- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
senin için abartı olup olmaması da bir şeyi değiştirmez.. her neyse tartışmaya döndürmeyeceğim, uyarın için de teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım
kadın wc de yaptığı tüm dışkıları yazmış sadece başlığımı okudunuz..
ben abartı birşey görmedim yazdıklarında herkes aynı yazsa burda ne tartışma çıkar ne de bu kadar tadı olur, ben çağrımı yapayım da herkes elbette bildiğini yapsın çünkü bende b.k diyen bir insanım ilerde de mutlaka derim uyarı benimki
senin için abartı olup olmaması da bir şeyi değiştirmez.. her neyse tartışmaya döndürmeyeceğim, uyarın için de teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım
daha yeni başlıyorz bide doğumdan snra sütün yetmiyor mu diye gıdaklayan bir ekip üşüşecek başımıza allah yardımcız olsun :)Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
Yok bu kusmalar iyi değil, bebeğe çok zarar verirsin, yok çok kilo alma!
Yok her şeyi yeme! Sıçma işeme! Ayyyy gına geldi!!!!
Tamam işte o konuda haklısın, bende hoşlanmam böyle yazımlardan,
Sunu anlatamadım , bunu eleştirmek başka sırf bunu yazdıgı için hak etmiyorsun demek başka..
Onu anlatmaya çalıştım sadece. ortada tartışma yok.
Siz öyle algılıyorsunuz. (Hormonlardan bahsedeceğim, kendi yaptıklarımdan ama "her boku bilen" sınıfına girerim diye korkuyorum) :)))Ya arkadaşlar sosyal medya benim yaşam alanım. Çok aktif değilim ama koyasım geldi koydum işte. Yoksa adım başı resim koyanlardan değilim. Hoş öyle olsam ne çıkar. Yani orada stres atabilirim, yazı yazabilirim, resim koyabilirim. Bu kimseye bu hakkı vermez. Veremez. Hayat zaten yeterince zor ve meşakatli. Kimse kimseyi olumsuz davranış ve sözlerle kötü yönde etkileme hakkında sahip değildir. Normal zaman olsa sallamam ama hamilelik başka bişi. Başka duygulara bürünüyor insan.
Yani adam sana sen bebeğine bakamayacak bir kadınsın bi halttan anlamazsına getiriyor olayı. Yada bu hassas dönemde ben öyle algılıyor da olabilirim. :)
sen de bana iğreti kelimelerinle ve küfürlü ağzınla, olağanüstü bir ANA olacağın sinyallerini verdin..
Rabbim sen hakedene nasib et
Onlardan bende de malesef iki tane var birincisi gorumcen ikincisikocası surekli eeleştirme peşinde ikisini birbirine bağlayıp boğazın serin sularına atmak istiyorum yan yana gelmek istemiyorum psikolojimi bozdularCennet Kokmaost: 42657462 .!.:Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
he heBazen çok acımasız yorumlar oluyor tıpkı sizin yaptığınız gibi. Bir iki cümlesiyle hemen kötü anne etiketini yapıştırdınız ve belki sizden kat be kat daha iyi anne olacak..Ve Rabbim sen hakedene nasip et derken bir nevi beddua ettiğiniz bile farkında değisiniz. Allah sizin gibi insanlardan korusun.
Sıkma canını herkes yorum yapmaya bayılıyor ye gitsin afiyet olsun:)Kızlar selam,
Amannnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?