Hɛʀ aʏ ɦɛʀ aʏ ɮɨҡtɨʍ artik

aynı anda iki üç yöntemle korunanlar var öyle hamile kalmazsın öyle denedin mi rahatlamana yerdımcı olur belki azda olsa

ben de hap kullandığım dönemler dışında hep aynı kaygıyı duyuyorum, kaygılanmakta haklısınız, son günlerde o kadar çok duyuyorum ki spiralle, iğneyle, prezervtifle hamile kalanları...
nebileyim cidden biktim hatta bir ara tuplerimi baglatmayi dusundum arastirdim ama dogum yapmamis kadinlara olmuyormus o ameliyat

hangi yöntemle korunuyorsunuz?

çifte koruma falan yapın. ne bulursanız artık :KK70:
cift zaten. Bu duygunun kotunma yontemlerinde degilde beynimde problem var.

Kesinlikle cocugu istemiyorum ben oldu diye alıp doğuramam. Zaten aman olursa bakarim, buyuturum desem bu kadar takinti halini almazdı.
O halde spiral taktirip aynı zamanda hap kullanın esinde korunmaya devam etsin ozaman bu kadar kendini bunaltmaz sin. Ama kesinlikle sadece eş korunmasına güvenme

nebileyim cidden biktim hatta bir ara tuplerimi baglatmayi dusundum arastirdim ama dogum yapmamis kadinlara olmuyormus o ameliyat

cift zaten. Bu duygunun kotunma yontemlerinde degilde beynimde problem var.

eğer çocuk sahibi olmama konusunda kararlıysanız, eşiniz vazektomi düşünmez mi? hem kolay hem de kesin bir yöntem.

Kimileri istemez olur kimileri ister olmaz.. ben çok istedim ama bugün karnimda öldü kalbi durdu. Allah herkesin gönlüne göre versin.

O halde spiral taktirip aynı zamanda hap kullanın esinde korunmaya devam etsin ozaman bu kadar kendini bunaltmaz sin. Ama kesinlikle sadece eş korunmasına güvenme
spiral bana tehlikeli geliyor. Her bunyeye iyi gelmiyormus vucudumun icine yabanci cisim yerlestirmek dusuncesi hos degil. Hap ve condom simdilik kullaniyoruz. :/

eğer çocuk sahibi olmama konusunda kararlıysanız, eşiniz vazektomi düşünmez mi? hem kolay hem de kesin bir yöntem.
onu soylemistimde oda ameliyata yanasamadı pek aslindaoda hic istemiyor ama ameliyati duyu ca ufaktan kacti. bana kalsa coktan yapmistim. -.-

Çift koruma falan demişsin yani kendin de biliyorsun aslında hamile olmadığını takıntı yapmışsın. DK hapı alıyor musun? Kaldı ki hapla korunuyorsan ve saatinde alıyorsan hamile kalma olasılığın çoook düşük. Bence beyninin dediklerini duyma yapma. Test falan alma mesela. Yine de baş edemiyorsan yardım al

Kimileri istemez olur kimileri ister olmaz.. ben çok istedim ama bugün karnimda öldü kalbi durdu. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Basiniz sagolsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durum ancak herkesin derdi farkli ben istemeyerek kimsenin hakkini gasp etmiyorum sonucta,

spiral bana tehlikeli geliyor. Her bunyeye iyi gelmiyormus vucudumun icine yabanci cisim yerlestirmek dusuncesi hos degil. Hap ve condom simdilik kullaniyoruz. :/
Yaşınız kaç bu arada kesinlikle hiç düşünmüyorsaniz kordonlari baglatabilir siniz.. Ama sonra isterseniz bu iyi fikir değil tabi

Çift koruma falan demişsin yani kendin de biliyorsun aslında hamile olmadığını takıntı yapmışsın. DK hapı alıyor musun? Kaldı ki hapla korunuyorsan ve saatinde alıyorsan hamile kalma olasılığın çoook düşük. Bence beyninin dediklerini duyma yapma. Test falan alma mesela. Yine de baş edemiyorsan yardım al
gecen ay test almadim zaten regl oldum bugun yine regli oldum ama cok azicik geldi ve baska gelmedi suan cok panik yaptim ustune gormemi diye yarin mecbur alicam test malesef kendimi durduramiyorum. Esimede soylemek istemiyorum birsey

Yaşınız kaç bu arada kesinlikle hiç düşünmüyorsaniz kordonlari baglatabilir siniz.. Ama sonra isterseniz bu iyi fikir değil tabi
22 yasindayim onu dusundum arastirdim ama ben uygun degilmisim bir kez dogum yapmis olmam gerekiyormus yasimda kucuk

onu soylemistimde oda ameliyata yanasamadı pek aslindaoda hic istemiyor ama ameliyati duyu ca ufaktan kacti. bana kalsa coktan yapmistim. -.-

aslında korkulacak bir işlem değil, lokal anesteziyle küçücük bir delik açıp 10 dk da hallediyorlar ama benim eşim de kabul etmiyor :KK51:

22 yasindayim onu dusundum arastirdim ama ben uygun degilmisim bir kez dogum yapmis olmam gerekiyormus yasimda kucuk
Evet yaşın çok gencmis bu olay hiç doğru değil onun için.. 3 aylık iğneler yapılıyor hapla beraber onuda olabilir siniz

Vazektomi istedik biz de ama esim kabul etmiyor :(
Kondomu tam klavuza uygun olarak kullaniyoruz, her seferinde akma kokma var mi diye kontrol ediyoruz :)
1 kez kondom kazasi oldu ertesi gun hapi kullandim :(
Tekrar olursa sagligim acisindan kullanmak iyi degil diye korkuyorum su an.
Bir de emzirdigimden adetim duzensiz, bu ay 8 gun geciktim 6 test yaptim.
Mide bulantilarim da baslamisti ki adet oldum :D

Hicbir yonteme guvenmiyorum ama kullaniyorum yinede tabiki yinede surekli hamile olabilirmisim gibi geliyor. Hic bir zaman korundum nede olsa diyip rahat rahat o ayı bitiremiyorum anca test yapinca rahatliyorum.

Yaşınız kaç ? kaç yıllık evlisiniz ?

Bu kadar değil ama bu konuda ben de takıntılıyım, 1 buçuk yaşında bir kızım var ve kızım daha küçükken hamile kalırım diye çok korkuyorum..
Biz de çift korunma yöntemi kullanıyoruz ama benim de içim rahat değil..
Her ay olmasa da arada test alıp yapmaktan ben de kendimi alıkoyamıyorum..
Ve bu sorunun %80i psikolojik bunu biliyorum,
Ve içim içimi yese de test almıyorum 2 aydır..
Ne olacak bu halimiz bilmem :/

Back
X