Her b.ku bilen insanlar...

canım toplum olarak hamile kadınlara ilgili davranmayı seviyor bizim millet.kötü niyetten değildir yani.

İnsan konu açmaya korkacak ya bu ne böyle nasıl yaklaşımdır beddua bile var. "Bence boşanın" yorumu yok ama çok baktım bulamadım da ben mi görmedim ki

Konu sahibi bu arada hamile değilim ama ablamın hamileliğinde de herkes karışmıştı ben bile sinir oluyordum ama emin ol iyi niyetten tamamen kötü niyetli olsalar hiç karışmazlar uyarmazlar bence.

Ben de sunu anlamiyorum yedigin tursuyu face e neden koyuyorsun?? Yani biraz mahremiyet lazim. Turşudan mahremiyet mi olur diyebilirsin. Ama yaşadığı herseyi sosyal medyaya resmini cekip koyanlara gicik oluyorum resmen. Oturup yeseydin senin tursu yedigini kimse bilmek zorunda değil ki..

istedigi cumleleri duymayinca 'ama soyle de oldu, boyle de oldu' diyerek, hakli cikmak icin konuya yeni seyler ekleyen konu sahibi insanlarin bilmisligi'nden girdi, kotu niyeti'nden cikti..
o yorum yapanlara seninle birlikte sallayalim istedin sanirim ama ı-ıh olmadi..
sosyal medya senin yasam alaninmis ya hani; belki yorum yapanlar icin de oyledir.. benim bildgm, biri foto ekler digerleri yorum yapar.. egomuz istedgmz sekilde tatmin olmayinca, millete kizmanin manasi yok..
Allah bebeginizle mutlu omur versin sana ve esine..

İyi yapmışsın ama görüldüğü üzere iyilikten maraz doğuyor.

Ben böyle insanlara en son ne halin varsa gör diyorum.
Ama öyle de yaranamıyorsun valla

Takıldığım bir sitede yazmıştım burayada aktarmak istiyorum. Hatta facebook adresimde de yazmıştım.
''Görgüsüzlüğün daniskası..'' Görmemişin facebook'u olmuş fotosunu koymuş '' diyorum ben buna..

Sosyal medyada paylaşım olmalı ama bu paylaşım yediğimiz, içtiğimiz, tuvalet zamanımız hatta aldığımız nefes olmamalı..

Facebook kullanan bir arkadaşım hamileliğinin her safhasını, ultrason görüntülerini hatta doğumun videosunu ve fotolarını, bebek emzirme fotolarını aklınıza ne varsa herşeyi paylaşmıştı..Millet her sabah elinde çekirdek '' bakalım bugün gündemde ne var? '' diye bekleyecek vaziyette idi..Ha Biri bizi gözetliyor evi ha facebook..Hiç farkı yok bence..

Elbette paylaşım olmalı ama bu kadarı abartı..Özel hayat denilen birşey var..'' Yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlat '' sözü facebookta hiçbir zaman yer bulamayacak bir söz..

Rastladığımız güzel fotoları, düşünceleri, fikirlerimizi paylaşabiliriz ama özeli asla diyorum..Özel hayat, kişiye özel olarak kalmadığı zaman değerini ve güzelliğini yitirir..''

Konu sahibi lütfen beni yanlış anlamayın. Sosyal medya sizin alanınız ve özel bir yeriniz olabilir ama insanlar öyle düşünmüyor. O yüzden sosyal medya artık leş. Bunun nazarı bile var bebeğinizi, özel hayatınızı, keyiflerinizi paylaşmamaya özen gösterin. Mutluluğunuzu çekemeyenler olur. Çok dikkatli olmak lazım.
Sağlıklı bir şekilde alın bebeğinizi kucağınıza gerisi Allah kerim.

Aklıma kaynanam geldi canim tuşu çekmişti benimde nerden baksaniz 400 gram salatalık tursunu yedim sonra bana çocuğun yüzü eğri eksi bisey olucak çok yersen demişti nasıl canim skilmisti. Ne alakası varsa işte cahillik başa bela :/ insanları anlmak kolay değil arkadaşım bosverrr..

bi tek paylaşmadığı bebeği yaptıkları an kalmış heralde

Emin olun sinir olmustur. Onun bekledigi yorum şu "Ay ne tatli bebek. Canim Allah bagislasin cok tatli bir bebisin var :)))))" bunu diyenlerde yarin birgun ayni yorum kendine gelsin diye boyle yorum yapiyor zaten. Ama siz dogrulari soyleyince cok bilmis oluyorsunuz.

Olursa olsun valla. Ben çocuk için söyledim anası ne düşünürse düşünsün :) söylemesem vicdan azabı çekerdim çünkü bilmiyor belli. Bilse zaten koymaz çocuğun önüne.

Her şeyin aşırısı zarar, tabii ki insanlar mutluluklarını, evlatlarının özel günlerini vs. paylaşsınlar ama bazen bakıp bakıp " ya belki her anınızı da merak etmiyoruzdur" dediğim çok insan var. Örneğin " x karnı acıkmış hissediyor, y sıcaktan bunalmış, z karnını doyurdu" haberleri çöp bana göre. Acıkmış, yemek yemişsin paylaşacak ne özelliği olabilir!

Tuvalet ihtiyacı gibi birşey onun içinde durum güncellesinler bari..
X kakasıni yaptı mutlu hissediyor.
Y çiş yaptı 3kilo sıcti.
Z kabız olmuş.
W ishal olmuş
Ahhahahhaah

Tuvalet ihtiyacı gibi birşey onun içinde durum güncellesinler bari..
X kakasıni yaptı mutlu hissediyor.
Y çiş yaptı 3kilo sıcti.
Z kabız olmuş.
W ishal olmuş
Ahhahahhaah

Facebook'a unlike geliyormuş gelsin gelsin basıcam hepsine unlike'ı laamoura regl oldu şeytan hisssediyor diye durum güncelliycem sonra da

tuz zararlı gercekten balon gibi şişersin sonra..
amann şişersen de sen şişersin dimi, nıye bu kadar dert ettın kı?
bana da dıyen oluyor bazen çok da tıınnn yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…