgi belirir diye düşünüyorum.
Çok iyi anlıyorum seni ben 2 senedir uğraşıyorum 2 düşük var. Her ay aynı umutla ben de bekliyorum... Ama zihnimizi başka şeylere yoğunlaştırmamız gerek sanırım. Uğraş bulmak lazım. Takmaya devam ettikçe her adet günü yıkımla geçiyor çünkü. Bir gün gelecek merak etme

İnşallah bakalım ya benimde 2 düşük var bende 2 senedir uğraşıyorum sabırsızlık işte bizimki hiç olmayanlarda var bunuda biliyorum 2 gğn sonra adet olcam inşallah olmamda . Ama bu ayda olmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…