Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizdede durum aynı 3 görümce kocaları 3 er cocuk kaynım esi ve biz curcunaBizim evciller olmasa benimki de daha fazla kalır ama arefe akşamı gidip 2. gün sabah dönmeyi planlıyoruz, gitmeyin diye yapışmazlarsa ki genelde durun kahvaltı yapın öyle çıkın; ay öğle vakti şunu yiyin öyle çıkın, haydi 5 çayı yapalım, madem öyle yarın sabah çıkın gibi durumlar oluyor
İnsanlar da ne anlıyor bilmem bu kalabalıkta. Bayramda büyükler iyi güzel de, 3-4 aile çoluk çocuk yatacak yer yok bana fenalık geliyor.
valla icinde huzur olmaımı hic 1 saat bile iskence gibi geliyo insana hep isterdim bekarken kaynanam olsun gezelim tatillere gidelim deniz olur geziler olur hani öyle aman kaynanayla gezmicem diyenlerden degildim tam tersi gezelim eglenelim yemek sofraları kuralım ooo saattlerce cay keyfi yapalım ama yok kadını neresindne tutsam olmuyo etkiye tepki o yaptı ben yaptım zaten zerre aile görüsümüz uyusmuyodu bu zaman kadar hep esim icin gittim ama yok yani her gidisimde ilgi alaka sıfır sıfır sıfırrrBen de bayram temizliği yaptım kaç gündür,kv yaşlı olduğu için gelen çok oluyor.Bayram benim için yorgunluk demek,ama yine de seviyorum bayramları.Şeker reklamlarını hatırlayın,1 gün sıkın dişinizi
![]()
İyi ki bekarım
En çok bayram ve yıllık izin döneminde seviniyorum buna
ben annemlere gidiyorum
eşim de kendi annelerine
arefe günü gidiyoruz bayramın 2. günü gece tekrar evimize döneceğiz
3 gün ayrı durup ailelerde geçireceğiz bu bayram
bide 3 görümce kocaları 3 er tane cocukları kaynım esi ve biz düsünün yani o mutfagın halini kaynanam damatları pasa ilan eder kaynım ve esim pıs gibi oturur bende esime yönelik laf oldumu hayatta durmam carparım lafı o yüzden cehennem evi 4 sinemalarda diyorum her bayram :)))
Aynı ben çıkıyorum yukarı bayramlasiyoruz belkim bi şeker fln tutar gönlü olursa saat 2 ye kadar bakışıp dururuz yemek fln hak getireNe kadar şanslıymışım ben.Benim kv üst katımda oturduğu için o tür problemler yaşanmaz
![]()
Bizim evciller olmasa benimki de daha fazla kalır ama arefe akşamı gidip 2. gün sabah dönmeyi planlıyoruz, gitmeyin diye yapışmazlarsa ki genelde durun kahvaltı yapın öyle çıkın; ay öğle vakti şunu yiyin öyle çıkın, haydi 5 çayı yapalım, madem öyle yarın sabah çıkın gibi durumlar oluyor
İnsanlar da ne anlıyor bilmem bu kalabalıkta. Bayramda büyükler iyi güzel de, 3-4 aile çoluk çocuk yatacak yer yok bana fenalık geliyor.