her erkek aldatırmı ? sürekli bunu düşünüyorum son günlerde...

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen

yok öyle birşey her erkek aldatmaz,hatta aldatanların sayısı çok daha azdır.Kafanızda kurmayın,paranoyak olursunuz

neden yersiz korkularla kafanı meşgul ediyosun ki, bişeyi görmediysen duymadıysan bundan korkman çok saçma, zaten korksan nolacak orasıda ayrı konu
bence olmamış şeyler için üzülüp ne kendi canını sık ne ilişkinizin tadını kaçır

erkeklerin hepsi aldatır, hiç birine güvenilmez diye bi kural yok...
sen şimdiden bunları düşünürsen, evlendiğin zaman paranoyak olursun ama...

Sadece yakalanan erkekler aldatır diğerleri asla aldatmaz.

süpermişşş bayıldımmm:)
bence fırsat çıkarsa her erkek aldatır. Yani biri eşinize aşık olsursa , ben bir erkeğin hayır diyebileceğine çok inanamıyorum.
Bence muhakkak durumu bir şekilde değerlendirir. Bu bırazda evli olunan kişinin fiziksel yapısına,maddi durumuna,arabasına,giyim tarzına falan bağlı bence:)
Ama çok fazla da kuruntu yapmaya gerek yok. Kimse aldatılmak için evlenmez. Korktugun şey genelde başına gelir ya.. Sen içini ferah tut bence.

Denize her giren boğulur mu ?
Arabaya her binen kaza geçirir mi ?

Korkunun ecele faydası yok.
Demirden korkan trene binmez :)

Sadece yakalanan erkekler aldatır diğerleri asla aldatmaz.

Harika cevap, bravo. Şaka bir yana seni aldatmayacağından asla emin olamazsın. Olman da gerekmez, çünkü aldatma bir karakter bozukluğudur. Biz kadınlar erkeklerimizi düzeltmeye uğraşırız ama boşuna uğraşırız. Karakterinde bozukluk varsa yapacak birşey yok. Sadece aranızdaki o bağın çok güçlü olduğundan emin olmanız, birlikte olduğunuz sürece bakımlı olmanız, ihtiyaçlarını karşılamanız gerekir. Burası Türkiye. Erkek 15 kilo alır ama kadın 5 kilo alınca kadına laf söyler. En iyisi Allahtan hep en iyisini beklemek.

valla paranoyak olmak üzereyim galiba..acilen bunu yenmem lazım..cevaplarınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim kızlar.

bu arada bence hayatının en güzel dönemlerini yasıyorsun . Tadını cıkarmaya bak. Boyle kuruntularla sıkma hiç canını. Anın kıymetini bil. Evlenmeden once insan, hep ona kuruyor
kendini. Ay ne zaman evlenme teklif edicek , ne zaman evlenıcez? Ama bence evlilik evet çok güzel ama çok da matah bir durum degil. Keyifli ama sorumlulukları kadın için çok fazla. Erkekler özgurluklerinden hiçbirsey kaybetmiyorlar. Evli erkek aldatmıyorsa, o evlilik için yaptıgı en büyük fedakarlıktır heralde. Ama kadınlar... Sabahtan aksama kadar işte çalısıyor, eve gidiyorsun,yemek camasır,bulaşık,dagınıklık,cocuk. Erkek hazır yemegı yıyıp kösesine çekiliyor ki bu bile iyi koca oluyor çünkü vaktini dısarıda degil evde geçirmiş oluyor. Kısacası bence evlilik kadın için hele bu donemde tamamen külfet. Evet güzel yanları da çok ama zor ya. Bence sen bu dönemi uzatıp tadını cıkarmaya bak. Eninde sonunda evliler kervanına gireceksın ve basına gelecekler yukarıda saydıgım şeyler:)Bu saydıklarım bir de huzurlu ve mutlu bir kadın için geçerli olanlar, daha kotusunu hayal bile edemiyorum daha nelere katlanmak zorunda kalıyor kadınlarımız..

benim namus timsali kocam bile beni aldattığı için ben olumlu konuşamayacağım maalesef :19:ama sen yine de ortada şüpheli bir durum yoksa kuruntu yapıp canını sıkma.

canım balık baştan kokar yani,eşini en iyi sen tanırsın.eğer bi iki kacamağını falan yakaladıysan.evliliğinde yapabilme olasılığı olabilir ama flört nişanlılık döneminde falan bi acığını görmediysen bence sorun yapcak bişi yok ve aklını böyle şeylerle bulandırma.inşallah çok çok mutlu olursun.

sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen

valla canım şimdiden bu korkuya kapılman iyi olmamış..Çünkü herkes farklı seyler yaşar hayatında..burda yazılanlar illa senın basına da gelcek değil..ama burda ne yaşıyorsak yazıyoruz yani...Malesef hepsi gerçekkk...

Herkes aynı diye birşey yok.

Herşey aynı olacak diye birşey de yok..

Saçma sapan kuruntulara yer vermeyın hayatınızda, nişanlılığınızın tadını çıkartın..

Hatta bir derdim var topiğinde takılmayın bi süre yeni evleneceklerin sohbet alanı diye bi topik var orda takılın ;)

Beş parmağın beşi bir olmaz.

Her erkek aldatmaz.

Aldatan kendini kandırmakla kalmaz

Karakterine beş para bile sayılmaz ...

Ayaküstü bu şiir dökülüverdi klavyemden :ssz:

eğer erkek aldatmıyorsa,
ya pısırıktır,
ya talibi çıkmamıştır,
ya imkanı yoktur,
ya da parası yoktur...
bu kıstasların dışındakiler aldatır,
içindekiler de hayalini kurar...

sonunu düşünen kahraman olamaz derler.....
sürekli bunu düşünürsen hem kendini hemde adamı hayattan soğutursun valla...
sen bunu hiiiç düşünme hiçbişey gizli kalmaz eninde sonunda çıkar zaten öyle bişey olursa....

Valla ben her erkek aldatır diyemem.

Bence kendisine saygısı olmayan erkek,

Eşine saygısı olmayan erkek,

Evine saygısı olmayan erkek,

Çocuklarına saygısı olmayan erkek aldatır.

eğer erkek aldatmıyorsa,
ya pısırıktır,
ya talibi çıkmamıştır,
ya imkanı yoktur,
ya da parası yoktur...
bu kıstasların dışındakiler aldatır,
içindekiler de hayalini kurar...

puuhahahahhaha öyle de demeseydin beee....
iyice korkuttun kızı..

Back
X