• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her b.ku bilen insanlar...

Facebook'a unlike geliyormuş gelsin gelsin basıcam hepsine unlike'ı :KK53: laamoura regl oldu şeytan hisssediyor diye durum güncelliycem sonra da :KK62::KK48:

Hepinize unlike on sebebi hormonlarla ilgili diye de foto at.
Ayyy aklıma çok pis birşey geldiği :KK70: :D

:) olay konudan kopmaya başladı. Ben yapılan yorumların gereksizliğini vurgulamaya çalışırken buradan da yorumlar geliyor. Tuzun zararını biliyorum, kilo almanın zararını biliyorum. Bahsettiğim şey bu konularda bilgi sahibi olup olmamak değil.
örnek vereyim; bir kadın görürsünüz 150 kilodur ayy şuna bak kilolu dersiniz ama bilmezsiniz ki o kadın şeker hastasıdır kilo veremiyordur. bunun gibi işte. daha net olabildim umarım :P
Amannn takma kv banada limon yersem çocuğun eriyceğini söylemişti hiçte bişi olmadı

Amannn takma kv banada limon yersem çocuğun eriyceğini söylemişti hiçte bişi olmadı
Ay koptum bağlayın gı :KK53:

Limon yersen çocuk nasıl erirmis asitli olduğu için mi hahahaha :)

Yalnız şimdi bi böyle saçma şehir efsaneleri var bir de gerçekten zararlı olan şeyler hakkında uyarmak var.ikisi aynı kefede değil.

Bnde kizima hanileyken, bi arkadas gecenin 12 sinde "kocişimle balık keyfimiz" basligi altinda, onunde ki cillop gibi balik tabagini cekip koymustu face'e.. Ah nasil canim cekti.. Esimde o gun pert olmustu uyuyodu, kiyamadim uyandirmaya da isteyemedim de.. Ya soyle dusunuyorum ben. Benim paylastigim bi yiyecek fotografini gorup de kimsenin o yiyecegi caninin cekmesini istemem.. Bu beni dehset rahatsiz eder.. Bunun parayla pulla alip alamamakla bi ilgisi yok.. Benim cektigim balik tabagini gorup kimse o an of offf suna bak, olsada yesek demesin.. Cok rahatsiz edici. Bu yuzden yedigi tabagi cekip koyanlari anlamiyorum.. Hic bi zamanda anlayamayacagim

Sen face ye turşu fotoğrafı koymadan da ilk muhabbete seni akıl vererek darlayacak bir suru insan var. Bunlar saniyo ki ben nasılsam herkes oyle:KK47: ben merkezleri tavan yapmis ben hamilelik sikayetlerimi agzima alip bahsetmiyorum bile bana da ayni sekilde akil dagitiyorlar:KK53: Cocugum dogdugunda da boyle yaparlarsa :KK55:...supurgeme binecegim.

Facebook sosyal alanınız olabilir çoğu insanın öyle ama her gün açtığımda kocamla baş başa yemek diye resim görmekten, attığı adımı etiket yapmalarından, tabak tabak bunları yiyoruz biz yeaaa diye gözümüze gözümüze resim sokmalarımdan daral geldi yeminle!!!

yalnız kızlar her gördüğünüzü de canınız istemesin yahu.. facebook'a gelene kadar tv de, bilgisayarda reklamdan geçilmiyor.. benim de fb listemde bir sürü şey gördüm, hamileyken de görürdüm hiç "off negzel" dediğimi hatırlamıyorum.. can çekme olayını açıkçası ilk burada duydum..

Derdinizi ciddi ciddi okuyordum taaa kii "hamile bile kalamamışken" yazdığınız yere kadar.
Nasıl bir insansınız ki "her b.ku bilenler " yanınızda hiç sorunları yokmuş gibi göründü gözüme.
Sahi hamile kalmayan, evlat sahibi olamayan insanlardan üstünlüğününüz nedir acaba sizce, bu neyin aşağılaması, neyin popo kalmasıdır acaba?
Buzzz gibi soğudum sizden, bütün mağduriyetiniz gitti gözümde.:KK20:

Back
X