- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bakışlarından tavırlarından anlarsın.Her erkek aldatır desek evlenemeyiz de.Her erkek aldatmazMerhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Mesela sevgilimle ciddi düşünüyoruz.Kendisi kızlarla mesafeli birisi.resimlerde filan da çok yakın durmuyor ilklerde bana karşı da çok cekingendi ama yine de yanılmak istemiyorum.
Bu bir değerlendirme ölçutü olabilir mi güven konusunda
Bu yeterli bır cevap olmus üstüne yazamadımHer kadin aldatir mi?
Aldatma mevzusu karakter sorunudur , genelleme yapilamaz
Karaktersiz olan cinsiyeti onemli degil aldatir , bu kadar basit
Ben katılmıyorum ülkemizde erkekler daha çok aldatıyor ataerkil bir toplum olduğumuz için tabiKadınlarla erkekler arasında aldatma oranı açısından pek bir fark yok aslında. Sadece erkekler daha rahat olduklarından daha kolay yakalanıyorlar. Bu konularda genelleme yapmayı çok saçma buluyorum. Nasıl her kadın aldatmıyorsa her erkek de aldatmıyor.
Evet kadınlar aldatan kadın damgası yemekten,toplum içinde küçük düşmekten korkuyor ama erkeklerin çoğunda böyle bir korku yokBen katılmıyorum ülkemizde erkekler daha çok aldatıyor ataerkil bir toplum olduğumuz için tabi
Kadınlar da aldatıyor evet ama yüzdeye vurduğumuzda erkek daha çok aldatıyor
Yakalanmayan tonla erkek var
Ben katılmıyorum ülkemizde erkekler daha çok aldatıyor ataerkil bir toplum olduğumuz için tabi
Kadınlar da aldatıyor evet ama yüzdeye vurduğumuzda erkek daha çok aldatıyor
Yakalanmayan tonla erkek var
Evet kadınlar aldatan kadın damgası yemekten,toplum içinde küçük düşmekten korkuyor ama erkeklerin çoğunda böyle bir korku yok
Her erkek aldatmaz her kadın ne kadar aldatırsa erkekler de o kadar aldatır.Merhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.
Mesela sevgilimle ciddi düşünüyoruz.Kendisi kızlarla mesafeli birisi.resimlerde filan da çok yakın durmuyor ilklerde bana karşı da çok cekingendi ama yine de yanılmak istemiyorum.
Kadın severse kolay kolay aldatmıyor zatenEvet kadınlar aldatan kadın damgası yemekten,toplum içinde küçük düşmekten korkuyor ama erkeklerin çoğunda böyle bir korku yok
İşte bu dediğiniz sebeplerden dolayı erkek daha çok aldatır diyebiliyorumAldatma konusunda net bir araştırma yapmak biraz güç. Çünkü tamamen insanın söylemine bağlı olarak ele aldığımız için aldattığı halde saklayan da olabiliyor, saklamadan söyleyen de. Yüzdeye vurmamız ortaya çıkmasına bağlı yani açıklayıcı olabildim mi bilemiyorum. Genel araştırmalara değil ancak psikoterapi müracaatlarına baktığımızda her iki çiftten birinde mevcut ilişkisi dışında ilişki olduğunu görüyoruz. Kadın-erkek oranları da neredeyse eşit, bunu söyleyebilirim.
Evet bu doğru. Kadın ve erkeğin yetiştirilişine bağlı olarak ciddi farklar görüyoruz. Erkek eğitilirken kadınlarla sık sık ilişkiye girmesi iyi bir şey olarak görülürken, hatta çevresi tarafından desteklenirken kadın için sık sık erkek arkadaş değiştirmesi hoş karşılanan bir şey değil. Aldatan erkeğe dışarıdan pek bir baskı olmaz, aldatan erkek o yüzden kendini açarken daha rahattır. Aldatan bir erkek karısıyla da sevgilisiyle de sevişebilir ama kadınlarda bunu pek görmeyiz. Kadın aldatıyorsa genelde kocasıyla sevişmez, içi almaz. Ya kocasıyla ilişkisini keser ya da sevgilisiyle devam eder ama ikisini aynı anda yapmakta çok zorlanır.
Evet kesinlikle ölçüt kızlarla samimi erkekler aldatıyor bence mesela benim sevgilimMerhaba arkadaşlar.gecmiste güven sorunu yaşamasam da arkadaşlarımın yaşadıklarından gördüğüm kadarıyla erkeklerin çogunun gözü dışarıda gibi geliyor.evlenseler bile aldatan erkekler var malesef.Peki hepsi böyle midir sizce?yani düzgün erkek yok mudur kendi halinde olan.