Hɛʀ aʏ ɦɛʀ aʏ ɮɨҡtɨʍ artik

Hayırdır inşallah bu aralar bende de var. Hatta bugün midem bulanıyor du sabah. Bende ayyy antibiyotik kullanıyor um okadar ya hanileysem dedim yine ama iki gündür regl oldum. Mide bulantısı kesin antibiyotik yüzünden diyip rahatladım. Üstüne adet görme olayı biraz farklı mı anlatılıyor halk arasında. Benim bildiğim o bebeğin yerlesirken oluştuğu ufak kanama. Öyle adet gibi sabahtan akşama olan bir durum değil.

Bende korunuyorum ama kk de sürekli bukadar sorun ile niye çocuk yaptın sorusuna cevabı n korunurken hamile kaldım diyenlere inanıyorum sanırım içten içten

Ben oglumda normal 1hafta adet oldum o yüzden hic anlamadim bile hamile oldugumu 1bucuk aylikken ögrendim :anneadayı::KK46:

Ben de aylık iğne oluyorum ama hep bir tırsma var yani. İki çocuğum var Allah bağışlasın başka istemiyorum o yüzden hep acaba diyorum ne yalan söyleyeyim.

ALLAH ALLAH YA ON YILLIK KADINIM MEVZUYU COZEMEDIMbikere korunmuyormusunuz korunan adam niye bunu yapsinki
aile hayati kabusa doner
bence bu durum sizde psikolojik olmus

Bence sen Micro doğumkontrol hapı kullan eşinde prezervatif, hiçbirşey olmaz.
Seni anlayabiliyorum yaşın daha genç gez toz eğlen eşinle, bazı şeyler insanın şahsi kararıdır ve buna saygı göstermek gerekir.

Psikolojik vaka olmus.
Valla dogru duzgun korununca hamilelik filan olmuyor. Cook dusuk bir ihtimal sadece. Tabii burada acilan iki hamilelik konusundan biri sozumona "korunurken" olunca, okuyan etkilenebiliyor. Isinizi saglama alirsaniz sorun olmaz. Bu takinti hayat kalitesini dusurecek boyuttaysa uzmana bile gorunebilirsin.

Insallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin

Katil, cani falan da konu sahibi haberimiz mi yok? Biliyosan söyle bak!
Bende istemiyorum çocuk hem de hiç. İstemediğim için ne oldum şimdi ben? Cani mi? Herkes anne olmak zorunda değil, evlilik = çocuk olmayabilir. Sadece aşk için evlenen çiftler olabilir bu çok normal.

Ben sadece 3 aylık iğne kullanıyorum. 1,5 seneyi geçti. Ama sanırım benim çocuğum istesem de olmaz. Adet görmüyorum gibi bir şey. 3 aylık iğneyi keşfetmeden arada korunmasız ilişki yaşadık ama bir şey olmadı. O yüzden rahatım ben yani. Sana kesin yöntem diyemem o şekil. Ama 3 aylık iğne okuduğum kadarıyla çok etkili bi yöntem. Hem iğne hem prez. olabilir. Doğum kontrol hapı bana çok yan etki yapmıştı o yüzden iğneye başladım. Bide ben unutkanım saati saatine içemiyodum.

Insallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin
Keşke sizinkiler de korunsaymış.

Belki bakamıycak belki ilgilenemiycek belki tedavi gerektiren bi hastalığı var. Nasıl insanlar var allahım sen büyüksün

Senin gibi "ye iç "kocana çocuk doğur" kadın dediğin doğurur" kafasında değil diye beddua edecek kadar ne yaşattılar sana?

Ben sadece 3 aylık iğne kullanıyorum. 1,5 seneyi geçti. Ama sanırım benim çocuğum istesem de olmaz. Adet görmüyorum gibi bir şey. 3 aylık iğneyi keşfetmeden arada korunmasız ilişki yaşadık ama bir şey olmadı. O yüzden rahatım ben yani. Sana kesin yöntem diyemem o şekil. Ama 3 aylık iğne okuduğum kadarıyla çok etkili bi yöntem. Hem iğne hem prez. olabilir. Doğum kontrol hapı bana çok yan etki yapmıştı o yüzden iğneye başladım. Bide ben unutkanım saati saatine içemiyodum.
Adet neden olmuyorsunuz? İğnenin etkisi mi yoksa başka bi sebepten mi? Ben de konu sahibi gibiyim evlendiğimde ya hemen çocuğum olursa diye korkuyorum. Olmamasını da istemiyorum tabii ki ama uzun yıllar hazır olmam sanırım ya. En iyisi öğrenip akıl almak.

Bakarsın çat diye evlenivermişim:) bilmekten zarar gelmez:)

Adet neden olmuyorsunuz? İğnenin etkisi mi yoksa başka bi sebepten mi? Ben de konu sahibi gibiyim evlendiğimde ya hemen çocuğum olursa diye korkuyorum. Olmamasını da istemiyorum tabii ki ama uzun yıllar hazır olmam sanırım ya. En iyisi öğrenip akıl almak.

Bakarsın çat diye evlenivermişim:) bilmekten zarar gelmez:)

İğneden önce de 3 ayda bir falan olurdum. En son 6 ay da birdi ama uzun zamandır olmuyorum sene oldu belkide.

Ben de aylık iğne oluyorum ama hep bir tırsma var yani. İki çocuğum var Allah bağışlasın başka istemiyorum o yüzden hep acaba diyorum ne yalan söyleyeyim.

Canım iğneden ziyade deri içi implant diye korunma şekli var. Aile hekimliklerinde uyguluyorlar. Koluna konuyor. Hiçbir yan etkisi yok, ister 35 yaş üstü, ister sigara kullanan biri olsun rahatlıkla uygulanıyor. Bir araştır istersen, iğneden daha sağlıklıdır sanırım.

Erken farkedememekten korkuyorum demissin aldiricak misin yani bebegi eger hamile kalirsan? Ama bu cok fena bi durum hem korunuyosun hem hamile kalmaktan korkuyosun ve aldiricagina daha hamile kalmadan o sartlari dusunmeden karar veriyosun. Burda bi suru kadin var sizin gbi her ay test alan azicik adet gevikmesinde ama onlar deli gbi cocuk sahibi olmak isteyen ama olamayanlar:/ bence bi psikolaga gorunun yani bu kotu bisey degil bi de evliysen zaten hamile kalsan da cok sikinti olmaz yani eger evli degilsen cevre baskisi falan haklisin ama yine de cocuk aldirma fikri cok fena:/

Kesinlikle cocugu istemiyorum ben oldu diye alıp doğuramam. Zaten aman olursa bakarim, buyuturum desem bu kadar takinti halini almazdı.

Ben bu mesaj için yazdım o yazıyı.
Yanliş olduğunu düşünüyorum.
Tabiki korumak herkesin kendi isteği çocuk isteyip istememekte öyle.
Ben oldu diye alıp doguramam"
Lafı bana çok zalimce geliyor.
Hepiniz yuruyen merdiven olmussunz ama bu bir beddua değil aksıne arkadaş zaten istiyor.;)

Keşke sizinkiler de korunsaymış.

Belki bakamıycak belki ilgilenemiycek belki tedavi gerektiren bi hastalığı var. Nasıl insanlar var allahım sen büyüksün

Senin gibi "ye iç "kocana çocuk doğur" kadın dediğin doğurur" kafasında değil diye beddua edecek kadar ne yaşattılar sana?

Benden sanane benimkilerden sanane :P
Keşke seninkilerde seni oldu diye dogurmasalarmiş konu sahibi gibi olsalarmıs da basa gelen çekilir demeselermiş.:-)

gecen ay test almadim zaten regl oldum bugun yine regli oldum ama cok azicik geldi ve baska gelmedi suan cok panik yaptim ustune gormemi diye yarin mecbur alicam test malesef kendimi durduramiyorum. Esimede soylemek istemiyorum birsey

stresten az gelir kanama.
adetini iyice sokturmek istiyorsan adet tarihinden 1 hafta once civan percemi icmeye basla,bak nasil geliyor o kanama..
ama su da var bi ihtimal olusmus hamileligi sonlandirir bu cay,soker atar yani.
oyuzden icten ice ola ki cocuk istiyorsaniz asla icmeyin bu cayi adet oncesi.

Back
X