- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
eleştirinin anlamı farklıdır, kimse benim şahsi alanıma koyduğum resimle ilgili beni eleştiremez. orası benim alanım benim dünyam benim kararım...
sen de bana iğreti kelimelerinle ve küfürlü ağzınla, olağanüstü bir ANA olacağın sinyallerini verdin..
Rabbim sen hakedene nasib et
Aynennn bende onu anlamiyorum. Her halini face de paylaşan tiplere uyuz oluyorum. Tursu yiyorsan otur ye resmini ne diye atiyorsun oraya. Yakinda wc de foto paylasacak insanlar sonra da rahatlamis hissediyor yazacaklar o hale geldikFacebook kullanmıyorum. Ama kullandığum sıralarda möhtişim annelerden biri 5 yaşındaki kızının serumlu halini hastane odasından paylaşıp "kızım ateşli ishal,acillerdeyiz" diye yazmıştı.
O an gerizekalılığın da aslında kutsal olduğunu anladım.
Ula kızımız ateşlense serumlar takılsa,iğneler vurulsa canımdan can gider yaw. Eline telefonu alıp çocuğu çekip paylaşmak ne şuursuz. He tamam inandım çok üzülmüşsün.
Aynennn bende onu anlamiyorum. Her halini face de paylaşan tiplere uyuz oluyorum. Tursu yiyorsan otur ye resmini ne diye atiyorsun oraya. Yakinda wc de foto paylasacak insanlar sonra da rahatlamis hissediyor yazacaklar o hale geldik
sana yuh EDEP yahu.Yuh abartmayın
Asıl bu mesajla belli oldu hakeden
Ayıp ya hu
Derdinizi ciddi ciddi okuyordum taaa kii "hamile bile kalamamışken" yazdığınız yere kadar.
Nasıl bir insansınız ki "her b.ku bilenler " yanınızda hiç sorunları yokmuş gibi göründü gözüme.
Sahi hamile kalmayan, evlat sahibi olamayan insanlardan üstünlüğününüz nedir acaba sizce, bu neyin aşağılaması, neyin popo kalmasıdır acaba?
Buzzz gibi soğudum sizden, bütün mağduriyetiniz gitti gözümde.
oda var malesef geçenlerde burda okumuştum, srnin için arayıp buldumAynennn bende onu anlamiyorum. Her halini face de paylaşan tiplere uyuz oluyorum. Tursu yiyorsan otur ye resmini ne diye atiyorsun oraya. Yakinda wc de foto paylasacak insanlar sonra da rahatlamis hissediyor yazacaklar o hale geldik
Suan soktayimmmm :)))) yakinda arkadaşların bu pozlarini görürüz :)))) bi insan gunde 24 durum bilmem kac foto paylasirmi ? Ben kapattim face kullanmıyorum. Mahremiyet sifir orda :))) ama şoke oldummmm su fotolara hahahahahoda var malesef geçenlerde burda okumuştum, srnin için arayıp buldum
http://www.odaii.com/haberler/sosya...kiskolarini-yaparken-fotograf-cektiren-kizlar
Yuh oha. Korkuyorum artık ben bu dünyadan.oda var malesef geçenlerde burda okumuştum, srnin için arayıp buldum
http://www.odaii.com/haberler/sosya...kiskolarini-yaparken-fotograf-cektiren-kizlar
Suan soktayimmmm :)))) yakinda arkadaşların bu pozlarini görürüz :)))) bi insan gunde 24 durum bilmem kac foto paylasirmi ? Ben kapattim face kullanmıyorum. Mahremiyet sifir orda :))) ama şoke oldummmm su fotolara hahahahah
bunların hepsi yabancı heralde türkiyeye gelmez inşallah bu kadarıYuh oha. Korkuyorum artık ben bu dünyadan.
oda var malesef geçenlerde burda okumuştum, srnin için arayıp buldum
Derdinizi ciddi ciddi okuyordum taaa kii "hamile bile kalamamışken" yazdığınız yere kadar.
Nasıl bir insansınız ki "her b.ku bilenler " yanınızda hiç sorunları yokmuş gibi göründü gözüme.
Sahi hamile kalmayan, evlat sahibi olamayan insanlardan üstünlüğününüz nedir acaba sizce, bu neyin aşağılaması, neyin popo kalmasıdır acaba?
Buzzz gibi soğudum sizden, bütün mağduriyetiniz gitti gözümde.
sana yuh EDEP yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?