Her erkek aldatır mi?

çoğu aldatır evet..ama bu tamamen karakter meselesi..eğer hamuru bozuksa dünyanın en mükemmel kadınına sahip olsa bile aldatır o potansiyele sahip %90ı..

Hepsi aldatırmı bilmem ama benimki aldatırsa anında terkederim evlenmeden önce söylediğim bişeydir bu,şiddet ve hakarette bunun içine dahil zaten bi erkek aldatmıyorsa şiddet hakaret yoktur bi ilişkide diye düşünüyorum,istisnalar olabilir.

Bence de karakter meselesi.... Birde doğduğu ailedeki erkeklerin kadınlara olan yaklaşımı. Eğer bir baba anneye hak ettiği şekilde davranıyorsa ve çocuk babadan kadınlara sadece saygı ve sevgi duyulmasını öğreniyorsa asla büyüdüğünde aldatmaz.

Sadece erkekler degil, kadınlarda aldatıyor. Bütün olumsuz düsünceleri erkeklerin üstüne yıkmamak gerekiyor. Cinsiyet degil, karakter meselesi.

Sadece erkekler degil, kadınlarda aldatıyor. Bütün olumsuz düsünceleri erkeklerin üstüne yıkmamak gerekiyor. Cinsiyet degil, karakter meselesi.

Elbette cinsiyet değil karakter meselesi ama bence kadınlar aldatmayı erkeklerden öğrendi. Bu yüzden ilk akla gelen hep erkekler oluyor.

Hepsi aldatır abartısız söylüyorum % 100 aldatır ben aldatmıyorum yok yapmam dıyen yalan söyler
Aldatan erkeğin tipik savunması asabiyet ben okadar ş... sizmiyim vs vs yok aşkım seni seviyorumlar
hepp hikayeee :) illa o poku yicekler

Ha kadınlara gelirsek onlarda ayrı bela bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadındır

Her erkek aldatır diye bir şey yok.
Böyle bir inancım olsa ne evli dururum, ne flört ederim.
Ne de oğlan çocuk doğurup büyütebilirim..

Haa aldatan da şeref yoksunu olduğu için aldatır niye aldatacak..

yeterli sartlar saglandiginda her erkek aldatir bence.
ama kimi aldatmak icin o sartlari yaratir, kiminin bu tarakta bezi yoktur sartlar hic saglanmadigi icin aldatmaz.

Aldatılan biri olarak evet aldatır. Hem de gözlerinize baka baka ,"seni çok seviyorum herseyimsin"diye diye. Kötu tarafi o kadar çok guvenmissinizdir ki o kadar sevdiğine ,sevgisine inanmissinizdir ki böyle birşeyi konduramazsiniz.. Ooff o off yarami destiniz. Aldatmayan da vardır da onlar numune ..Bize de öylesi denk gelmez.

Aldatmak derken başka biriyle de birlikte olmaksa kastın asla öyle bir şey yok tabi yeni nesil de durum fena
Ama gözle aldatmak takilmaksa evet her erkek bunu yapar yeterli ortam sağlanırsa git rusyaya Brezilyaya koy bakalım sadece önüne mi bakacak ille de gözüyle aldatır
Ama tabi gidip başkasıyla birlikte olur her erkek diye birşey yok

aldatma cinsiyetle alakalı değil, ancak genel olarak erkeklerin ortamları aldatmaya daha müsait olabiliyor, o yüzden daha çok erkekleri duyuyoruz aldatıyor diye. Yoksa suyu bozuk olan kadın veya erkek fark etmez.

burası BDV olduğu için elbette burada böyle hikayeler çok fazla. Burayı takip edip genel toplum üzerine yargı sahibi olmak da doğru değil.
Gidin başka forumlarda millet ne romantik takılıyor :)

Bütün erkekler aldatmaz ama siz yine de çok güvenmeyin :KK48:

Burada karakter meselesi demişsiniz. Bence durum farklı. Evlenmeden önce hayatın tadını çıkarmamış erkek aldatır. Gözü açılmadan evlenen erkekse belli bir yaşı geçince yaşlanıyoruz bir şeyler yapmam lazım psikolojisine giriyor. Şimdi beni taşlamayın fikrim bu..

Back
X