Her erkek böyle mi düşünüyor kızlar hakkında....

Cansu020

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
70
35
8
31
Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?

Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Her erkek böyle düsünmez, o sahıs sacmalamıs.
Söyledikleri seni cok rahatsız ettiyse görüsme olsun bitsin.
Ayrıca senin bakireligini sorgulamak ona kalmamıs
Senin hayata bakısını halinden tavrından anlaması gerekirdi.

O sana karşı vicdan yapmıyor da sen onun askerde olmasını mı düşünüyorsun ?
Bu iğrenç yaratıktan koşarak uzaklaş
Kendi bakir miymiş hesap versin nerde kimle ne halt yedi hadi bakim
Yolarım o yaratığı ben yolarım ne vicdanı

Back
X