- 20 Temmuz 2015
- 208
- 101
- 23
- Konu Sahibi nukte-i pira
-
Aynen. Artık bu durumdan çıkmak istiyorum. Bebeğin 4 ekim doğumlu hımm? benimki de 3 ekim :) Dikiş kursu için online başvuru yaptım. Sayı yeterse hafta sonu gitmek istiyorum eşim baksın oğluma, ben kafa dağıtayım istiyorum. O da onay verince şimdi kursun açılmasına dua ediyorum. Kredi borcu var olmasa temizlik için falan yardımcı birini istiyorum ama olmuyor. Hafta içi işte, hafta sonu temizlik ve bebekle geçiyor. Uykusuzluktan bitap düşüyorum çoğu zaman. Dediğin gibi, sarkmalar, çatlaklar 6-7 kilo fazlası da zaten bozuk olan sinirleri tetikliyor. Başka bir şeyler yapmalı ama ne?
Canım yazını okuynca sanki beni anlatmşsın gbi geldi bende normal doğum yaptm şkür çok zor olmadı dikişlerim hemen düşmedi kanamam 2 ay sürdú ne hasta bezi ne çocuk bezleri yetmedi suan benim oglumda 11 aylık dogdugundan beri uyku problemi var hala çekiyorum bünyesi çok zayf çok hasta oluyor diş çkarması ayri bi sorundu dur durak bilmeyen 5 dk yernde otrmayan bi çocuk hala da zorla yemek yediryorum emmeyede devam ediyoruz tabi bende kendimi çok yıpranmş issedyorum kilom 70 ve hç memnun deglm halimden çatlaklarm var sarkmalarm var yaşım ise 21 bzen eşten kvalide tarafndanda sıkıntlarm oldu bzen bi iş tutsun elim diyorum çabalym bşeyler yapim para kazanıym diyorum sadce eşimin verdgı bzen yetmyor ama oda olmuyor dikiş kursna gdim diyorum kvalde hem gt diyor çocuga bkarm diyo hemde bütn gün gdemezsin çock durmaz diyor o bna 2li oynuyor bende okadar bunaldm ki mtlu olmaya çalşyorum ama olamyorum hep bi eksiklik hssedyorum yorgunluk hssediyorum biz kadnlarn isı çok zoorr
Bende çok biktim herşeyden kendimden kizimin şükür varlığı yokluğu belli değil herşeye alınır oldum ağlar oldum KV çok kilo al-Din yoksa hamilemisin diye moralimi bozuyo spora yazılım diyorum onada çocuğun durmaz bütün gün diyor böle giderse kocan dışarıdaki kızlara heveslenir diyor acayip ikili oynuyor ha bide yok yok sen bakamiyon bu çocuğa bu çocuk zayıf kaldı hiç ilgilenmiyon vs şeyler söylüyor piskolojim aşırı bozuk
Sizin bebeğiniz ne kadarlık?
Bu KV tipini de anlamıyorum hiç. Çok şükür ben KV yönünden çok şanslıyım. Karışmaz hiçbir şeye, bebeğime de maaşallah çok güzel bakıyor.Çalışıyorum. Bebeğim de haftanın 5 günü babannesinde. Allah bin kere razı olsun.
Boyu kilosu normal sınırlardaysa takmayın kafanıza. Her bebek ayrı. Maaşallah benim oğlan obur ama zayıf. hiç de takmıyorum. söyleyen oluyo arada zayıf diye; evet zayıf ama biz memnunuz böyle diyorum.
Benim kizim 7 aylık canım ben hiç şanslı değilim bebeğine çok zayıf sen bakamiyon diyo sanki ben onun üvey annesiyim .s banada göbeğin çok çıktı kilo al-Din yoksa hamilemisin diyo yok diyorum inanmıyor test çubuğu alakda bakak diyo sen böle gidersen kocan dışarıdaki zayıf kızlara bakar diyo artık ne kadar etkilendiysem sürekli ruyama giriyo kocamin beni aldattigi
KV ile birlikte mi yaşıyorsunuz?
Böyle fesat insanlara da çok kızıyorum. Belki adamın aklında yok "başkalarına bakar" deyip onun aklına sokuyor. Eşin ona buna baksa, hemen kendini haklı çıkaracak işte; sen kendine bakmıyorsun diye.
Sende eşinle ilgilenmeye çalış, bebekle hayat altüst oluyor evet; ama anne olmaktan önce kadınız. Eşine fırsat verme. Hele kaynana hiç verme o fırsatı. Göbeğini kapatan, kamufle eden kıyafetler giy, bebeğinden vakit buldukça da mekik falan çekip göbeğinden kurtul :)
kıyamamm. çok bunalmışın. sabır canım sabır. e bi de beni düşün. 23 yaşında 3.ye hamileyim. ama inan çok mutluyumTabii ki beterin beteri var. Ama yıpratıcı bir süreç çocuk. İşin içine çalışma hayatı, 3. kişiler, sağlık problemleri girince de çekilmez olabiliyor. Benim eşim kadar yardımcı koca da sanmıyorum, yoktur. Allah bin kere razı olsun o konuda. Mesele çocuğuysa akan su duruyor.
ee senin durum en kötüsü be kuzum. ev ev üstüne olmuyor. kv me aşık olmama rağmen asla onunla oturmamBenim oğlum da beni çok yıprattı çok huysuz çok sinirli hele de dişlr çıkıyo tekrar mahvoldum iyice bitirdi beni bide kv kp le oturuyorum her şeye karışıyorlar oğlum kızıp ağladığında hemen kucagımdan alıyorlar benim sakinleştirmeme izin vermiyorlar artık oğlumun gözünde kötü anne kalmaktan korkuyorum çünkü onu severek sakinleştirmeme fırsat vermediklerinden eşimde yardım ediyor ama bazen ise o da eziyo bi düştümü sanki ben itmişim gibi bağırıyor bunlar da beni bunaltıyor bu hafta dikiş kursuna başladım 2 gün gidicem kafamı dağıtırım biraz kv bakarım dedi ama bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?