Her erkek aldatır mı?

Merhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Mesela sevgilimle ciddi düşünüyoruz.Kendisi kızlarla mesafeli birisi.resimlerde filan da çok yakın durmuyor ilklerde bana karşı da çok cekingendi ama yine de yanılmak istemiyorum.
Bu bir değerlendirme ölçutü olabilir mi güven konusunda
Herkes aldatmaz. Beyinsel bozukluğu olan birisi aldatır.

Aldatma eylemi tek taraflı olan birşey olmadığına göre, kadınlar da erkekler kadar bunun içerisinde. Ya evli bir erkekle birlikte olarak yada kendi de evliyken eşini aldatarak. Siz nasıl bu kadınlar içinde değilseniz, aldatan tarafta olmayan bir sürü erkekte var.

Her erkek aldatır lafı, bu savunma hatta aklama düşüncesinin ürünü. İtimat etmemek lazım.

Her erkek aldatmaz her kadın aldatmayacagi gibi. Sonuçta erkekler kadinlarla aldatıyor.
Kadınlar neden daha az aldatır hiç düşündünüz mu hep korkudan. Siz de o korkuyu vereceksiniz adama . Ondan sonra sıkıyorsa aldatsin . Ha korku deyince hemen tek bir şey gelmesin aklınıza korku cesiti çoktur. Bırakılma korkusu kalp kirma korkusu zarar görme korkusu anne baba korkusu, rezil olma korkusu, Allah korkusu bu böyle surer gider.
Onda korku varsa aldatmaz...

Ama benim karım beni bırakmaz ben ne halt yesemde diye düşünen bir erkekse her zaman aldatır.

Korkuları sorgulamak gerek...

Aldatmak cinsiyet değil şeref meselesidir. Şerefi olan aldatmaz 🤐

Evet zaten samimi olanlar aldatir demek istemedim.
Yani o şekilde mesafeli olması iyi bir sey mi anlamak istiyorum.mesela mesafeli kızlarla ama onla tanıştığımızda iş cevresindeki kız erkek birçok kisi ekliydi.bu durumu da kıskankıyorum biraz
"Elinde değilmiş aşık olmuş" diye bir konu var.Bu forumun meşhur konularından,hatta gazeteye çıkmış bir olay.Orada ki Adam da çok efendi biriymiş ama karısını aldatmıştı.O konuyu okuduktan sonra efendi erkeklerden bile emin olamıyorum artık.Beni baya etkilemişti

Öyle biri olsa zaten sevgilim olarak yanımda olmaz.Aslında sorun hastanedeki bir kızın onun sevgilisi olduğu halde ona mesajlar attığını sevgilim gelip bana söylediginde oldu.zaten uzun bir mesajlaşma olmamıstı ve o böyle bir durumu başkasından duyup da yanlıs anlamamam için bana kendisi söylemek istedigini belirtti ve mesajlaşmada da tavrı netti.
Ama yine de çevresindeki kızlardan rahatsızım biraz
O Kızları yok et bence :) hepsi ölsün rahat edersin dimi kıskanman için hiç bir sebep yok çevresinde dişi sinek olması bile yeterli özgüvenin yok bu güven meselesi değil yani senin kendi içinde sorunun var kızlar da güzelse iyice köpürüyorsundur

her erkek aldatiyor diye dusunenler nasil yasiyorlar hayret,
sadece es degil ki erkek olan,
o zaman baban da anneni aldatiyor, amcan yengeni, kardesin esini vs vs, hepsinden toptan sogumak lazim gelmez mi ???

sevgilinize guvenmiyorsaniz o ayri degerlendirilir de,
her erkek dediginizde kumeye giren kisilere gercekten ayip etmiyor musunuz ?
Sahsen ben erkek olsam, karsimda bir kadin boyle dese "hadi oradan sen herkesi kendi sevgilin gibi karaktersiz mi sandin gulum" derim.

Nasil ki kadin soyledir boyledir diyenlere kiziyorsak, erkeklerin hakkini da korumak gerekiyor su konuda, yaziktir la :rolleyes:

O Kızları yok et bence :) hepsi ölsün rahat edersin dimi kıskanman için hiç bir sebep yok çevresinde dişi sinek olması bile yeterli özgüvenin yok bu güven meselesi değil yani senin kendi içinde sorunun var kızlar da güzelse iyice köpürüyorsundur

Kızların güzelliği ile ilgili bir durum değil.sadece erkeklerin kariyeri peşinde oldugunu düsündügüm birkaç kızın,benimle sevgili olduğunu bildiği halde hâla sevgilime mesaj atarak konusmaya calısmaları ve sacma iltifatları.
Sevgilim kendi halinde birisi dediğim gibi.onun da niyeti olsa zaten bu durumu benden saklardı gizli saklı konuşurdu onlarla ama bu tarz durumları gelip anlatıyor hemen.

Kızların güzelliği ile ilgili bir durum değil.sadece erkeklerin kariyeri peşinde oldugunu düsündügüm birkaç kızın,benimle sevgili olduğunu bildiği halde hâla sevgilime mesaj atarak konusmaya calısmaları ve sacma iltifatları.
Sevgilim kendi halinde birisi dediğim gibi.onun da niyeti olsa zaten bu durumu benden saklardı gizli saklı konuşurdu onlarla ama bu tarz durumları gelip anlatıyor hemen.
Şöyle düşün evlendin ve -umarım olmaz ama- aldatıldın diyelim.En kötü ne olabilir ? Boşanırsın,biraz üzülürsün sonra hayatına başka bir girer yani sokağa çıktığımızda bize araba çarpabileceğini bilerek çıkıyoruz değil mi ? Ama dikkatli olduğumuz sürece çarpmaz.Kendimize,ilişkilerimize dikkat ettiğimiz sürece böyle bir durum olmaz.Oluyorsa da karşı tarafın ayıbıdır der konuyu kapatırız

Merhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Mesela sevgilimle ciddi düşünüyoruz.Kendisi kızlarla mesafeli birisi.resimlerde filan da çok yakın durmuyor ilklerde bana karşı da çok cekingendi ama yine de yanılmak istemiyorum.
Her erkek aldatmaz

Aldatmayan erkek yoktur tercih edilmeyen erkek vardir

Aldatmak karakter ve vicdan meselesi
Kızlarla mesafeli olmak bir güven ölçütü değil
Ancak evet aldatmayan erkekler var

Neleri aldatmaya kattığımıza da bağlı, sadece cinsellik açısından bakarsak bana göre her erkek aldatmaz. Kaybedeceklerinin farkındaysa cesaret edemez zaten.
Birini beğenmesi, birinden etkilenmesini aldatma olarak görüyorsak bunun olabilirliği daha yüksek... ama işte bunu da biz kadınlar pek bilemiyoruz. Özellikle beyinde olup biten beyinde kalıyorsa...

Back
X