• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her bayram ayrı huzursuzluk

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
merhaba arkadaşlar bugun canım çok sıkkın yine 2 senelik evliyim 2 aylıkta bir kızım var klasikte bir kayınvalidem. hiç istemedi beni ogluna yakıştıamadı,bugüne kadar ailemi saymadı bayramlarda bile görüşmediler yeri geldiğinde .... Sadece
2 sene sonra evime bebegimi görmeye geldi. Hep eltimle karşılaştırıldım eşim tepkiler verdi annesine bazen görüşmedi bazen sert uyardı olmadı o yinede sessiz sessiz işledi beni canımı acıttı sivri diliyle.Şimdi eltim 2 aydır i annesinin evinde geçinemiyorlarmış kayınvalideyle. Oysa çok memnundu 5 senedir hep överdi bize göre ailesini gelinini... şimdi 3 güne bir bizi arıyor ve gelinini sürekli bana kötülüyor kız babası annesi söle olur böle olur diye kendinin kızı yok... Eski konuları acarak kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabına laflar söylüyor 2 oglundanda kızımdada imtihan oluyorum ben dedi şimdi imtihan oluyorum yeri gün gelecek ben izleyecegim hepsini dedi... 2 oglu dediğinin biri benim eşim... hep iğneleme hep laf bayrama gitmek istemiyorum ona eşimde ben gene konusurUm benı yanlız bırakma diyor ama içim el vermıyor. Küs barıs küs barış 2 senede hiç birşey değişmedi görüşüp görüşmemekte kararsız kaldım eşim gitsin çocuguda gösterim 2 gün kalım diyor eşimle ayrı yataklarda yatmayı göze almalımıyım bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
kayınvaliden arayıp elitini kesiyomuşya dinleme tatlım tepkini göster mesafeni koy. Saolsun eşin en azından biliyor annesinin ne olduğunu sen eşine bak gerisini boşver... Madem eşin ısrar ediyor sen bilirsin ama bir günlüğüne git mesafeli ol eltini kesmesine dert yanmasına izin verme malum çocuğunda var çocuğunla ilgilen eşinle ilgilen... Bende kayınbabadan dertliyim beni hiç sevmedi herşeyime söyleniyor ama eşimin hatrıma kandilde bayramda aradım şimdi bu bayram aramıycam beni aramayan adamı aramam diyorum ama eşimede kıyamıyorum... Nedir bu eşlerimizin ailesinden çektiğimiz Rabbim ıslah etsin onları....

eşimin ve benim ailem aynı şehirde biz uzaktayız şimdi bayram diye gidiyoruz ben annemlerde kalıcam eşimde annesinde ah keske tatlı atışmalar olsa sözleri... ama küfür hakaret kavga hersey var işin içinde yüregim kaldırmıyor artık kayınvalidenin laflarını eşime asla kıyamıyorum yazıkkk çok yazıkkk ama ne yazıkkı bayramlarda ayrı yataklarda yatacagız sanırım bu beni üzüyor ben her bayram strese giriyorummm offffff offff

bizimde öğle bizimkilerle eşim taraf aynı şehirde yazları 10 günlüğüne gideriz eşimle aramı 3 ay düzeltemem inan ailem bayramda çağırıyor izinler kapandı izin yok diyorum hiç gidesim gelmiyor bence bir otel tutun orda kalın geceleri sabahtan annene gidersin gece otelde buluşursunuz birde eşin gelip sizde kalmıycakmı senin ailenin suçu ne sen oraya gitrmiyorsun diye...

eşim annemlerde de kalacak sanırım bu konuda sorun yok :( sorun kayınvalidem cocuga cok düşkünmüş gibi davranıyor 9 ay boyunca bir defa nasılsın diye aramadı hamile halimi görmedi ama dogunnca kıymete bindi.Ben simdi oraya eşimi yanlız gönderecegim için eşim üzülüyor tabi bende... ama ne yapabilirim huylu huyundan vazgeçmiyor bayramda gitmessem işlerin kopacagını bir daha aranın düzelmeyecegini söylüyor eşim. otel fikri olmaz canım küçüçük ilçe millet bizi topa tutar

üzülmekte haklısın benim fikrim madem herşeyin farkında olan seni savunan bir eşin var bırak k.valide ne yaparsa yapsın eşinin yanında ol yanlız bırakma dişini sık dört güncük... çok şanslısın burada hergün herkez bi sıkıntısını yazıyo okumuşsundur eşinden bu desteği gören çok az kadın var ama o kadın için eşmden ayrı kalmam ben olsam o da annesi ne yapsın vicdanlı adam demekki aman üç günlük dünya yarın bigün ölüm var sen ne denirse kulak asma eşini yanlız bırakma bence canım:)

Back
X