her bayram aynı kavga

En güzeli kalabalıklaşan dünyada yalnız kalmamak... ruhunu akrabalar lımanına çekip limon kolanyası eşliginde seher vaktı gözlerini açan şeker tadında bir bayram yaşamak ...

Bence şansızsın 3 gün göreceğine her gün görmek zorundasın.
Her gün gördüğün için zor gelmiyor,alışıyorsun artık.Tam tersi her gün görmeyen,uzakta olan daha mesafeli,daha soğuk oluyor birbirine karşı,yabancı gibi hissediyor.Anlaşamadığımız durumlar da olsa birbirimizin huyunu ,suyunu bildiğimiz için problem olmuyor.Gençken insan tahammülsüz oluyor da,yaş ilerledikçe daha iyi anlaşıyor ,boşveriyor ,önemsemiyor artık yaptıklarını.

Her gün gördüğün için zor gelmiyor,alışıyorsun artık.Tam tersi her gün görmeyen,uzakta olan daha mesafeli,daha soğuk oluyor birbirine karşı,yabancı gibi hissediyor.Anlaşamadığımız durumlar da olsa birbirimizin huyunu ,suyunu bildiğimiz için problem olmuyor.Gençken insan tahammülsüz oluyor da,yaş ilerledikçe daha iyi anlaşıyor ,boşveriyor ,önemsemiyor artık yaptıklarını.
Bende niyeyse tam tersi oldu gençken çok daha tahammülüyken, şimdi biri bir laf soktuğunu hissettiğimde ağzının ortasına indiresim geliyor. Karşılık veriyorum daha fazlasını eskiden olsa umrumda bile olmuyordu.

Bende niyeyse tam tersi oldu gençken çok daha tahammülüyken, şimdi biri bir laf soktuğunu hissettiğimde ağzının ortasına indiresim geliyor. Karşılık veriyorum daha fazlasını eskiden olsa umrumda bile olmuyordu.
Başkası için doğru da,kv olunca biraz daha sabır gerekiyor,yoksa eş ile araya problem de girebiliyor kv ile anlaşmazlıklarda,herkes aynı olmaz ama çoğu erkek eşinin annesine olan soğukluğunu problem yapabiliyor.

Şu gece yatısına kalma muhabbeti benim gibi bayram ziyareti sever birini bile sinir ediyor, ki gerçekten eğlenirim akraba ziyaretinde. Ama aynı evde on kişi, erkekler hizmet bekler, kadınlar köle zaten modunda...
Ki eşim bana yardım eder her zamanki gibi de çok bilmiş kişiler onu da beğenmeZ...
Herkes kendi evine of ya :)

Back
X