Her ay resmen ölüyorum :(

Bu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Sancı beraberinde kusma oluyor bende ilk iki gün, ayakta duramıyorum.
Bacaklarım titriyor resmen. :KK43:
Gözlerim, bakışlarım değişiyor acıdan, yüzüm soluyor falan.
Bugün 2 tane buscopan aldım şuan 3. yü almamak için zor tutuyorum kendimi.
O da bir iki saat idare ediyor. :KK43:

Evlendikten sonra geçer dediler geçmedi hiç.
Ben hep böyleydim.

İki farklı dr ultrasonla falan baktı hiç bir sorun yok dedi.
Neden bu kadar acı çekiyor olabilirim ben acaba?

Belime dolanmış şal, yüzümde küçük Emrah ifadesi, midem ağzımda resmen.

Rahatlatacak bitkisel çözümlere de razıyım.
Gerçekten çok kötü oluyorum :KK43:
Evey aynen cocuk olunca regl sancisi falan kalmiyo regl gunleri bayram gibi geciyor.malesef evlilik de kar etmiyor illa bebek ten sonra.

Kaç kere gittim kadın doğum doktoruna hicbirsey yok diyorlar.dogum kontrol hapı kullandım 3 ay boyunca onlar daha kötü yaptı :KK43: daha hassaslastim
Cunku doktorlar da neyi bilip bilmedigini bilmiyor. Genelleme yapmamayim ancak aci tecrubelerimle sabit ki en az 3-4 doktora gidin

Bu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Sancı beraberinde kusma oluyor bende ilk iki gün, ayakta duramıyorum.
Bacaklarım titriyor resmen. :KK43:
Gözlerim, bakışlarım değişiyor acıdan, yüzüm soluyor falan.
Bugün 2 tane buscopan aldım şuan 3. yü almamak için zor tutuyorum kendimi.
O da bir iki saat idare ediyor. :KK43:

Evlendikten sonra geçer dediler geçmedi hiç.
Ben hep böyleydim.

İki farklı dr ultrasonla falan baktı hiç bir sorun yok dedi.
Neden bu kadar acı çekiyor olabilirim ben acaba?

Belime dolanmış şal, yüzümde küçük Emrah ifadesi, midem ağzımda resmen.

Rahatlatacak bitkisel çözümlere de razıyım.
Gerçekten çok kötü oluyorum :KK43:
Bende 30 yasindan sonra cok feci agrili adet olmaya basladim. Eskiden adet agrisi cekenleri gorunce sasirirdim nasil bir sey hic bilmiyordum. Benimde ilk 2 gun cok feci geciyor karnim kasiklarim. Sag kasiktan dize kadar feci bir agri hayat duruyor resmen. Bende arveles iciyorum gunde 3 tane veya melox fort birebir adet sancisina. Bitkisel caylar veya kurler agriyi gecirmiyor maalesef hafif kaliyor. Cok gecmis olsun.

Genç kızlığım hatta evliliğimin hamile kalıncaya kadar geçen bütün zamanında aşırı ağrılı regl oldum. Defalarca doktora görünmeme rağmen bir sorun bulunamadı. O kadar ağrılıydıkı adetlerim ölüyorum sanırdım ve bende ilk ve ikinci günü kusuyordum. Hamile kalınca bıçak gibi kesildi ağrılarım. Çok nadir arada kasık ağrılarım oluyor o kadar.

Ayın 15 günü regl psikolojisi ona buna dalasiyoruz, psikoloji düzeldi derken bel-kasık ağrısı hayattan sogumamiza sebep oluyor.sonra kadınlar 'anlaşılamaz varlıklar ' oluyor.e normal üzerimizden 28 tonluk silindir geçiyor.

Ayın 15 günü regl psikolojisi ona buna dalasiyoruz, psikoloji düzeldi derken bel-kasık ağrısı hayattan sogumamiza sebep oluyor.sonra kadınlar 'anlaşılamaz varlıklar ' oluyor.e normal üzerimizden 28 tonluk silindir geçiyor.
Şuan tamda o silindir benim uzerimde kıvranıyorum sistim psikolojim bozuk midem bulaniyo halsizim tansiyonum düşük ne zaman geçer acaba diye dua ediyorum gece 4 den beri geziniyorum hala geçmedi hayıt suyu iyimi geliyormuş akşamdan beri iki tane parol içtim üçüncüyü icsemmi diye düşünüyorum bu seferde azaliyo bi sorun olacak diye korkuyorum off kadın olmak ne zor yaa ahh anne beni niye erkek doğurmadın yaaa

Bende dogum yapasiya oyleydim her ay igne oluyordum emin ol ama normal dogum yaptim simdi adet agrisi diye bisey kalmadi ama bazi insanlarin menapoza kadar devam ediyormuş sen doğumyaptın mi

Back
X