Her ay test yapma takıntısı olanlar nasıl kurtulucaz bundan:(

Aslında ben hamile kalana kadar test falan aklımda yoktu yapmak hep olmaz benim çocuğum derdim çünkü tek yumurtalıkla ve yumurta rezervi az olan biriyim ama Rabbim bir kez nasip etti ve mayıs ayında tam doğum günümde bebeğim benden gitti sabır dedim tekrar olur dedim taşa can veren Rabbime her şey çok kolay dedim ama üzülmemek te elimde değil bu kayıplar bizi psikolojik olarak yordu hepinizi anlıyorum sizin beni anladığınız gibi inanın yorumlarınızı ağlayarak okudum teşekkür ederim 🙏
Sizi çok çok iyi anlıyorum 😔 bizde evlilik yıl dönümümuzde kaybettik bebeğimizi. Bende de pcos var. Yine de şükürler olsun ki bebegimiz olabiliyor🤲 Rabbim inşallah bir gün bizimde kucagimizi dolduracak 🤲. Sizin yazınızda kendimi buldum sanki ben yazıyordum içimden geçenleri yazıya döktüğünuz için ben teşekkür ederim. Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş burada yazan herkes için duaciyim Rabbime🤲😔

Valla doğru diyor onu diyenler. Ben ilk kaybımdan sonra hamile kalamadım bir buçuk yıl. Sonra bıraktım kendimi bir ay. Dedim ki bu ay böyle geçsin önümüzdeki ay yeniden denemeye başlayalım işte beslenmemize falan dikkat ederiz, keçiboynuzu özü alırım diye planlar yaptım. Ama gerek kalmadı, o ay hamile kalmıştım. Tabi onu da kaybettim.

Şimdi iki seneye yaklaştı hala hamile kalamadım tekrar. Test yapıyor musun deseniz yapmıyorum onu da bıraktım artık.
Rabbim hayırlısını versin her şeyin.
İşte herkesin durumu farklı.
İnanın hepimizin bir derdi var. Hiç kalamayan mı dersin,kalıp da sağlıksız ilerleyen mi dersin. Hatta beklenmeyen sürpriz gebelikler bile kimine dert olabiliyor yani. Ama herkes yaşadığını bilir işte. Ben düşünmeyi bırakamıyorum kim ne derse desin 🤷🏻‍♀️

Valla doğru diyor onu diyenler. Ben ilk kaybımdan sonra hamile kalamadım bir buçuk yıl. Sonra bıraktım kendimi bir ay. Dedim ki bu ay böyle geçsin önümüzdeki ay yeniden denemeye başlayalım işte beslenmemize falan dikkat ederiz, keçiboynuzu özü alırım diye planlar yaptım. Ama gerek kalmadı, o ay hamile kalmıştım. Tabi onu da kaybettim.

Şimdi iki seneye yaklaştı hala hamile kalamadım tekrar. Test yapıyor musun deseniz yapmıyorum onu da bıraktım artık.
Rabbim hayırlısını versin her şeyin.
Kesinlikle bunu başarana büyük saygım var ama bende yok işte ne eksik nasıl olur da ben yapamıyorum neyi hayatımdan çıkarıp neleri yerine koymam lazım bilemedim.

İşte herkesin durumu farklı.
İnanın hepimizin bir derdi var. Hiç kalamayan mı dersin,kalıp da sağlıksız ilerleyen mi dersin. Hatta beklenmeyen sürpriz gebelikler bile kimine dert olabiliyor yani. Ama herkes yaşadığını bilir işte. Ben düşünmeyi bırakamıyorum kim ne derse desin 🤷🏻‍♀️
Al benden de o kadar özetledin valla.

Kesinlikle bunu başarana büyük saygım var ama bende yok işte ne eksik nasıl olur da ben yapamıyorum neyi hayatımdan çıkarıp neleri yerine koymam lazım bilemedim.
Benim umudum kalmadı, o yüzden bıraktım test yapmayı. Adetten üç dört gün önce yapardım yoksa hep. İnsan uma uma ummamayı öğreniyor.

Back
X