Her ayrılan insan mutlak kötü müdür?

Cnm en iyisini yapmışsınız ayrılmakla evlenip ayrılan dahaki iyi

Nisanlanip ayrılmakla da hiç bişi olmaz merak etme bir süre sonra unutulur

boşver tatlım öyle insanları sen önüne bak allah gönlüne göre verir inş... en kısa zamanda

Amann bosverin konussunlar. Benim ablam da nişan attı babam çok kızdı ne kavgalar gürültüler aman allahım. Şimdi evli mutlu çocuklu ben nisanlandim ertesi gün nişanı atacam dedim kuaföre görümcem de geldi nisanlimi doldurmuş bi güzel söyle böyle oldu diye ertesi gün kıymet kopardı eşim. Çok olaylar oldu babamdan korkuma atamadim maalesef evlendik adam bogazima bıçak dayadi babamdan korkuma boşanamıyorum. Yani herkesi bosverin aileniz yanınızda ya ona bakın.
Keşke benim de anlayışlı bi babam olsa Gençliğim bu adama kölelik yaparak geçmese

Nişan attıysan noldu ?
İnsanlar boşanıp tekrar evlenıyor.
Kafana takma bence.

çok takma insanlar konuşacak laf arıyorlar.çok iyi kişilikte iki insan da bir arada uyumlu olmayabilir.bunun karakterle ilgisi yok bence sen de çok takma boşver

Yaşlılar genelde gerikafalı hiiiiç takma.

Boğaz tokluğuna içkici, kumarcı, dayakçı adam çekmiş nice kadın var. Keşke biz çektik kızım siz çekmeyin deselerdi.

Nişan armıi kız lafına oluösuz anlamlar yükleme
Sana gelene kadar kimler kimler var
Hırsızlar tacizciler yolsuzluk yapanlar
Sen napmışsın ki kötü ?

bende senin durumundayim. bes aydir nisanli degilim artik. ve herkes konusmaya basladi bile. cok uzuluyorum hep agliyorum ben. nisani atilmis kiz olarak kaldi adim simdi.

Aile gercekten cok onemli sen ailene bak dis kapinin mandallari ne derde desin onlar kendi iclerine baksin aslinda sende agzina geleni soyliceksinki yerlerini bilcekler ama soylenmiyo iste

sen hiç kafana takma bence. bak böyle bir konuya önem veren zaten kendi karakterini ortaya koymuş olur balık baştan kokar derler ya baştan nasıl bir karakter olduğunu göstermiş olur sana.
benim eşim benden önce nişan atmış. ne adını ne yaşını ne işini hiçbişeyi sormadım. benim düşüncem şu ki nişanlılığın çıkmadan flörtten farkı yok bence. yani yaşım ve şartlar müsait olsa kimbilir ben de kaç kere nişanlanmış olabilirdim
ama ilişkilerimde okul bitsin öyle dedim ve okul bitmeden ilişki bitti hep eşimle okul bittikten sonra karşılaştık kısmet işte ve evlendik.
yani sen olaya at gözlüğü ile bakan teyzeleri amcaları çok kafana takma derim.

Yorumların hepsini okumadım söylendi mi bilmiyorum ama ben sana kızdım.

Bu zihniyetteki insanlarla ne diye muhatap olursun? Üstelik kaç yaşında insanlar senin dengin değil.

İş ark dedi desen sana lafım olmaz. Mecburen katlandığımız insan grubu onlar da bakkal, teyze ne yani..

Ben nişan atsam, boşansam bakkal hayırdır ne oldu diye soramaz bana.

Sorarsa da açıklama bulamaz.

Eğer herkese metelik verirsen, herkesi özel alanına alırsan daha çok işitirsin bu sözleri..

İnsanlar çok acımasız.

Mesele bence senin nişan atman değil, özel hayatını konuşturman. İstersen 50 tane daha atarsın. Size ne demeyi öğren.

Sert olduysa kusura bakma; kızgınlığım sana değil yurdum insanına.. Nişan atmış kıza kevaşe demeye kalkmış bakkal amca.. Dükkanı batassıca..

ben profiterolum eski nisanlimsa bol tereyagli iskenderdi..tatlarimiz huylarimiz uymadi birbirine..bana bi filitre kahve ona da salgam lazimdi de
bence gercektende isler boyle yuruyor.
herkesin dengi farkli,ayrilmak kimsenin kotu oldugunun ispati degil.
uzulme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…