- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
canım toplum olarak hamile kadınlara ilgili davranmayı seviyor bizim millet.kötü niyetten değildir yani.Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
Yok bu kusmalar iyi değil, bebeğe çok zarar verirsin, yok çok kilo alma!
Yok her şeyi yeme! S.... i....! Ayyyy gına geldi!!!!
Ben de sunu anlamiyorum yedigin tursuyu face e neden koyuyorsun?? Yani biraz mahremiyet lazim. Turşudan mahremiyet mi olur diyebilirsin. Ama yaşadığı herseyi sosyal medyaya resmini cekip koyanlara gicik oluyorum resmen. Oturup yeseydin senin tursu yedigini kimse bilmek zorunda değil ki..Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
Ben olsam He der geçerdim.
Dur ben de bi bilmislik yapayım.
Hamileyken bu kadar stres iyi değil bebeğe zarar verirsin mazallah
Geçen bir arkadasım foto koymuş. 7 aylık bebeğinin önüne doldurmuş çilekleri çocuğun ağzı yüzü Çilek olmuş nasıl yiyor. Oysa Çilek alerjendir ve 1 yaşına kadar yasaktır. Söylemeyeyim mi yani? Söyledim valla.
Aklıma kaynanam geldi canim tuşu çekmişti benimde nerden baksaniz 400 gram salatalık tursunu yedim sonra bana çocuğun yüzü eğri eksi bisey olucak çok yersen demişti nasıl canim skilmisti. Ne alakası varsa işte cahillik başa bela :/ insanları anlmak kolay değil arkadaşım bosverrr..Kızlar selam,
Amannnn....
bi tek paylaşmadığı bebeği yaptıkları an kalmış heraldeTakıldığım bir sitede yazmıştım burayada aktarmak istiyorum. Hatta facebook adresimde de yazmıştım.
''Görgüsüzlüğün daniskası..'' Görmemişin facebook'u olmuş fotosunu koymuş '' diyorum ben buna..
Sosyal medyada paylaşım olmalı ama bu paylaşım yediğimiz, içtiğimiz, tuvalet zamanımız hatta aldığımız nefes olmamalı..
Facebook kullanan bir arkadaşım hamileliğinin her safhasını, ultrason görüntülerini hatta doğumun videosunu ve fotolarını, bebek emzirme fotolarını aklınıza ne varsa herşeyi paylaşmıştı..Millet her sabah elinde çekirdek '' bakalım bugün gündemde ne var? '' diye bekleyecek vaziyette idi..Ha Biri bizi gözetliyor evi ha facebook..Hiç farkı yok bence..
Elbette paylaşım olmalı ama bu kadarı abartı..Özel hayat denilen birşey var..'' Yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlat '' sözü facebookta hiçbir zaman yer bulamayacak bir söz..
Rastladığımız güzel fotoları, düşünceleri, fikirlerimizi paylaşabiliriz ama özeli asla diyorum..Özel hayat, kişiye özel olarak kalmadığı zaman değerini ve güzelliğini yitirir..''
Konu sahibi lütfen beni yanlış anlamayın. Sosyal medya sizin alanınız ve özel bir yeriniz olabilir ama insanlar öyle düşünmüyor. O yüzden sosyal medya artık leş. Bunun nazarı bile var bebeğinizi, özel hayatınızı, keyiflerinizi paylaşmamaya özen gösterin. Mutluluğunuzu çekemeyenler olur. Çok dikkatli olmak lazım.
Sağlıklı bir şekilde alın bebeğinizi kucağınıza gerisi Allah kerim.
Sormayın, bu az bile. Şimdi çocuğu paylaşmıyor yüzünü kapatıyor. Öğrendiğime göre çocuk şiddetli bir hastalıktan geçiyormuş. Şimdiki yazıları çocuguna hep dualar istemesi.bi tek paylaşmadığı bebeği yaptıkları an kalmış heralde
Geçen bir arkadasım foto koymuş. 7 aylık bebeğinin önüne doldurmuş çilekleri çocuğun ağzı yüzü Çilek olmuş nasıl yiyor. Oysa Çilek alerjendir ve 1 yaşına kadar yasaktır. Söylemeyeyim mi yani? Söyledim valla.
Olursa olsun valla. Ben çocuk için söyledim anası ne düşünürse düşünsün :) söylemesem vicdan azabı çekerdim çünkü bilmiyor belli. Bilse zaten koymaz çocuğun önüne.Emin olun sinir olmustur. Onun bekledigi yorum şu "Ay ne tatli bebek. Canim Allah bagislasin cok tatli bir bebisin var :)))))" bunu diyenlerde yarin birgun ayni yorum kendine gelsin diye boyle yorum yapiyor zaten. Ama siz dogrulari soyleyince cok bilmis oluyorsunuz.
Her şeyin aşırısı zarar, tabii ki insanlar mutluluklarını, evlatlarının özel günlerini vs. paylaşsınlar ama bazen bakıp bakıp " ya belki her anınızı da merak etmiyoruzdur" dediğim çok insan var. Örneğin " x karnı acıkmış hissediyor, y sıcaktan bunalmış, z karnını doyurdu" haberleri çöp bana göre. Acıkmış, yemek yemişsin paylaşacak ne özelliği olabilir!
Tuvalet ihtiyacı gibi birşey onun içinde durum güncellesinler bari..
X kakasıni yaptı mutlu hissediyor.
Y çiş yaptı 3kilo sıcti.
Z kabız olmuş.
W ishal olmuş
Ahhahahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?