- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi CennetKokusu_
Ülkemizde herkes her şeyi en iyi bilir lütfen öyle demeyin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediği turşunun fotosunu koyan insanlar...
Facebook'a unlike geliyormuş gelsin gelsin basıcam hepsine unlike'ılaamoura regl oldu şeytan hisssediyor diye durum güncelliycem sonra da
![]()
Hıyar mı acaba ?Alt metin filan mı arasak ?
![]()
çok ayıp hıyar fakan
![]()
Amannn takma kv banada limon yersem çocuğun eriyceğini söylemişti hiçte bişi olmadı:) olay konudan kopmaya başladı. Ben yapılan yorumların gereksizliğini vurgulamaya çalışırken buradan da yorumlar geliyor. Tuzun zararını biliyorum, kilo almanın zararını biliyorum. Bahsettiğim şey bu konularda bilgi sahibi olup olmamak değil.
örnek vereyim; bir kadın görürsünüz 150 kilodur ayy şuna bak kilolu dersiniz ama bilmezsiniz ki o kadın şeker hastasıdır kilo veremiyordur. bunun gibi işte. daha net olabildim umarım![]()
Ay koptum bağlayın gıAmannn takma kv banada limon yersem çocuğun eriyceğini söylemişti hiçte bişi olmadı
Sadece kendinin miCanım mantı çekti ya, kendi kendimin canını çektirdim![]()
Hamile de değilim ki kocişim yapsınSadece kendinin mi![]()
Allah şifasını versin.Sormayın, bu az bile. Şimdi çocuğu paylaşmıyor yüzünü kapatıyor. Öğrendiğime göre çocuk şiddetli bir hastalıktan geçiyormuş. Şimdiki yazıları çocuguna hep dualar istemesi.
Hamileyim deyip adamı gaza mı getirsemHamile de değilim ki kocişim yapsın![]()