Çoğumuzun çalıştığı yerlerde erkek eleman veya müşteriler elbette oluyor. . .
Özellikle iş arkadaşlarımıza iyilik yaparken karşımızdaki kişinin nasıl anlayacağını az çok mukayese edebiliriz bence. .
Ona göre üslubumuzu düzeltebiliriz. . . Gerekirse sert konuşarak tepkinizi belli edebilirsiniz diye düşünüyorum. . .
Kimsenin sizi korumasına kollamasına gerek olmadığını dile getirin bir daha ki konuşmanızda. . .
Üslubuna dikkat et gerekir ise duvar ör konuşma şeklin yumuşak olmasın örneğin "estagfirullah olur mu öyle şey" demek yerine ne münasebet ben işimi yaptım diye ses tonunu sertleştirerek cevap verebilirsin yada seni koruyup kollamak isteyen kişiye "Ne saçmalıyorsun sen gerek yok böyle bir şeye" diyebilirsin. Kibar olunca olmuyor maalesef adam olan ayrı erkek olan ayrı düşünür
zaten erkeklere güvenim yoktu.kadınlar kulübünü okudukça hepten güvenim kalmadı.
maalesef o tarz dangozlar da çıkmıyor değil, benim işe girmeme vesile olan eski işyerimde genel müdür şimdide kendi bürosu olan kişi, ilk benim bu işe girmemi sağladığında tabi minnet duyuyorum adama iyi bir işe yerleştirdi diye , yardıma gelirsin artık bazı akşamlar dedi bende tabi dedim gelirim elimden geldiğince adamda 50 yaşında benden büyük kzıı var ,
sonra bu başladı msn den sürekli yazmaya rahatsız oluyorum ama yanlış mı anlıyorum diye de çekiniyorum birşey demeye en son msn den gül göndermeye falan başlayınca birkaç arkadaşa söyledim onlarda direk uyardılar beni bu adamın ne tarz biri olduğunu anlattılar, sonrasında bu cibiliyetsiz bi akşam yemeğe çıkalımda gençleşeyim seninle karşılıklı yemek yiyelim dedi bende benim yaşımda kızınız var onunla çıkın yemeğinizi yiyin dedim heryerden engelledim . Ama iyiki adamın ne mal olduğunu bilmeden ofisine yardıma gitmemişimm
bence herkez bir değil. benim başımdaki müdürüm çok saygılı bir adam. odada 2 bayansak içeri girebilir. ama teksem evrak bırakacaksa usulca masanın ucuna bırakır kolay gelsin der çıkar. çok sert mizaçlı değildir ancak çok seviyelidir. ama başka bir müdür yardımcısıda farklı davranışları... çok sert konuşmama rağmen garip haraketleri oluyor...
her bayan bir olmadığı gibi her erkekte bir olmuyor. mesela bazı bayanlar vardır onlarda adamlara yılışırlar. her cinste cinsler var malesef....
sen elinden geleni yap. hala saçma davranıyorsa daha sert konuş. tersle...
bence herkez bir değil. benim başımdaki müdürüm çok saygılı bir adam. odada 2 bayansak içeri girebilir. ama teksem evrak bırakacaksa usulca masanın ucuna bırakır kolay gelsin der çıkar. çok sert mizaçlı değildir ancak çok seviyelidir. ama başka bir müdür yardımcısıda farklı davranışları... çok sert konuşmama rağmen garip haraketleri oluyor...
her bayan bir olmadığı gibi her erkekte bir olmuyor. mesela bazı bayanlar vardır onlarda adamlara yılışırlar. her cinste cinsler var malesef....
sen elinden geleni yap. hala saçma davranıyorsa daha sert konuş. tersle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?